• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

:) evet canım ya aynı anda yazmısız afyonlu degılım esımın tayını uzerıne geldık sınanpasa ılcesındeyız ama merkeze tayın oldukk ınsallah merkezde oturucazzz

aa ne kadar güzel sevindim inş tanışırz...bizde ağrıya gdcz ben evliyim ama düğünüm olmadı eşim gdck seneye ben gdcm nerde kalıcaksnz peki lojmandamı evemi çıkıcaksnz...

vet canım yasemınle tanısıyoruz gercek ablanmı :)
esınde mı askerı personel

tamam canım bende sevındım valla ınsallah gorusuruzzz ben 15 gun sonra afyona gelıcem dun antalyaya anneme geldım

biz ataköy kanlıcada oturyrz sitelerimizi tavsiye ederim 2 asker oturuyo sitede zaten..baktnzmı siz ev falan..tayininiz nerden çıktı bu arada nerdeydinz?

canım afyon ılcesı sınanpasadyız ılcxe tayını olduk tokının evlerınde otuyomus jandarma personelı orayı lojman olark tutmuslarrr ama afyonun neresınde bılmıyorummm

mrhbalar tayin zamanı topik çok canlıydı millet duruldu arkadaşlar nerdesinz neler yapıyosunuz...:hulya:

sorma zeynepcigim çok telaşlıyım yaa bide raporluyuz ayın 14 ne kadar canım cuma adanaya anneme gidicez inşallah eccik gezeyim dimii guzummm sen naoıyosun nasılsın canımın içiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sorma zeynepcigim çok telaşlıyım yaa bide raporluyuz ayın 14 ne kadar canım cuma adanaya anneme gidicez inşallah eccik gezeyim dimii guzummm sen naoıyosun nasılsın canımın içiiiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

gez tabi az bi zamanın var ama olsun tadını çıkar tatilin valla benim bi telaşım yok annemin evinde yan gelip yatıyrm seneye yaşıcam bende bu telaşları....

senacım naber nasılsın canımcımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın bu aralar pek giremiyorum misafirlerim gelcek
dünde doktordaydım cinsiyeti göstermedi bebiş en son erkeğe benzetmişti şimdi belli değil diyolar heralde bana süpriz yapcakkafamçokkarıştı
annene gidiyormuşsun gözünaydın canım bol bol gez tadını çıkar zemuszemus

Back