• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkı arayanlar Derneği

aman tarık 1 aylık deneme sürecinden tam geçmişken engellere takılan kişi duygu olarak bişey yaşamadım onunla iyi biri olduğunu düşünüyordumm yalan söylemesi kötüü oldu...canımcım aşk ayrı sevgili ayrıı sevgili olarak sa daha 1 haftadır boşum ....ve devamlı düşünebilieceğim onu görünce heyecanlanabileceğimm hergece onu düşüneceğim birini isitiyorum

heheheheyyyy beeee bulucam kız sana birini söz
Kelin melhemi olsa kendi kafasına sürer misali :lepi::lepi::lepi::lepi:

sahimmi deyonnnnn:bbo::bbo:
şimdi arkadaşın sevgilisi var oda bana bulcakmış ben tarıkla görüşürken bir arkadaşı sormuş beni ama o olmadı tarım var diye şimdi başka bulcak sanırımmlülülülülülülülülülülülü

sahimmi deyonnnnn:bbo::bbo:
şimdi arkadaşın sevgilisi var oda bana bulcakmış ben tarıkla görüşürken bir arkadaşı sormuş beni ama o olmadı tarım var diye şimdi başka bulcak sanırımmlülülülülülülülülülülülü

Bulurum canım ben Lisede 30 erkek 1 kız okudum erkek arkadaşlarım çok :jeyyar::jeyyar:
Tarık yüzünden kaçırdın sanırm hadi hayırlısı..

cnm hayırlı olsun topiğin :1hug:

Teşekkür Ederim Sohbet Bölümünde 2. topicikim :) zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...erde-giydiklerimiizi-paylasalim-bayanlar.html

önceliknen topiğin hayurlu uğurlu olsun...
İnşallah yazanlarda tez zamanda bulurlar :))
Kenarda köşede varsa banada bulun nan...

vallahi sağol canım her yazana en kısa sürede Koca nasip etsin
Sana da bulurum bacım bizim ailede Bekar erkekte çok. kaydirigubbakcemile

biri çok ilginç bişey iyi de bu nasıl oldu 1,5 ayda kimse hadi gel evlenelim demez ya siz daha önceden tanıştınız

yad bu çocukta var bişeyler bence ıyicce araştır.

evet oldukça tuhaf gelebilir buarada adım burcu 9senedir nişanlımla beraberim eee artık evlenelim dedik aşk falan bitti gitti zaten oldukça molotonlaştık ve buarada biriyle tanıştım işyeriyle baglantılı olarak gördüğüm anda aşık oldum insanın elinde degilki böyle durumlar ama hiç birşeyi saklamadım nişanlı oldugumu döyledim sevgili olamazdım onunla sonuçta çok iyi dost olduk ama ben onu oda beni çok seviyor hemen evlenelim nişanı at diyor ama böyle bişeyi nişanlıma ve ailesine yapmaya vicdanım dayanmıyor napıcam bilmiyorum

İnsan Çok zor durumda kalır işte bu anda ne diyim kalbini dinle desem kalbim direk onun için atıyor bence ikisini de koy bi tartıya bi tarafta 9 yıllık ilişkin var diğer tarafta 1,5 aylık ölç tarf derim sana öyle bi karar ver Kalbini de ayır mantığını da

aramızda öyle bişey varki çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi derler ya öyle bişey saatler saniye oluveriyor onunlayken kaybetmek korkusu var onda şuanda bilmiyorum aileme onun melek gibi ailesine nasıl yapıcam ne dicemde bitiricem nişanı hadi hepsini geçtim babam ar namus diye neler yapar bana ama ben iyice sogudum evlilikten

Şuanda 9 yıl sonra biri ile tanışınca böyle olman çok normal
Ama 1,5 ayda da herşeyi geriye bırakıp gitmeye değmez iyi düşün
Sonra pişman olma sen karar vermişsin gerçi Aileye nasıl söyleyeceğini düşünüyorsun
Hiç bilmiyorum canım zor hemde çok zor durum

valla ne yalan söliim ben olsam 9 yıldır birlkte olduum kişiyle evlenirdim diğer kişi geçici bir hevesdir mutlaka zaten evlenicegin kişi seni sevmese sana saygı duymasa önemsemese seninle 9 yılını geçirmez ayrıca bunca yıla ragmen seninle evlenmek istemezdi bence ii düşün derim canım....

