senacığım günaydın nasılsın hamilelik tamamen sabır işiymiş kısa süre hamilleik serüvenimde anladım sabredip bekleyeceksin önce varmı yokmu sonra kalp atışı sonra cinsiyeti vs..vs..allah sabır versin:)
canım ya yien birşey soracağım sana uydu canak vs..getireyim mi diye düşünüyorum merkezi sistem yada farklı bir uygulama var mı acaba kıbrısta çünki çanağım çok büyük nasıl getireceğim diye kara kara düşünmeye başladım..
evet bitanem hakkında hayırlısıı olsun kuzusum ikisde yok nasılsa bitanem kız erkek ne farkeder ikiside senin canın kanın darısıda bize inşallah hayırlısıyla kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
günaydın canım
ne yapalım iyi olmaya çalışıyorum derslerim hafifledi bu ara evle uğraşıyorum biliyorsun denetleme var eşlerimiz arazideydiler ama az önce aldım haberini denetleme iptal edildi dışarda birlik kalmasın denilmiş abin bahsetmiştir belki dün gecede hudut karakolumuz var burda onun devriye aracı tarandı sinirlerim bozuldu şu eşler bi dönse hayırlıysa.
merhaba canım iyiym sen nasılsın hiç sorma 3 gündür baş ağrısı mide bulantısı tam geçti diyorum tekrar başlıyor çok zormuş
canım merkezi sistem yok burda
anten vardı sadece biz uydu alıcısını aldık burdan
hiç farketmez canım ama insan merak ediyor
ona göre bişeyler alıcam cinsiyeti belli olmadan almak istemedim
inşallah darısı sana canım
ıyıyım canım bende bırazdan pasta yemege gıdıcez bızde opuyorum
bende iyiyim tatlımŞeniz
evdeyım bugun oturuyorum
bnm ilk 3 ayım çok <zor geçmişti bulantı kusma tiksinme yataktan kalkamamıştım senin küçük biraz utangaç galiba baksana saklanıyor :)aman sağlığı ii olsunda kız erkek farketmez göstermiyorsa kız derler genelde ama :)
canım bizde sadece uydu aldık burda çanak vardı genelde oluyor evlerde ama yere göre değişir mesela yan komşum giderken götyürdü çanağı zimmetli değil çünkü isteyen bırakıyo sanırım
oglum bıraz hasta oldu oksuruyo hastaneye goturucem canım bıktım valla su tasınma telasından yaaa kolay gelsın tatlım
nasulsınız napıyosunuz ablalalrım taşınma telaşımı var bebeiş nasılsenaablacım....
canım benım tsk ederımmmmm senın ıocınde yedım kzuummmm:)
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sekerım aynı anda yazmısızzzz :)) hayırlı sabahlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?