- Konu Sahibi askerinkalbi
merhaba arkadaşlar. 460 günü aştıktan sonra en mutlu olacağımız zamanı vuslatı doğan güneş demeyi beklerken gün geldi ve o oldu.Koskoca askerliği yiyip bitirdik.Fakat sevgilim geldiği ilk gün garajdan karşıladık ailesi ve ben sonra onlara gittik ama o bi soğuktu benimle 5 10 dk yalnız kalıp başbaşa konuşmak için bile bi eylemde bulunmadı. O günlerini saydığım gün böylece geçti gelmeden önce sözde ellerimi tutup geldimm bittii diyip sarılıp şükretcektik ama olmadı 5 10 kelime anca konuştu. Ben başka şehirde yaşadığım içineve geldim.O gün ailesi akrabaları gelen giden olduğu için benimle ilgilenememiş.... Ertesi gün de işe başladı 1 hafta sonra yanıma geldi. Bende çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım ki tahmin etmeniz bile güç.Kaldıramadım ve bitirmeyi seçtim . Neden demeyin eskiden öyle birirdi ki herşeyi yapan gelip giden ama şimdi çok çok farklı nolur bana bişiler diyin neden böyle oldu herşey gelince en mutlu zamanda tepetaklak oldu askerlik sonrası mı yoksa başka biri mi var o kdar değişti ki banakarşı.Adapte olamadım diyo ama işine ilk günden adapte oldu ailesine ortamına oldu bi bana mı olamadı neler oldu bize böyle çok üzülüyorum.. Boşa gitmiş gbi geliyor günlerimm.. böyle olan var mı yaşayan ne yapmalıyım fikirleriniz neler yardımcı olurmusunuz lütfen bana