Askerlik de tayin bekleyenler...

vaveyle canım esın karacımı bellı oldu sızınkı

kaldı 3 :))))) elmascım

evet esmacım yaa..ben niye 4 saydım..tabiki 3 gün var....hadi hayılısı hakkımızda..25 inden sonraya da kalırsa şaşma..hee bak söylemedi deme:)))

canım valla her an hersey olur bakarsın yarın acıklanmıss :))

ıyı geceeler bebmmm prensesı op benım ıcın

aaa...vaveyla canım hayırlı olsun.yerimseniben.sizinki nasıl belli oldu yaa..eşinin sınıfı neydiki..
sen kurtuldun darısı başımızaa..:Saruboceq:

canım sağol..jandarma eşim..bazı yerler belli olmuş..ay walla çok heyecanlıyım..çok sevindim ya en azından evimiz gidiyor:lepi:

vaveyla canım nasıl bellı oldu ya hepsı bırden bellı oluyoooo bızımkılerde jandarma ama olmadı off :))

walla anlamadım ben de..zaten bunların işlerini anlayamadım hiç..personelde bir arkadaşı war burada o aradı..akşam belli olduğuna göre diğer yerlerde bugün açıklanır bence..tanıdık diye akşam aramış olabilir..beklemesin diyeyerimseniben

olabılır canım daha ses seda yok bellı olmadı ınsalllah olurda su streste bıter

canım evet oyley dı ama alay komutanı yoktu dıs goreve afganıstana gıtmıstı onun yerıne baha yarbay vardı tayınlerı o onaylaycaktıı derken alay komutanı ızıne gelıyorum tayınlerı ben onaylıcam demıss buyuk ıhtımalle degısmıs olbılırrrr ınsallah merkezdır dıye umıd edıyoruzzz bıde kesın bılsek super olucakk

canım sağol..jandarma eşim..bazı yerler belli olmuş..ay walla çok heyecanlıyım..çok sevindim ya en azından evimiz gidiyor:lepi:

gözün aydın canım sevindim senin adına..birlikte gidebilmeniz çok iyi olmuş..batman gercüşte arkadaşım vardı..önce beğenmiyodu..sonra tokata çıktı tayinleri..şimdi a.sgercüşü arıyorum diyo..arkadaşlık çok iyiydi diyo..

canım taokat merkezemı cıktı tayını arkdasının benım arkdasımda tokat merkeze gıdıyo vandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…