Aşkı arayanlar Derneği

öncelikle biri ciğim malesef yanlışyaptığını söylemeliyim .gördüğüm kadarıyla bekarlığın o sevgili ve aşk heyecanı evlenince kısa sürede bitiyor. ama 9 senelik müstakbel nişanlını terk edersen yaşadıkların belki bir ömür boyu senin ve çevrendekilerin hafızasından çıkmayacak.bence çok pişman olursun. bekarım ama bence evlilik sadece aşk değildir.

konuya gelelim ,bu devirde kızlar erkekmi yok kaydirigubbakcemile3 benim yedeklerim bile var.delikafadulden isteyenlere belkide yardımcı olurum.:jeyyar:

Canım yedekleri herkezin vardır
ısteyeni Benimle evlen diyeni falanı filanı ama ben aşkı arıyorum Benimde sevebileceğim birini arıyorum
ınsan iyi karar vermeli tabikide ilk önüme gelenle evlenmiycem öyle düşüncem olsaydı çoktan evliydim bide 4 çocuk annesi olurdum herhalde :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aslını söylemek gerekirse ben hiçte erken evlenme niyetinde değilim. 32 yaşında evlenen tanıdıklarım var çok mutlu mesut çocukları ile yaşıyorlar.

aramaktan Kastım
Sokağa çıkıp aramak
Telefonla aramak değil elbette
ama aşkı elbette arıyorum bulacağımda.

Ne demişler Arayan Belasını da Bulur Mevlasınıda D:

aranınca bulunması en son seydır aşk..
umudunuz tukendıg anda o gelıp kapınızı calar ıcerı almak almamakda sıze kalmıs olur..

aranınca bulunması en son seydır aşk..
umudunuz tukendıg anda o gelıp kapınızı calar ıcerı almak almamakda sıze kalmıs olur..

Allah arayanlara ve isteyenlere nasip etsin

ya bnmde kısmetim kpalı snırım artık bun inanıyorum yni :d hala bulamadım birini.

Abimin dediği gibi
Her körün bi topal alıcısı vardır
Sende evde kalmazsın der bana :jeyyar:

Bide
Aşkı aramaktan kastım Dışarı çıkıp sokaklarda aramak değil
Bi kaç üye yalnış anlamış beni sanırım

neydi kastımız sipidicimmmmmmmm
bi açıklayalım mı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…