- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
aman tarık 1 aylık deneme sürecinden tam geçmişken engellere takılan kişi duygu olarak bişey yaşamadım onunla iyi biri olduğunu düşünüyordumm yalan söylemesi kötüü oldu...canımcım aşk ayrı sevgili ayrıı sevgili olarak sa daha 1 haftadır boşum ....ve devamlı düşünebilieceğim onu görünce heyecanlanabileceğimm hergece onu düşüneceğim birini isitiyorum
sahimmi deyonnnnn:bbo::bbo:
şimdi arkadaşın sevgilisi var oda bana bulcakmış ben tarıkla görüşürken bir arkadaşı sormuş beni ama o olmadı tarım var diye şimdi başka bulcak sanırımmlülülülülülülülülülülülü
cnm hayırlı olsun topiğin :1hug:
önceliknen topiğin hayurlu uğurlu olsun...
İnşallah yazanlarda tez zamanda bulurlar :))
Kenarda köşede varsa banada bulun nan...
arkadaşlar benim ciddi bir sıkıntım var bana yardımcı olun ne olur
evet oldukça tuhaf gelebilir buarada adım burcu 9senedir nişanlımla beraberim eee artık evlenelim dedik aşk falan bitti gitti zaten oldukça molotonlaştık ve buarada biriyle tanıştım işyeriyle baglantılı olarak gördüğüm anda aşık oldum insanın elinde degilki böyle durumlar ama hiç birşeyi saklamadım nişanlı oldugumu döyledim sevgili olamazdım onunla sonuçta çok iyi dost olduk ama ben onu oda beni çok seviyor hemen evlenelim nişanı at diyor ama böyle bişeyi nişanlıma ve ailesine yapmaya vicdanım dayanmıyor napıcam bilmiyorum
aramızda öyle bişey varki çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi derler ya öyle bişey saatler saniye oluveriyor onunlayken kaybetmek korkusu var onda şuanda bilmiyorum aileme onun melek gibi ailesine nasıl yapıcam ne dicemde bitiricem nişanı hadi hepsini geçtim babam ar namus diye neler yapar bana ama ben iyice sogudum evlilikten
BEN 1,5 ay sonra evleniyorum herşeyim hazır gelinliğim davetiyeler falan ama ben başkasına aşık oldum hiç aklımdan çıkmıyor çok seviyorum oda nişanı at hemen evlenelim diyor napıcam bilmiyorum
evet oldukça tuhaf gelebilir buarada adım burcu 9senedir nişanlımla beraberim eee artık evlenelim dedik aşk falan bitti gitti zaten oldukça molotonlaştık ve buarada biriyle tanıştım işyeriyle baglantılı olarak gördüğüm anda aşık oldum insanın elinde degilki böyle durumlar ama hiç birşeyi saklamadım nişanlı oldugumu döyledim sevgili olamazdım onunla sonuçta çok iyi dost olduk ama ben onu oda beni çok seviyor hemen evlenelim nişanı at diyor ama böyle bişeyi nişanlıma ve ailesine yapmaya vicdanım dayanmıyor napıcam bilmiyorum
aramızda öyle bişey varki çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi derler ya öyle bişey saatler saniye oluveriyor onunlayken kaybetmek korkusu var onda şuanda bilmiyorum aileme onun melek gibi ailesine nasıl yapıcam ne dicemde bitiricem nişanı hadi hepsini geçtim babam ar namus diye neler yapar bana ama ben iyice sogudum evlilikten
ben bu kişiyi 9aydır tanıyorum evlenmeme 1,5ay kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?