• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

kızlar gunaydınnnnnn canım 10 gıbı acıklanacak dıye duydum hayırlısı ınsallah bugun acıklanırr

günaydın kızlar..
nasılsınız..
ben pek iyi değilim..hakkarideki olay beni çok üzdü..eşim düşünmek sana mı kaldı bu ülkenin halini diyor..
we de bişey anlatayım..cumartesi biz tayincilere alayda yemek wardı..ya millet bir gelmiş sanki düğüne geliyorlar kıyafet makyaj abartının da abartısı..herkes birbirine nispet yapacak bu türkiyenin halini unutmuş hallerinden memnun! hiç bişey olmamış sanki yemek sonrası içkili abartılı eğlence!..biz kalmadık tabi yemek sonrası döndük ama duyunca çok üzüldüm..
tabi napalım hayat devam ediyor biz de mi yasa bürünelim diyebilirsiniz ama bu kadar da taze üstüne olmaz bee..
bu arada tayinler yarın belli olacak diye biliyorum ben..

canım malesaf heryerde oyleee bızım asker eslerı bayanlarımız bırbırlerıne hava atmayı cok sevıyolarrr eslerının rutbelerıyle sevmıyorum boyle seylerı ya boyle ınsanlarla karsılasmadım allhta karsılastırmasın ya ona ya bana olurr :))

rütbesini yiyeyim onlarınbenneyaptımki
benim yanıma yanaşamazlar da konu aslında beyinleri..zaten bana bakanlar püf dedi söndü;)

Son düzenleme:
he he hee :))) ıyı yapmısın canımmm

bunları yapanlarda beyın oldugunu sanmıyorummm ben

ayy sen kendin mi topluyorsun eşyayı
ayy ben olsam verririm evden eveye..
ayy sen kızını da mı getirdin ben bakıcı buldum 1 günlüğüne ona bıraktım
sanki asker eşi değil de vehbi nin torunu hanımefendiler

he he he oyle oluyo canım maleseff bunları yapanlar zaten bısey gormemıs cahılın tekı olann munasebetsız ınsanlarrr

canım malesaf heryerde oyleee bızım asker eslerı bayanlarımız bırbırlerıne hava atmayı cok sevıyolarrr eslerının rutbelerıyle sevmıyorum boyle seylerı ya boyle ınsanlarla karsılasmadım allhta karsılastırmasın ya ona ya bana olurr :))

:dance:2 yıl o tür kadınlarla mücadele verdim resmen kafamçokkarıştıbenim eşimde rütbeli ama ben asla öyle bir tavır takınmadım takınmamda onlarda bu halimi yadırgadılar,dışladılar v.s bir sürü şey yaşadım benim yüzümden eşimde yaşadı ....kaydirigubbakcemileama ne olursa olsun duruşumu hiç bozmadım ...kendi kişilikleriyle bir şey olamayanlar işte eşlerini maske olarak kullanıp egolarını tatmin ediyolar ......kaydirigubbakcemile2neyse kurtuldum şimdilik ama yeni yerde nolur bilmem ama korkarım bunlar her yerde :Saruboceq:

içime doğdu sevineceğin bir yer olacak gibi geldi bana şimdi birden inşallahta öyle içine sinecek bir yer olur canım:Saruboceq:

sağol canım benim...hala belli olmadı..25 i diye bir söylenti varmış simdide ...çatlatır insanı bunlar valla...bişeyi becerip ortaya çıkaramadılar....-tatlicadiarzu-

sağol canım benim...hala belli olmadı..25 i diye bir söylenti varmış simdide ...çatlatır insanı bunlar valla...bişeyi becerip ortaya çıkaramadılar....-tatlicadiarzu-

canım ya hayırlısı inşallah ..........beklemek mahvediyo insanı evet dakika geçmiyor sanki ozaman çok tuhaf boshayallersmilebide böyle geciktimi daha kötü ....güzel bir yer olsunda varsın geç belli olsun ne diyelima.s.

ayyy evet kızlar yaa..öylelerine bende gıcık oluyorum..tartıştım hatta bu yüzden birisiyle..o zoraki toplantılar felan..umarım kafa dfengi insanlarla karşılaşırız gittiğimiz yerlerde..

merhabalar misafirlerimi gönderdim 2 haftadır nete uğrayamadım
elmascım daha belli olmamış seninde
geç olsun ama hayırısı olsun

bugünlerde tayin bekleyen bir benmiyim kızlar yaa..benimle beraber ne gün sayan oldu..nede buraya bişeyler yazan oldubilmiyorumkismile..enteresan..herkes taşınma telaşına düştü sanırım...

elmaskalp ben de haber bekliyorum bakalım...
yorum yazmasam da sayfayı takip ediyorum canım :) karşımıza hayırlı bir yer ve iyi insanlar çıkar inşaallah ...

slm kızlar

bizim tayin belli oldu akşam..batman gercüşün bir belediyesi..çok iyi diyorlar..lojman da war.. bakalım görücez hayırlısı..

aaa...vaveyla canım hayırlı olsun.yerimseniben.sizinki nasıl belli oldu yaa..eşinin sınıfı neydiki..
sen kurtuldun darısı başımızaa..:Saruboceq:

Back