- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah seninde sağlıklı sıhhatli bir evladın olur canım
burdayım canım ama yazmıyorum. moralim bozuk demekten bıktım artık. o yüzden sesimi çıkartmadan yazdıklarınızı okuyup gidiyorum tatlım. sen nasılsın neler yapıyorsun?ecesuu canım adasım nerelerdesin guzummm yaaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
aminnnn tatlışımmm bende birazdan adanaya giidicem meleketime ohh beee cok özledimmm yaa adanamı annemi babamı kızkardeşimi......ablaaaa ne zaman geliyonuz deyip duruyo annemle beraber arayıp duruyolar simdi süpriz yapıcezzz
burdayım canım ama yazmıyorum. moralim bozuk demekten bıktım artık. o yüzden sesimi çıkartmadan yazdıklarınızı okuyup gidiyorum tatlım. sen nasılsın neler yapıyorsun?
ecesuu canım inanki bende senin gibiyim...bende moralsizim..ama genede hep takılıyorum buraya..belki..arkadaşlar sürekli benimde sıkıntımdan bıkmışlardır..genede yüzümü karartıp geliyorum..paylaşıyorum bıkkınlığımı..yoksa çatlıcam napım..azıcık içimi döküp rahtlıyom onlara sağolsunlar teselli ediyolar ellerinden geldiğince..
ohhhhh...ne güzel....gez bakalım..taşınma öncesi..sonra teleştan sıra gelmez bir süree..
senin durumun daha zor canım. allah başka ayrılıklar vermesin canım. buna da razıyız napalım. ben de annemlerdeyim ama evime gitmek istiyorum artık. evde olunca herşeyden haberim oluyordu burda birşey duyamıyorum. sabaha kadar uyumuyorum bütün gün internetteyim. bingölle ilgili bir haber varsa kafayı yiyorum desem yeridir. evde olunca bizim evden bölük görünüyordu gece sürekli bölüğe bakıyordum. geç saatte yüzbaşının odasının ışığı yanıyorsa kesin olağanüstü bişey oluyordu. evde olsam eşimle konuşamasam bile bölüğe bakıp rahatlatırdım kendimi.
amin canım...:Saruboceq: benim eşim 23 gündür görevde ne zaman döneceği belli değil. bi de 2 gündür de telefonda konuşurken bulundukları yerden sesler geliyor ısrar edince biz burda olay bekliyoruz dedi eşim. o yüzden de çok canım sıkkın. hayırlısıyla bir kurtulsak doğudan.
hayırdır canım ya ne oldu size bugün elmasımlaaaolumunekankayizsmile bilmiyorumkismile aslında dünde ben öleydimmm:gitme: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?