- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
oglum bıraz hasta oldu oksuruyo hastaneye goturucem canım bıktım valla su tasınma telasından yaaa kolay gelsın tatlım
günaydın herkeseeeeeeeeeeee...............
senacım günaydın tatlışımmm naber nasılsına.s.
oglum bıraz hasta oldu oksuruyo hastaneye goturucem canım bıktım valla su tasınma telasından yaaa kolay gelsın tatlım
sagol canım benımmmm
günaydın canım iyiyim sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
günaydın ama öğlen oldu tünaydın :)
iyi çok şükür bitanem aksama dogru adanaya giidcez inşallah onıu bekliyom bende 10 günde orda kalıp gelelim diyoz eşimle afff cok sıcak havaaaaakannehir akannehir
ne güzel canım gez bol bol iyi yolculuklar şimdiden sana :1hug:
burasıda çok sıcak sabah biraz yürüyüş yapim dedim dayanamadım sıcağa -tatlicadiarzu-
ohhhh gez bakalım sekerımm :))
ben denıze kacar gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyiym canım evde sıradan birgün işte kızımla oyun oynıuyoruz bugün formunda cadı opuyorumnanaktanhoşgeldin guzumm naber nasılsına.s.a.s.a.s.
yürü bol bol biz eşimle her gece lefkoşaya yada girneye giderdik yürüyüş için :)ne güzel canım gez bol bol iyi yolculuklar şimdiden sana :1hug:
burasıda çok sıcak sabah biraz yürüyüş yapim dedim dayanamadım sıcağa -tatlicadiarzu-
oohh bol keyifler olsun bizde yarın gidicez cimcimeyi sokacaz bakalım ne yapacak :)ohhhh gez bakalım sekerımm :))
ben denıze kacar gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bunalımdayıııııııımmmmmmmm.....günler bitsinn artııkkkkk....çooookk sıkıldımmmmmmmmm.....
iyiym canım evde sıradan birgün işte kızımla oyun oynıuyoruz bugün formunda cadı opuyorumnanaktan
yürü bol bol biz eşimle her gece lefkoşaya yada girneye giderdik yürüyüş için :)
gündüz sıcaktan gezemewzdim bnde çarpıntı yapıyordu bayılcak gibi oluyordum
oohh bol keyifler olsun bizde yarın gidicez cimcimeyi sokacaz bakalım ne yapacak :)
sabret canım çoğu gitti azı kaldı zaman su gibi akar inş biran önce kavuşursunuz gez bol bol zaman geçsin kaydirigubbakcemile2
ohhh oyna kuzusunla canımcım bizdede olsada oynasak keşkeee allah bagıslasın bitanemmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
iyiym canım evde sıradan birgün işte kızımla oyun oynıuyoruz bugün formunda cadı opuyorumnanaktan
yürü bol bol biz eşimle her gece lefkoşaya yada girneye giderdik yürüyüş için :)
gündüz sıcaktan gezemewzdim bnde çarpıntı yapıyordu bayılcak gibi oluyordum
oohh bol keyifler olsun bizde yarın gidicez cimcimeyi sokacaz bakalım ne yapacak :)
sabret canım çoğu gitti azı kaldı zaman su gibi akar inş biran önce kavuşursunuz gez bol bol zaman geçsin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?