• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

zorluk üstüne zorluk çıkarıyolar sana resmen yaa..garezleri mi var sana..zaten ayrı kalmak başlı başına zor..yaşadım bilirim..kaynanamla bir sene kaldım ama çenesi çıkmaz< öyle.zaten gevezenin teki olsa kalmazdım hayatta..annemelerdede kaldım inanki orda bile rahat olamıyosun bir süre sonra..her şey batıyo..bebeğini düşün güçlü olmaya çalış..asker eşisin sen..en azından bir kere dene demiş ya denedin diyelim olmayınca..tamam senin istediğin olsun diyecek mi peki..

evet der hayatım .ama kayınvalidemleri bi tanısan.bu defa ne benle konuşurlar ne eşimle.hadi ben kendimi geçtim konuşmasalarda hiiçç önemli değil ama eşimin annesi babası sonuçta onun için kıymetliler.oda haklı.asker eşi olmak asker olmak kadar zormuş arkadaşım.güçlü olmak zorundayız.

canım benim yaa..üzme kendini takma demek kolaydır ama yapman gereken de bu..bebeğin için..onları artık böyle kabul edip eşinle mutlu olmaya çalışacaksın..

çok haklısın eşim le mutlu olmak için onları kabullenmek zorundayım.burda beni anlayan birilerinin olması beni mutlu ediyor.sıkıntımı atıyorum azda olsa.saolun kızlar.

biz her zaman buralardayız canım sen merak etme içini dökmek istediğin her an seninleyiz..2 seneyi öyle böyle acısıyla tatlısıyla burda dertleşerek geçiririz canını sıkma sen..ki özellikle burdada seni en iyi anlayan benim diyebilirim..daha yeni başımdan geçtiği için..eşinle bebeğinle sağlığınız yerinde olsun da...bir şekilde geçicek bu günler.olumunekankayizsmile

biz her zaman buralardayız canım sen merak etme içini dökmek istediğin her an seninleyiz..2 seneyi öyle böyle acısıyla tatlısıyla burda dertleşerek geçiririz canını sıkma sen..ki özellikle burdada seni en iyi anlayan benim diyebilirim..daha yeni başımdan geçtiği için..eşinle bebeğinle sağlığınız yerinde olsun da...bir şekilde geçicek bu günler.olumunekankayizsmile

İnşallah canım.umarım bende senin gibi sonunda mükafatını alırım çektiklerimin.Bir an önce geçsin.çalışsam aslında daha çabuk geçer.ama bebeğim küçük.siz ne zaman kavuşacaksınız:)

canım bizimki bitti şükürler olsun..işte yaklaşık10 gün oldu geleli..haftaya cumartesi yeni görev yerine gidip başlıcak eşim.bizde kızımla ondan bir 10 gün kadar sonra gitcez.lojmanı beklediğimiz için..anlayacağın meyil izninde taşınamıyoruz biraz saçma ama..lojman kurasıını 26 ağustosa bırakınca adamlar ..eşim göreve başladığı zaman taşınmak zorunda bırakytılar..bizde bu 10 günün kavgasını yapıp duruyoz işte.1 gün bile beklemek istemiyom çünkü..götür bizide orduevinde misafirhanede kalırız diyom.kabul etmiyo..ne gerek var ben ortamı ayarlayınca gelirsiniz diyo...rezil olmayın boşa diyo .ama ben herşeye razıyım aslında ..herkes diyoki 2 yılı geçirdin 10 günü mü geçiremicen diyo ama..aynen öyle bide bana sorsalar nasıl geçirdiğimi..1 güne bile tahammülüm yok..2 yıl değil 20 seneydi sanki:)))

