• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik.....Şanlıurfa nasıl bir yer..

Cnm askerlik yapmak için iyi bir yer. Bende buranın bi ilçesinde öğretmenim. Her nekadar sevmesemde yinede askerlik için iyi bir yer..Pinhaninin solisti bile burda askerlik yaptı.Yani korkulacak bişy yok. Asıl Şırnak cizre..den korkmak lazım. Urfa da yaşamak kötü,insanları asker falan sevmez. Halkın çoğunluğu Dtp'lidir. Ama çatışma olduğunda da polisler ön safada olur. Askerler pek gtmiyo. Gitsede arka safalarda kalıyolar..Bişey olmaz korkmayın....

bak zuzucum endişelenmene hiç gerek yok bence rabbim korusun yeter alnına yazılan olur canım bunu hiç kimse engelleyemez.yerle alakası yok bunun dualarımız onunla ve tüm askarlerimizle allah kötü yazılar göstermesin canım gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme sadece şafak sayarsın artık güle güle kavuşunyerimseniben

yazan herkese teşekkür ederim...
bgn gitti askerim sabah bindi uçağa akşam aradı birliğindeymiş şuan sınır karakollarına dağıtacaklarmış askerleri sesi pek hoş gelmiyodu...
rabbim yardım etsin tüm askerlerimize...

Balıklıgölü ve şehir merkezini gördüm. ıyi güzel bir yere benziyor cnm..Bence tehlikeli bir yer değil

yazan herkese teşekkür ederim...
bgn gitti askerim sabah bindi uçağa akşam aradı birliğindeymiş şuan sınır karakollarına dağıtacaklarmış askerleri sesi pek hoş gelmiyodu...
rabbim yardım etsin tüm askerlerimize...

allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun canım:Saruboceq:
urfaya bende gittim merkez güzel bir yer.diğer yerlerininde tehlikeli olduğunu düşünmüyorum.sen içini ferah tuta.s

Konunuz içerik olarak "ah erkekler" bölümüne uygun olduğundan o bölüme taşınmıştır...

Back
X