Askerlik de tayin bekleyenler...

evet kocaeli hakkında hiç bir bilgim yok tabi orada oturan arkadaşlar bilgi veriyor ama ben devamlı bir araştırma içerisindeyim :) kızım bu yıl okula başlayacak anasınıfına okul evi nereden tutsak neresi daha uygun oturulabilir yerleşim yeri bilgi verebilir misiniz eşim cengiz topelde o yüzden sanırım değirmen dere pek uymuyor bize ama tavsiyeniz varsa sevinirim

Gunaydin :)
Soyle soyleyeyim oturulacak en nezih ve guvenli yer degirmendere diyebilirim.cok guzel bir sahili var izmitten bile buraya gelirler bunun icin.evler de cok iyi durumda ama kiralar biraz yuksek.depremden sonra yeni yapilan evler oldugu icin.lojman yazarim diyorsaniz lojmanda burda degirmenderede.zaten donanmada burda.asker kesim hep burasi.
Benim esim de cengiz topelde :)) servis var yani ulasim konusunda slklntl yasamaz esiniz.
Degirmendere de guzel okullar var ama anaokulu mevcutmu onlarda o konuda bi bilgim yok ama arastirilabilir.

kızlar bizde amasya tokat sivas yazdık bu illerde oturan var mı dışarıdaki ev durumları ve lojmanalr hakkında bilgi almak isterim oturanlardan. lojman istemiyoruz ama dışarıda ev kiraları nasıl onuda merka ediyoruz açıkçası.

karacıların tayinler 17 mayıs dedi diyorlar çok üzüldüm ben geç açıklanacak olmasına erken açıklanacak diye duyan olmadı mı hiç yaa

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için servis oluduğunu bilmiyordum anaokulu bütün devlet okullarınd var canım bakalım haziranda ev tutmak için geleceğiz inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Onemli degil ne demek her zaman yardimci olabilirim.sunuda soyleyeyim her gelen buraya yerlesiyor canim acayip kiralik ev ilani var suanda tayin olan cok oluyo burdan yerlerine de hep askerler gelip yerlesiyor.
Amin insaallah hayirlisi olsun canim.

tayininiz hayırlı olsun canım...
ev olarak eğer değirmendereden düşünürseniz donanma lojmanları yüzbaşılar mahallesi genelde asker kesimidir gölcük tarafı için pek bilgi veremiyorum...lojmanların çoğuda boş istediğini alabileceğini zannediyorum.ayrıca ısınma olarak doğalgaza geçilecek ne kadar randımanlı olur bilemiyorum ben şu an lojmandayım mesela.

ayrıca eğer anaokulu için düşünürsen yüzbaşılar mahallesinde donanma ilköğretim okulunda anaokulu mevcut.
askeriyeninde kendi içinde lojmanların yanın da bir anaokulu var garnizon anaokulu... lojman veya dışarıda bir okul olursa serviste sorun olmaz...

ayrıca biz de İstanbul Tuzla'ya gideceğiz var mı bir bilgisi tavsiyesi olan hanımlar...lojmanlar okul durumu bir de bebek bekliyoruz herşey birbirine girdi

ayrıca biz de İstanbul Tuzla'ya gideceğiz var mı bir bilgisi tavsiyesi olan hanımlar...lojmanlar okul durumu bir de bebek bekliyoruz herşey birbirine girdi

ben istanbulda oturuyorum bu sene tayinciyiz tuzlada dedem görev yapmıştı 1 yıl önce gezmeye gittim lojmanlar baya güzelleşmiş benim çocukluk anılarımda olduğu için çok seviyorum orayı

ben istanbulda oturuyorum bu sene tayinciyiz tuzlada dedem görev yapmıştı 1 yıl önce gezmeye gittim lojmanlar baya güzelleşmiş benim çocukluk anılarımda olduğu için çok seviyorum orayı

tuzla güzel bir yermiş ama benim herşey üst üste geldi kızım 3. sınıfa orada başlayacak ve ağustos ya da eylülde doğum yapacağımki büyük olasılık eylül... lojman düşünmüştük onlarında tam ne zaman dağıtılacağı belli değil bi ağustosta dağıtılacak diyorlar bi ekim kasım gibi deniliyor. üstelik ben lojmandayım benimde zamanım dolacak çıkmak zournda kalacağım...
ev mi okul mu doktor-hastane mi bakacağımızı şaşırdık

o bölgede oturan asker veya askeriye hakkında bilgisi olan kimse yokmu aranız da kızlar tam iki ucu b... değnek diye buna deniliyor sanırım...

ahhh canım aynı durumdayız seninle kara kuvvetlerinin hala tayini açıklanmadı bizde bekliyoruz hala ve sıkıntı stres mahvolduk benimde doğum ağustos 24 görünüyor ev mi taşıyacağız ev mi bulacağız yoksa hastahane mi bakacağız yoksa memlekete mi gideceğiz doğuma herşey birbiirine girdi. eşim yazık ben evi dizerim hemen seni annenlere bırakıp izin alıp bende yanına gelirim diyor offff off çok karışık yaaa

tayin çıkarsa evi bulun yığın eşyayı..git memlekete ora da doğum yaparsın okula giden çocuğun yoksa tabi benim okullar açılmış olacağın dan ortada kalıyorum hertürlü..
ev yok okul yok dr yok keşke bu zamanlara denk gelseymiş doğum..

canım benim yaa Allah yardımcın olsun seninde çok zor işimiz çok. benim ilk bebeğim bu inş hakkımızda herşeyin hayırılısı olur.Allah sağ salim kurtarsın doğumda da hepimizi

canım benim yaa Allah yardımcın olsun seninde çok zor işimiz çok. benim ilk bebeğim bu inş hakkımızda herşeyin hayırılısı olur.Allah sağ salim kurtarsın doğumda da hepimizi

amin canım amin Allah herşeyin en iyisini bilir vardır bunda da bir hikmet ne diyelim

bu cuma hayırlısıyla bir gelse. Trabzona gitme ihtimalimiz var. tabi sadece bir ihtimal cok heycanlıyım daha evim barkım hiçbişeyim yok tayinler belli olsun esya bakmaya gidicez istanbula nasıl eşyalar önerirsiniz taşınan insanlar olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…