• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

canım hayırlı olsun ben aslen malatyalıyım,memlketim diye övmüyorum ama harika bir yer tam yaşanası bir yer hatta bizde yazdık ama çıkmadı ama ağrıdan malatyaya giden çok arkadaşımız oldu yani doğu olarak görme hepside isteyerek bilerek gitti,bu hayat şartlarında yaşamak çok kolay orda aradığın her şeyi bulabilirsin uygun fiyata hemde ben geçen yıl tatide gittim bir sürü erzak getirdim ordan inan hala kullanıyorm fiyatalar bayaa farkediyor ve herseyde çok kaliteli çok doğal çok sevindim senin adına...

çok tesekkür ederim tatlışımmmmm çok soalllla.s.a.s.a.s.

kızlar bize ığdır çıkmış

hayırlı olsun arakadşım ığdır çok güzel bir yer sıkıntı çekeceğini sanmıyorum azeriler çoktur evleri çok güzel kirada otracaksan eğer büyük ferah,tuzluca yolu üzerinde tarladan toplanan doğal taze meyve satılır fiyatları ygun ve lezizdir bu yıl tanınmış markaların şb açıldı hiçbirşeyin sıkıntısını yaşamazsın,kar pek yağmaz kuru soguk vardır yazın çok nemlidir iskenderun mersin gibi bir havası var nemlilik bakımından,kars ve cevre illere ulaşım çok kolay herhangi bir tehlikede söz konusu değil..için rahat olsun

hayırlı olsun arakadşım ığdır çok güzel bir yer sıkıntı çekeceğini sanmıyorum azeriler çoktur evleri çok güzel kirada otracaksan eğer büyük ferah,tuzluca yolu üzerinde tarladan toplanan doğal taze meyve satılır fiyatları ygun ve lezizdir bu yıl tanınmış markaların şb açıldı hiçbirşeyin sıkıntısını yaşamazsın,kar pek yağmaz kuru soguk vardır yazın çok nemlidir iskenderun mersin gibi bir havası var nemlilik bakımından,kars ve cevre illere ulaşım çok kolay herhangi bir tehlikede söz konusu değil..için rahat olsun

ay canım ya çok sağol , ALLAH razı olsun .

mrhbalar tayin zamanı topik çok canlıydı millet duruldu arkadaşlar nerdesinz neler yapıyosunuz...:hulya:

aslında...tayin heyecanı tam bitmedi jandarmalar için..21 haziran gibi..tam olarak görev yerleri belli olcak..yani iller belli oldu ama..ilçe böülm vs.belli olmadı..geri sayım devam ediyooo..

az kaldı kızlarrrr 20 gunn :)) sonra hersey bellı olucakk bekleyenler ıcınnn

aslında...tayin heyecanı tam bitmedi jandarmalar için..21 haziran gibi..tam olarak görev yerleri belli olcak..yani iller belli oldu ama..ilçe böülm vs.belli olmadı..geri sayım devam ediyooo..

umarım herkes dilediği yerlere gider canım ablam bitter çikolatmla yanyanayız çok mutluyum..inş herkes sevdiklerine yakın olur...hayırlısı bekleyenler için.....

Back