9 yıl bi adamla bi şeyler paylaşıp sonra yeniden bi başkasına kendini anlatmak bana zor gelirdi bende ilk sevgilimle nişanlımla evlenirdim Kaderinde var ise o çocuk zaten Allah bi yerde birleştirir.

BEN 1,5 ay sonra evleniyorum herşeyim hazır gelinliğim davetiyeler falan ama ben başkasına aşık oldum hiç aklımdan çıkmıyor çok seviyorum oda nişanı at hemen evlenelim diyor napıcam bilmiyorum

evet oldukça tuhaf gelebilir buarada adım burcu 9senedir nişanlımla beraberim eee artık evlenelim dedik aşk falan bitti gitti zaten oldukça molotonlaştık ve buarada biriyle tanıştım işyeriyle baglantılı olarak gördüğüm anda aşık oldum insanın elinde degilki böyle durumlar ama hiç birşeyi saklamadım nişanlı oldugumu döyledim sevgili olamazdım onunla sonuçta çok iyi dost olduk ama ben onu oda beni çok seviyor hemen evlenelim nişanı at diyor ama böyle bişeyi nişanlıma ve ailesine yapmaya vicdanım dayanmıyor napıcam bilmiyorum

aramızda öyle bişey varki çok iyi anlaşıyoruz ruh ikizi derler ya öyle bişey saatler saniye oluveriyor onunlayken kaybetmek korkusu var onda şuanda bilmiyorum aileme onun melek gibi ailesine nasıl yapıcam ne dicemde bitiricem nişanı hadi hepsini geçtim babam ar namus diye neler yapar bana ama ben iyice sogudum evlilikten

ben bu kişiyi 9aydır tanıyorum evlenmeme 1,5ay kaldı

bizim topiğede gelıp yazmıssın...

afedersınde güzelim.. nısanlının yerıne kendıni koysana bii allahaşkına?? nısnalın senın arkandan boyle işler cevırse.. senı sevmese ve o kızı deli gibi sevse..

sadece nişanlının yerıne koy kendını bunu ıstıyorum senden çok birsey değil...

ve dıyelımkı sen nısanlının bu durumunu ogrendın.. ve bahane olarakta ilişkım monotonlastı dese.. ona neler derdın.. suanda içinden gecır sadece.. en basta sen ; benım ahımı aldın diye basının etini yerdın değilmi??

sizin bu davranısınızı acıkcası ben tasvip etmıyorum ! nişanlısınız parmagınızda yuzuk var ..sözler verılmıs bırbırlerıne.. ve siz ılıskım monotonlastı deyıp baska bir erkeğe yan gozle bakma hakkını elde etmıs mı bulunuyorsunuz?? nişanlınızdna önce lütfen kendi gururunuzu dusunun ne hallerdesınız bi silkelenıp kendınıze bakın lütfen !!

ozaman yarın evlendıgınızde nısanlınızla; benım evlılıgım monotonlastı deyıp baska erkeklerlemı dusup kalkacaksınız !! sevıyorum aşık oldum deyip !!!

ben suandan itibaren sizden korkar oldum... Sizin gibi bayanlardan Rabbim bizleri korusun..

cnm kalbin ne diyorsa onu yap.eğer aklın karıştıysa nişanlından biraz daha üre isteyebilirsn.sonucta kaderde ne varsa o olur.Allahtan hep hayırlısını iste.

sen ne istediğini bilmez arsız sevgili
hiç iyi dileğim yok senle ilgili
En büyük bedduam doğduğundan beri
Aşksız Kal Aşksız kal.

:dance::dance::dance::dance:

Back