canım bizimki bitti şükürler olsun..işte yaklaşık10 gün oldu geleli..haftaya cumartesi yeni görev yerine gidip başlıcak eşim.bizde kızımla ondan bir 10 gün kadar sonra gitcez.lojmanı beklediğimiz için..anlayacağın meyil izninde taşınamıyoruz biraz saçma ama..lojman kurasıını 26 ağustosa bırakınca adamlar ..eşim göreve başladığı zaman taşınmak zorunda bırakytılar..bizde bu 10 günün kavgasını yapıp duruyoz işte.1 gün bile beklemek istemiyom çünkü..götür bizide orduevinde misafirhanede kalırız diyom.kabul etmiyo..ne gerek var ben ortamı ayarlayınca gelirsiniz diyo...rezil olmayın boşa diyo .ama ben herşeye razıyım aslında ..herkes diyoki 2 yılı geçirdin 10 günü mü geçiremicen diyo ama..aynen öyle bide bana sorsalar nasıl geçirdiğimi..1 güne bile tahammülüm yok..2 yıl değil 20 seneydi sanki:)))

gerçekten seninle özel konuşmak isterim.neler yaşadın bu 2 seneyi nasıl atlattın hepsini öğrenmek isterim.benim için çok önemli.çünkü beynim durdu.sanki vücudum benim ama beynim bana ait değil.omuzlarımda bir ip var ve beni sağa sola hareket ettiriyorlar tıpkı bir kukla gibi.bu gün 5 dakika konuşabildik eşimle.sen orda sana ait olan bir hayatı yaşıyorsun.bu senin görevin yapman gerekeni yapıyorsun olman gereken yerdesin dedim.bense sizin hayatınızı yaşıyorum.sizin istediğiniz hayatı.ne istediğim önemsiz dedim.bana öyle olmadığını söylüyor ama eşyalarımın paylaşımı bile yapılmış bana sorulmadan.herşey aslında planlanmış.zoruma giden bu.Ben ne isterim ne önemi var.giysin maksi eteğini taksın çemberini iş yapsın.ben ne haldeydim ne hale geldim.kendime bile saygım kalmadı.yanlış anlaşılmasın 9 yıllık evli değiliz sadece 9 aylık.oğlum 7 aylık doğdu.evlendiğim gün hamile kaldım.off neler neler.

burayı derdim var topiğine çevirdim iyice.neyse son olsun dertlerimi yazmıcam mutluluğumu paylaşırım inşallah 2 sene sonra:)

olur mu öyle şey yaaa...bizde yazıyoruz dertlerimizi..sonuçta tayinle başladı bu sıkıntılar.Allah taşıyamayacağı dert vermezmiş kuluna öyle düşün..demekki sende bu güç bu irade var ..çekebileceğini o biliyoki verdi..eşinin senin bebeğinin canı sağolsunda dah çok uzuın yıllar var birlikte yaşayacaqğınız..neden olmasın görüşelim tabi..bende destek olmak isterim elimden geldiğince konuşmadan paylaşmadan azalmıyo çünkü dertler..bend ebir arkadaşım vardı eşimin en son çalıştığı görev yerinden haftada 2 kez onu arardım onun başını ağrıtırdım hep ..beniş anladığı için..oda kısa bir süre ayırı kalmıştı çünkü ..gerçi arada fark var baya onun ki 6 ay sürmüştü benimlki 2 sene..ama iyi geliyodu onunla konuşmak..kursa gitiim annemlerde kalırken kpss ..kızıma annem baktı..annmelerlede sorunlar yaşadım..sonra buraya geldim kaynanamlara burdada oldu ufak tefek şeyler..burdada gittim kazanmayınca kpss yi..sonra sıkıldım yarım bıraktım kursu..kızımı kreşe verdim bi dönem ders çalışmak için..ozaman çabuk geçiyodu vakit..dsabah kızımı kreşe bırakıp dersaneye gidiyoudm akşama kadar dersanaede kalıp çalışıyodum akşam da onu alıp meve geliyodum..dışarda olmak bana iyi geliyodu ebve dönmek istemiyodum ..kaynanam çok pasaklı bi kere ..içine sinmeden o tabaklarda yemek yemek o yastıkta o yatajkta yatmak çok ağır geliyodu hep evimi arıyodum..neye elimi atsam kendi eşyalarımı arıyodum..senin eşyalar neden paylaşılıyo onu anlamadım..belli bir yere koyma imlkanınız yo k mu..
eşim de arkamdaydı ama sağolsun..evi istediğin gibi değğiştir gönlüne göre yerlerini değiştir eşyaların..canını sıkan eski eşyayı at dedi bana..gözüne batanı at dedi ..kaynanamdada eskiden çok bişey yok zaten..atmauya kıyamaz..baya bi attık eltimle evi temizlik baştanb sona ilk geldiğimde ..eltim deyince onlar sayesindede iyi vakit geçirdim son dönemler hariç çünkü kaynımla kavga ettik..evlerine ayak basmadım sonraları ..daha dün akşam eşim barıştırdı..özür diledi bendden kaynım..eltim le sahile gidiyoduk yürüyoduk kızımıda alıyodum orda parkta sallıyodm..çarşıya gdiyoduk bazen..arada onlarda kalıyodum..kaynımıda eltimide severim kafa dengim benim ve hepimiz yaşıtız onlarda yeni evliydi..şimdi bebekleri oldu 1 aylık daha..işte öyle böyle günleri saya saya bitirdik çok şükür darısı başına olsun..sende bitiriceksin bu günleri yeterki canınız sağolsun herşey biz insanlar için..böyle ayrılık yaşayan ne ilkiz nede son olucaz..başka türlü ayrılık olmasın tek böyle olsun..yapacak başka bişey yok..1-2 ay geçsin bi düzen kur sende alışıcaksın..daha rahat olucak şimdikinden emin ol..daha çok taze bu sıkıntı..

