• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

hts78 canım sen nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan

günaydın canım
ne yapalım iyi olmaya çalışıyorum derslerim hafifledi bu ara evle uğraşıyorum biliyorsun denetleme var eşlerimiz arazideydiler ama az önce aldım haberini denetleme iptal edildi dışarda birlik kalmasın denilmiş abin bahsetmiştir belki dün gecede hudut karakolumuz var burda onun devriye aracı tarandı sinirlerim bozuldu şu eşler bi dönse hayırlıysa.

iyiyim canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum misafirlerim gelcek
dünde doktordaydım cinsiyeti göstermedi bebiş en son erkeğe benzetmişti şimdi belli değil diyolar heralde bana süpriz yapcakkafamçokkarıştı
annene gidiyormuşsun gözünaydın canım bol bol gez tadını çıkar zemuszemus

senacığım günaydın nasılsın hamilelik tamamen sabır işiymiş kısa süre hamilleik serüvenimde anladım sabredip bekleyeceksin önce varmı yokmu sonra kalp atışı sonra cinsiyeti vs..vs..allah sabır versin:)
canım ya yien birşey soracağım sana uydu canak vs..getireyim mi diye düşünüyorum merkezi sistem yada farklı bir uygulama var mı acaba kıbrısta çünki çanağım çok büyük nasıl getireceğim diye kara kara düşünmeye başladım..

günaydın canım
ne yapalım iyi olmaya çalışıyorum derslerim hafifledi bu ara evle uğraşıyorum biliyorsun denetleme var eşlerimiz arazideydiler ama az önce aldım haberini denetleme iptal edildi dışarda birlik kalmasın denilmiş abin bahsetmiştir belki dün gecede hudut karakolumuz var burda onun devriye aracı tarandı sinirlerim bozuldu şu eşler bi dönse hayırlıysa.

günaydın canım..
Allah hepsini korusun ..nerdesiniz şu an..yani nerde oldu bu olay..basına yansımadı sanırım..

:(((

senacığım günaydın nasılsın hamilelik tamamen sabır işiymiş kısa süre hamilleik serüvenimde anladım sabredip bekleyeceksin önce varmı yokmu sonra kalp atışı sonra cinsiyeti vs..vs..allah sabır versin:)
canım ya yien birşey soracağım sana uydu canak vs..getireyim mi diye düşünüyorum merkezi sistem yada farklı bir uygulama var mı acaba kıbrısta çünki çanağım çok büyük nasıl getireceğim diye kara kara düşünmeye başladım..

kesinlikle öyle sabır işi
her muayeneyi iple çekiyodum

nerdeyse eve ultrason aleti alıp her dakka bakcaktım çocuğa...:))

hst78 cim tarnanan karakol merkezdemi?bide devriye aracı tarandı demişsnz o nerde?eşimde 1 ay snra ağrıya gidiyor..

hst78 cim tarnanan karakol merkezdemi?bide devriye aracı tarandı demişsnz o nerde?eşimde 1 ay snra ağrıya gidiyor..

yok canım endişelenme mekezde değil,iran sınırında sizin tayin sanırım ağrı bahsettiğim yerde ağrı tugayından kimse görev yapmıyor..her sene yapıyorlar bunu gecen senede yapmışlardı bahar açılışını gerçekleştiriyorlar araç tarayarak salakça bir şekilde kan dökerek..

olsun gende insanın içi cız ediyo hepsi bizim kardeşimiz hepsi bizim askerimiz..allah hepsini korusun kollasın...

gez tabi az bi zamanın var ama olsun tadını çıkar tatilin valla benim bi telaşım yok annemin evinde yan gelip yatıyrm seneye yaşıcam bende bu telaşları....

evet canım ya sorma zaten internetide kestirir artık eşim bu ay cıkınca sizi çok özlücem unutmayın beni heeeeolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

evet canım ya sorma zaten internetide kestirir artık eşim bu ay cıkınca sizi çok özlücem unutmayın beni heeeeolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

kk da arkadaşlıklar unutulmaz en kısa zamanda tekrar aramıza dönmen dileğiyle canım..durun bakalım yok biyere gitmek daha benim düğünü yapıcaz seneye..birlikte yaşıcaz hüzünlerimizi heycanlarımızı sevinçlerimizi..

iyiyim canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum misafirlerim gelcek
dünde doktordaydım cinsiyeti göstermedi bebiş en son erkeğe benzetmişti şimdi belli değil diyolar heralde bana süpriz yapcakkafamçokkarıştı
annene gidiyormuşsun gözünaydın canım bol bol gez tadını çıkar zemuszemus

evet bitanem hakkında hayırlısıı olsun kuzusum ikisde yok nasılsa bitanem kız erkek ne farkeder ikiside senin canın kanın darısıda bize inşallah hayırlısıyla kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın canım

hadi yaa hiç haberim yoktu canım evet abim dogu beyazıt tank bölümüde görevli aradım simdi okuyunca telefonu kapalı hayret hep acık olurdu allahallah yaralı felan varmı canım...bilmiyorumkismile offf yaa valla cıldırıcam diger abimde az önce aradı yine gece terör inmiş catışmışlar hem kadında varmış hainler ortalık çok karısık dedi kapattık sonra allahımsen koru nolur dua edelim canlarrrrr:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kk da arkadaşlıklar unutulmaz en kısa zamanda tekrar aramıza dönmen dileğiyle canım..durun bakalım yok biyere gitmek daha benim düğünü yapıcaz seneye..birlikte yaşıcaz hüzünlerimizi heycanlarımızı sevinçlerimizi..

inşallah tatlışımmm hwmen tasınınca baglatırım zatennn neti guzummmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

Back