• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

senacığım günaydın nasılsın hamilelik tamamen sabır işiymiş kısa süre hamilleik serüvenimde anladım sabredip bekleyeceksin önce varmı yokmu sonra kalp atışı sonra cinsiyeti vs..vs..allah sabır versin:)
canım ya yien birşey soracağım sana uydu canak vs..getireyim mi diye düşünüyorum merkezi sistem yada farklı bir uygulama var mı acaba kıbrısta çünki çanağım çok büyük nasıl getireceğim diye kara kara düşünmeye başladım..

merhaba canım iyiym sen nasılsın hiç sorma 3 gündür baş ağrısı mide bulantısı tam geçti diyorum tekrar başlıyor çok zormuş
canım merkezi sistem yok burda
anten vardı sadece biz uydu alıcısını aldık burdan

evet bitanem hakkında hayırlısıı olsun kuzusum ikisde yok nasılsa bitanem kız erkek ne farkeder ikiside senin canın kanın darısıda bize inşallah hayırlısıyla kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hiç farketmez canım ama insan merak ediyor
ona göre bişeyler alıcam cinsiyeti belli olmadan almak istemedim
inşallah darısı sana canım

günaydın canım
ne yapalım iyi olmaya çalışıyorum derslerim hafifledi bu ara evle uğraşıyorum biliyorsun denetleme var eşlerimiz arazideydiler ama az önce aldım haberini denetleme iptal edildi dışarda birlik kalmasın denilmiş abin bahsetmiştir belki dün gecede hudut karakolumuz var burda onun devriye aracı tarandı sinirlerim bozuldu şu eşler bi dönse hayırlıysa.

Allah yardımcıları olsun :(

merhaba canım iyiym sen nasılsın hiç sorma 3 gündür baş ağrısı mide bulantısı tam geçti diyorum tekrar başlıyor çok zormuş
canım merkezi sistem yok burda
anten vardı sadece biz uydu alıcısını aldık burdan

bnm ilk 3 ayım çok <zor geçmişti bulantı kusma tiksinme yataktan kalkamamıştım senin küçük biraz utangaç galiba baksana saklanıyor :)aman sağlığı ii olsunda kız erkek farketmez göstermiyorsa kız derler genelde ama :)

canım bizde sadece uydu aldık burda çanak vardı genelde oluyor evlerde ama yere göre değişir mesela yan komşum giderken götyürdü çanağı zimmetli değil çünkü isteyen bırakıyo sanırım

bnm ilk 3 ayım çok <zor geçmişti bulantı kusma tiksinme yataktan kalkamamıştım senin küçük biraz utangaç galiba baksana saklanıyor :)aman sağlığı ii olsunda kız erkek farketmez göstermiyorsa kız derler genelde ama :)

canım bizde sadece uydu aldık burda çanak vardı genelde oluyor evlerde ama yere göre değişir mesela yan komşum giderken götyürdü çanağı zimmetli değil çünkü isteyen bırakıyo sanırım

geirmek ayrı bir dert götürmek ayrı bir dert azaltmaya çalıştıkca çoğalıyor getireceğim şeyler evde elektrik süpürgesi yokmuş ütü masası falan da yokmuş orda çok mu pahalı böyle şeyler burdan göndereyim desem aspos da hersey ıslanıyormuş elektrik süpürgesinde hayır kalmaz zaten..ne yapacağımı şaşırdım..

yok cnm ya ıslanmaz şans biraz tayin zamanı eşya yollanımı çok oluyor o zamanlar baya karışıklık olabiliyor eşyalar kırık gelebiliyor bnm tost makinam kırılmıştı tencere kapaklarım yamulmuş tencerelerime tam kapanmıyor mesela ama sonradan ailem bi sürü şey yolladı hiç birşey olmadı çay setim geldi mesela cam kırık bile yoktu aralarında ütü masası ve çamaşırlık pahalı canım burda ya bizde almadık yerde ütülüyorum valla 2 yıldır alsamda götüremicez çünkü para vermeyelim boşa dedik elektrik süpürgesi var aslında evlerde arızalı falanmı acaba ordaki ?

canım benım tsk ederımmmmm senın ıocınde yedım kzuummmm:)

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oglum bıraz hasta oldu oksuruyo hastaneye goturucem canım bıktım valla su tasınma telasından yaaa kolay gelsın tatlım

Back