Askerlik de tayin bekleyenler...

Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah seninde sağlıklı sıhhatli bir evladın olur canım

aminnnn tatlışımmm bende birazdan adanaya giidicem meleketime ohh beee cok özledimmm yaa adanamı annemi babamı kızkardeşimi......ablaaaa ne zaman geliyonuz deyip duruyo annemle beraber arayıp duruyolar simdi süpriz yapıcezzz

ecesuu canım inanki bende senin gibiyim...bende moralsizim..ama genede hep takılıyorum buraya..belki..arkadaşlar sürekli benimde sıkıntımdan bıkmışlardır..genede yüzümü karartıp geliyorum..paylaşıyorum bıkkınlığımı..yoksa çatlıcam napım..azıcık içimi döküp rahtlıyom onlara sağolsunlar teselli ediyolar ellerinden geldiğince..

ohhhhh...ne güzel....gez bakalım..taşınma öncesi..sonra teleştan sıra gelmez bir süree..

senin durumun daha zor canım. allah başka ayrılıklar vermesin canım. buna da razıyız napalım. ben de annemlerdeyim ama evime gitmek istiyorum artık. evde olunca herşeyden haberim oluyordu burda birşey duyamıyorum. sabaha kadar uyumuyorum bütün gün internetteyim. bingölle ilgili bir haber varsa kafayı yiyorum desem yeridir. evde olunca bizim evden bölük görünüyordu gece sürekli bölüğe bakıyordum. geç saatte yüzbaşının odasının ışığı yanıyorsa kesin olağanüstü bişey oluyordu. evde olsam eşimle konuşamasam bile bölüğe bakıp rahatlatırdım kendimi.

burdayım canım ama yazmıyorum. moralim bozuk demekten bıktım artık. o yüzden sesimi çıkartmadan yazdıklarınızı okuyup gidiyorum tatlım. sen nasılsın neler yapıyorsun?

hayırdır canım ya ne oldu size bugün elmasımlaaaolumunekankayizsmile bilmiyorumkismile aslında dünde ben öleydimmm:gitme: :gitme:

neden canımmmbilmiyorumkismile

ahh canım benim yaaa rabbim korusun hepsini inşallahhhholumunekankayizsmile :Saruboceq:

amin canım...:Saruboceq: benim eşim 23 gündür görevde ne zaman döneceği belli değil. bi de 2 gündür de telefonda konuşurken bulundukları yerden sesler geliyor ısrar edince biz burda olay bekliyoruz dedi eşim. o yüzden de çok canım sıkkın. hayırlısıyla bir kurtulsak doğudan.

inşalah bitanem aynı sekilde benim abimde sırnak andac köyü kırsalında her gün catısmada canım inanki tek caremiz dua etmek simdi hazırlanıyoz çıkmam lazım çok öptm bitanemm kendine cokkk ii bakkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ya bu kadar sıkıntı yapmayınnn hepsı gecer merak etmeyınnnn kolay degıl ama boyle dusunmekten baska caremızde yok

hayırdır canım ya ne oldu size bugün elmasımlaaaolumunekankayizsmile bilmiyorumkismile aslında dünde ben öleydimmm:gitme: :gitme:

hep aynı canım ya değişik bişey yok..bir fenalık olmasında sıradan olsun hayatımız napalım..iştew benkocamın yolunu gözlüyom ..2 senedşr ayrıyız..bu ara izne gelcekti..gelemedi.kızım çok özledi. sıkıntı sıkıntı işte..

canım ya uzulme dıyorum ama baska bısey dıyemıyorumm ne kadar desemde kolay bısey degılll sedece az kaldııııı onu dusunnnn bu gunlerı doya doya telefı edersınız

ayrılık zor 1 ay sonra bu sabah eşimi görebilicem nasipseŞenizonu çok özlemiştim çok zor arkadaşlar Allah hepimize sabır versin tayin açıklandı biz hala ayrıyız gelicek ama gene gidicek hayırlısıyla burdan gitsek yarabbim....:Saruboceq:Allah hepinizi sevdiklerinize kavuştursun inşallah olumunekankayizsmile

amiiinnn inşallah..ayrılık ayrılık..aman ayrılık..her bir dertten ala..yaman ayrılıııkkkk...

Kızlaaarr...tam olarak gÖrev yerlerının bellı olmasına yada ılÇe olarak yerlerımızın bellı olmasına..11 gÜn kaldı..varmı baŞka bekleyen..kı, mutlaka vardır..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…