• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

annelık cok baska ya yuce rabbım o duyguyu yasamayı ısteyene yasatsın ınsallahhhh :)

oglusum 2 ay once top oynarken ayagıyla kulagıma vurdu bende yerde yaatıyodum kulak zarım delındı amelıyat oldum tekrar dıkıldıı baska bırı olsa neler yapmazdım ona ama evlete yapılmıyoo kızmnadım bıle ben aglayınca geldı hemen anne yok bısey yokk gecıcekk dıyıp opmesı bıle yettı unuttum acıyı falannn :)) aglama senı zıpzıpa gorucem pembe dondi (dondurma) demek alcamm oyle kandırdı benı tosunum

annelık cok baska ya yuce rabbım o duyguyu yasamayı ısteyene yasatsın ınsallahhhh :)

oglusum 2 ay once top oynarken ayagıyla kulagıma vurdu bende yerde yaatıyodum kulak zarım delındı amelıyat oldum tekrar dıkıldıı baska bırı olsa neler yapmazdım ona ama evlete yapılmıyoo kızmnadım bıle ben aglayınca geldı hemen anne yok bısey yokk gecıcekk dıyıp opmesı bıle yettı unuttum acıyı falannn :)) aglama senı zıpzıpa gorucem pembe dondi (dondurma) demek alcamm oyle kandırdı benı tosunum

ayy canım geçmiş olsun..
evlat işte acı falan bilmiyoruz..kızım da bana neler neler yaptı..

sanada bitanem naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canım a.s.nasıl olsun perdeleri yıkıyorum ,kaldırıyorum falan taşınma telaşı işte az kaldı izne gidicez inşallah nasipse :lepi:gidene kadar tamamen toplamaya çalışıyorum malumbilmiyorumkismile....bugünde 10 tane şehit verdik şemdinli'den moralim alt üst kendimi işe verdim....Allahım hepsini koru yarabbim :Saruboceq:turkbayragiturkbayragi

hayırlı sabahlar... iyi pazarlar....a.s.a.s.a.s.
herkesin babalar günü kutlu olsun rabbim onları basımızdan eksik etmesin inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canım a.s.nasıl olsun perdeleri yıkıyorum ,kaldırıyorum falan taşınma telaşı işte az kaldı izne gidicez inşallah nasipse :lepi:gidene kadar tamamen toplamaya çalışıyorum malumbilmiyorumkismile....bugünde 10 tane şehit verdik şemdinli'den moralim alt üst kendimi işe verdim....Allahım hepsini koru yarabbim :Saruboceq:turkbayragiturkbayragi

kolay gelsin bitanemmm aynen yaa hiç sormaa sehidim sen rahat uyu cünkü kanın yerde kalmadı asla kalmayacaktaaamafoldumben mafoldumben

a.s.sanada slm canım iyi hafta sonları bendende herkese..........malesef iyi olmadı bugün kalkar kalkmaz şehit haberlerini alınca ama off offf Allah'ım ailelerine sabır ver ...turkbayragi

aminnnn bitanem aminnnolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

bu arada ben ankara ya geldim sonunda<boshayallersmile
geri sayım bittti..yarın tayinler son şeklini alacak inşallah..tabi bunların işleri hiç belli olmaz..başka güne kalırsa şaşmayın..

melıkem nasılsın guzumm benım

elmascım canım yarın buyuk gun senın ıcın benım daha 4 gunum var :((

umarım öyle olur..kötü bir yer çıkmaz umarım..bunca sıkıntılı zamnadan sonra..iyi bir yeri hak etmişizdir umarım..hakkımızda hayırlısı nereyse ora olsun genede..bakalım açıklancakmı yarın..onada şüpeyle bakıyom..bunların işleri hiç belli olmaz...:hulya:

yarın herkes güzel haberler alır inşallaheyvahedigeldismile...veee herkes neşeyle buraya yazar umarım..opuyorumnanaktan.

elmas duyar duymaz ya emı senı cok merak edıyorum en cok datlummm ınsallah acıklanır esımede sordum acıklanacak dedıı :))

tamam tatlım yazmam mı..kızım uyandırdı erkenden sağolsun..henüz bir haber yok bakalım...eyvahedigeldismile

Back