canım benim sende neler yaşamışsın ya.benimde oğlum daha 2 aylık çok ufak.bayramdan sonra kayınvalidem ameliyat olucak.uzun bir süre orda kalıp ona bakmam lazım.ki zaten onlar oraya yerleşeceğim düşüncesindeler.ben aslında ondan diyorum eşime eşyalarımızı götürmeyelim diye.ama kayınvalidem koltuklarımı atıcam sizinkileri koyucam demiş.şimdi o böyle diyincede götürmezsem kıskandı diye düşünür.ben maddiyatçı biri değilim asla.bana bir yudum su versin ben ona deniz sunayım karşılığında.ama yok yok işte zorla aldı beni sevmiyo kadın.hissediyorum.yada o herşeyi unuttu ama ben unutamıyorum o yüzden b öyle düşünüyorum.sevmediğim insanlarla yaşamakta sıkıntı veriyor bana.orda internetede giremicem pc yok.

canım benim sende neler yaşamışsın ya.benimde oğlum daha 2 aylık çok ufak.bayramdan sonra kayınvalidem ameliyat olucak.uzun bir süre orda kalıp ona bakmam lazım.ki zaten onlar oraya yerleşeceğim düşüncesindeler.ben aslında ondan diyorum eşime eşyalarımızı götürmeyelim diye.ama kayınvalidem koltuklarımı atıcam sizinkileri koyucam demiş.şimdi o böyle diyincede götürmezsem kıskandı diye düşünür.ben maddiyatçı biri değilim asla.bana bir yudum su versin ben ona deniz sunayım karşılığında.ama yok yok işte zorla aldı beni sevmiyo kadın.hissediyorum.yada o herşeyi unuttu ama ben unutamıyorum o yüzden b öyle düşünüyorum.sevmediğim insanlarla yaşamakta sıkıntı veriyor bana.orda internetede giremicem pc yok.

ooo bu ne yaa..ben sıkıntıya girdim..eskileri atıp nasıl yani senin eşyalarını koyacakmış..sen çok iyi niyetlisin..tabiri caizse kuzusun canım..Allah sana bol bol sabır versin..inşallah bir mucize olur da eşinin yanında olursun:delphin:

ooo bu ne yaa..ben sıkıntıya girdim..eskileri atıp nasıl yani senin eşyalarını koyacakmış..sen çok iyi niyetlisin..tabiri caizse kuzusun canım..Allah sana bol bol sabır versin..inşallah bir mucize olur da eşinin yanında olursun:delphin:

