• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

günaydın güzeller..
nasılsınız..
ben biraz erkenciyim galibaşakkıdı kızım gece uyutmadı şimdi kendisi uyuyor cadı..

günaydın herkesevaveyle_eskbebeklerin bu fırlama hallerine bayılıyorum..yiğenimde öle gece uyutmaz sabahta erkenden uyanır anneyide uyandırır snra kendisi tekrar mışıl mışıl uyur...

canım az kaldıı ha gayrettt :))

gunaydın hatunlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

sanada hayırlı cumlar canım iyiyim siz nasılsınız arda nasıl iyidir şimdi inşallah

ewet canım arada böyle oluyora.s napalım annelik böyle bişey

vaveyla annelik kesinlikle çok başka bişey..insan evladından başka hiç kimseye bu kadar taviz cvermez sanırım..

bu arada avatar resmini değiştirmişsin..ötekini ben çok seviyodum çok güzeldi .niye değiştirdin.yine onu koysanaaaa..CADIARZU

vaveyla annelik kesinlikle çok başka bişey..insan evladından başka hiç kimseye bu kadar taviz cvermez sanırım..

bu arada avatar resmini değiştirmişsin..ötekini ben çok seviyodum çok güzeldi .niye değiştirdin.yine onu koysanaaaa..CADIARZU

sıkıldım öbüründen;) bi ara tekrar koyarım canım sen iste yani..

ewet anne evladına yaptığı fedakarlığı tavizi kimseye göstermez ama sanırım çok sevilen eş hariçyerimseniben

Back