Askerlik.....Şanlıurfa nasıl bir yer..

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
641
36
İstanbul
lütfen anlatın arkadaşlar biz istanbuldayız nişanlım şanlıurfa akçakaleye düştü askerliği
sınıra...korkuyorum bilmiyorum nasıl biryer
çok uzak hemde :
artık günlerdir akıtcak gözyaşım bitti içim ağlıyor ya içim titriyor engel olamıyorum.
rabbim tüm askerlerimizi korusun senide bitanemsenağlama

arkadaşlar oraları bilen gören varsa nolursunuz biraz anlatsın bana

canım benım esımde sanlıurfada yaptı askerlıgını balıklı göle yakın bır yerde
fena olmadıgı söler her zaman bide askerleri cok severmıs oranın ınsanı
rahat ol canım allah sagsaglım kavustursun ınsallah

amin hüzüncüm inş...
o rahat etsin tek isteğim bu gönlü bedeni iyi olsun...o zmn bende iyi olucam işte.

canım asker yolu beklemek cok zor bılırım
yalnızca sabır merak etme ınsallah bugunlerde gecıcek bıtanem:teselli:

benim eşim geçen sene öğretmenlik yaptı şanlıurfanın köyünde. iyi bi yer sayılır. yabancıları ayırt etmiyorlar. çok misafirperverler.korkma canım bide bakmışın bitmiş askerlik.bende asker yolu bekledim. teselli etmek pek çare değil ama yinede uzakda olunca insan çok üzülüyo. şanlıurfa doğuda değil zaten biliyorsun güneydoğuda. ordaki iller doğuya göre biraz daha güvenilir. hiç kafanı yorma üzülme. hayırlı teskereler şimdiden.

2gündür içim titriyor artık engel olamıyorum kendime.
allah kaldıramayacağımızı yükü vermezmiş.rabbm yardm eder inş.
birşey olacağından değil belki de ama korkuyorum elimde değil...

şanlıurfa tam doğu değilki hakkari şırnak gibi yerlere oranla çok daha iyi biryer. Ben de asker yolu bekledim nişanlıydım o o zaman. Ustabirliği kayseri idi sevincimden ne yapacağımı şaşırmıştım meğerse kayserideki komandolar doğu görevine gidiyolarmış. Teslim olduktan sonra bi de duydum ki hakkari yüksekovaya gidiyor. Delirmiştim dağlara operasyonlara giderlerdi bende sabaha kadar oturur o birliğine dönünce bende uyurdum. Oruç adaklarım bile vardı. Neyse kayseriye geldi diye oruçlarımı tuttum şükür etmek için hemen arkasına ırak a gönderdiler. çoook zor biliyorum ama bittiği zaman bi de arkana bakıyorsun ki bitmiş gitmiş. Herşey olur ama nişanlımın askerliği bitmez derdim ama allah ömür verirse görüyosun bitiyor. Hem ne düşün biliyomusun eğer allah ömür veriyosa yiyecek ekmeği içecek suyu varsa nerde olursa olsun hiçbişiy farketmiyor. Insanın alnında ne yazılıysa o oluyor. Yüce rabbim senin nişanlınla birlikte bütün askerleri sevdiklerine bekleyenlerine analarına babalarına tez zamanda kavuştursun. Hepsini kanatlarının altına alsın inşallahhh. Hepsi bizim askerimiz kardeşimiz.

aminnnnnn cnm aminnn.
ama ağlıcam bak şimdi işyerindeyim yaa...
rabbim hepimizin alnına güzel yazılar yazsın inş.
saol seher desteğin için
bi nebzede olsa burada konuşmak rahatlatıyor beni.

Birde en güzeli ne biliyomusun. 15 ay şafak doğan güneş diye bekledim ve son gün o sözü söylemek çoook müthiş bişiy. Ben hep mektuplarına "şafak karanlık" yazardım. En sonuncu mektubuma "şafak doğan güneşe az kaldı"yazmıştım ve son gün aşkım şafak doğan güneşşşş" demiştim. Sanada nasip olsun

[aminnnnnn cnm aminnn.
ama ağlıcam bak şimdi işyerindeyim yaa...
rabbim hepimizin alnına güzel yazılar yazsın inş.
saol seher desteğin için
bi nebzede olsa burada konuşmak rahatlatıyor benİ

SEVDİĞİN Mİ NİŞANLINMI BİLMİYORUM AMA ÜZÜNTÜNÜ ONA BELLİ ETME O DA ÜZÜLMESİN. BOL BOL DUA ET. AMA Bİ RİCAM VAR BEN HEP ÖLE YAPARDIM. NİŞANLIMLA BİRLİKTE TÜM ASKERLERİİZ İÇİN DERDİM DUA EREDKEN SENDE OLE YAP.BENDE ŞİMDİ ESKİ GÜNLERİME GİTTİM KIZZZ...senağlama

nişanlım canım
dua etmezmiyim allahım tüm askerlerimizi koru benim sevdiğimide yarabbim diyorum hep...
hepsi allaha emanet olsun.
canım benim ya askere gitti cesur yürek oldu vallahi o beni teselli ediyor üzülme aşkm diyor

güzelim sen urfa için kendini bu kadar üzersen diğerleri napsın.allahım tüm askerlerimizi korusun.endişeni çok ii anlıyorum.insan kendi başına geleni felaket gibi düşünüyo o an için.ama sıkma canını.urfada terör diğerleri kadar deil.bak sana kendimden bahsedim.geçen yıl eşim askerdi.acemilik erzincan,usta birliği şırnakta gabar dağına çıktı.ağlamaktan helak oldum.görevlere giderdi 2 hafta da bir.komando olmadığı halde.geceler uyuyamazdım gittiğini hissedipte.ama döndü çok şükür.oralar çok farlıymış.kardeşimin sevgilisi şuan asker.komando ve hakkari şemdinliye çıktı.şuan orada ve ilk gittiği gün karakola ateş açmışlar.ve henüz 20 yaşında gencecik.

demem o ki.kendinden zor olanları düşünçkardeşime bile diyorum allahın izniyle dönecektir.çünkü onlarca çatışmaya giren yiğitlerimiz var.dönenlerimiz var.allah herkesin evladını korusun.kötü düşünmeki kötü olmasın canım.sevgiline destek ol sadece.inş hayırlısıyla dönsün güzelim.üzmeyin kendinizi.hoşçakal.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu güzel cuma gününün hatrına sizde askerlerimize dua edin olurmu kızlar...

İçini ferah tut korkma orada bir şey olmaz.Bizde doğuda görevliyiz buralar beter biraz ama urfada olmaz bir şey için rahat olsun.

benmki de urfada cicim ya ne bu kdr korktun anlamadım ya şırnaga düşseydi
burda ne var ki ne güzel peygamberler şehri

canım yaaa... sen beni nerelere götürdün biliyor musun?
benim eşim rütbeli asker.. şanlı urfa da akçakaleye çok yakın bir yerde 3 yıl kaldık biz..
urfaya gidip gelirken de akçakalenin içinden geçerdik hep..
büyük ihtimal nişanlının sınıfı jandarma..
akçakaledeki jandama bölüğünü çok iyi bilirim ben..
için rahat olsun.. nişanlın şirin bir yerde..
sevgiler...

selam canım urfa göründüğü kadar ilkel bir yer değil ayrıca arkadaşların da bahsettiği gibi çok misafirperverizcokacimcoook
için ferah olsun Allah tüm askerleri de sizinkini de korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…