öyle böyle yapıcam şöyle yapıcam diye atar tutarım ama faaliyete gelince çıtım çıkmaz.neden bunlara karşı böyleyim anlayamadım bende:(

aaa bu ne yüzsüzlük yaaa..siznkileri koyacam diyomuş bide..insan elini değmeye kıyamaz ya oğlunu gelininin daha doğru dürüst kullanamadığı eşyasını kullanmaya..kadın da dünden hevesliymiş senin koltuklara..bütün eşyalarınımı vercen kaynanana oldu olacak sandığını çeyizlerini felanda ver..kızım tekrar dan hiç mi eviniz olmıcak..yeniden almak kolay mı..çok enteresan ya..hem sen bebeğine mi bakıcan kaynanana mı ..ağzını açmayı öğren biraz güzelim yaa..vermiyorum koltuklarımı kimsye de yaa..daha ben hevesimi alamadım de..kıskanıyo derlerse desinlşer bırak..kaynananan istemeye çekinmeyevcek kadar yüzsüzse sende yüzsüz ol..bu ne yaa:oklava:

ayrıca kocana söyle sana bir leptop alsın ..bide internet okadarınıda yapsın yani..esir kampına mı gidiyosun yaa..hem internetten eşinle görüşürsün..oda çocuğunu görür..o almazsa sen de git sana gönderdiği harçlıkları biriktirip gene al..:((

güya 2 sene sonra bana yeni koltuk alıcaklarmış.bunları kullanınca.almazlarsada söylücem zaten.hani alıcaktınız diye.olmazsa alıcam bir laptop.dediğiniz gibi 2 sene izinden izinemi görüşücez biz.orda pc varda.bozukmuş.ben yaparım diyo.ama benden başka herkes girer.özel bi şeyde konuşamazsın mümkün değil.

alıcaklar canım ya bulaşık makinemi filanda alıcaklar.halbuki diğer oğlu parasını vermiş makine alsın diye.ama almıyo benimkini bekliyo heralde. ben eşyasında da değilim.alsınlar eşyayı onların olsun.ben en azından orda olmayım:(

ohaoldumsmilekalan eşyalarını nereye koyacaksın peki..kusura bakma ama sen bu kadar sessiz olursan dah nelerini alırlar Allah bilir..sende gidiyosun eşyalarında gidiyo sen hala eşyalarım gitsin razıyım ama ben gitmesem diyosun..artık yavaş yavaş kabullensen iyi olacak hoş kabullenmesende yapacak bişey yok..senin fikrini önmeseyen soran yok nede olsa..

haklısın arkadaşım.çok üzülüyorum ama yapacaak bir şey yok dediğin gibi.eninde sonunda bende sizin gibi kavuşucam.siz nasıl sabrettiyseniz bende öyle sabredicem.

öyle tabiki herşeyin başı sabır..zaman herşeyin ilacı..biz kavuştukta ne oldu kavga edip duruyoz geldiğinden beri..boşa üzülmüşüm 2 sene ..o yokken daha rahattım..yalnız yaşamaya alışınca tekrar bir arya gelmekte zormuş..hiç bişeye üzülmeye değmezmiş anlıyacağın..sende gez toz bebeğinle ye iç keyfine bak...bencil olmak lazım biraz..kendini bebeğini düşün gerisini boşver..kocana bile güvenme...

öyle tabiki herşeyin başı sabır..zaman herşeyin ilacı..biz kavuştukta ne oldu kavga edip duruyoz geldiğinden beri..boşa üzülmüşüm 2 sene ..o yokken daha rahattım..yalnız yaşamaya alışınca tekrar bir arya gelmekte zormuş..hiç bişeye üzülmeye değmezmiş anlıyacağın..sende gez toz bebeğinle ye iç keyfine bak...bencil olmak lazım biraz..kendini bebeğini düşün gerisini boşver..kocana bile güvenme...

oyyy canım ya üzülme ne olur sen :1hug:

Back