• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkı arayanlar Derneği

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.543
4.466
873
Yine ben selam herkeze lülülülülülülülülülülülü
Aşkım yok Sevgillim yok 2 yıldır Artık bunaldım bende istiyorum Pazar günlerimi Sevgilimle geçirmeyi hihoyyyt Bende istiyorum böyle boy boy resimler çekilmeyi neden yaaa ne Uğursuz biriyim de ben böyle Oluyor

Tamam Kabul ben İstemiyordum Hayatımda kimseyi Daha Dİnlenmek İstedim Kafamı Toparlamak İstedim

Eeee Hadi Ama Artık İstiyorumm :asigim::asigim:a.s.

valla canım bende bilemiorum bende mutlu olmak sevmek sevilmek evlenmek gezmek tozmak çeşitli hediyeler almak felan istiorum ama olmuyo sanırım bizde sorun yok doğru kişi karşımıza çıkmıo bana hep dengesizler denk gelioomafoldumben

aynen canım normal 2 çift gibi hayat yaşamak istiyorum hep sap olmuyor birazda aşk yaşamak istiyorum işte :gitme:

Bakalım elbet bigün biri çıkacak ama 40 yıl sonra mı olur 50 yıl sonra mı bilemiyorum :roflol::roflol: Baston ile gideriz artık buluşmaya:roflol:

Aynen canım ben bu sene sap olarak tatile gittim sap olarak geride döndüm ve bu bana baya koydu yalnızlık meğer ne zormuş bu yaz tatilmde anladım ben... senağlama

Ben hep tatilimi tek yaparım kafa dinlemek için Bi sevgilim olsa bile asla gitmem ne işi var yaw otursun oturduğu yere :) :)

tatilde uğraşamm erkekler ile.

valla ben seve seve uğraşırdım ama maalesef olmadı işallah gewlecek sene tek başıma gitmem tatile :Saruboceq:

aman tarık 1 aylık deneme sürecinden tam geçmişken engellere takılan kişi duygu olarak bişey yaşamadım onunla iyi biri olduğunu düşünüyordumm yalan söylemesi kötüü oldu...canımcım aşk ayrı sevgili ayrıı sevgili olarak sa daha 1 haftadır boşum ....ve devamlı düşünebilieceğim onu görünce heyecanlanabileceğimm hergece onu düşüneceğim birini isitiyorum

Back