Askerlik de tayin bekleyenler...

evet yaz geldi canım...ama ben yine sabah kahvaltısını fazla kaçırdım coştum yaaaa((

aaaaaaaa ne güzeelllll...hadi gözünüz aydıınnnn...güzel yer çıkmış valla.........

melike canım çok sevindim malatya olmasına gözünüz aydın. allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

arkadaşlar sizlerinde tayinleri hayırlı olsun.

Ayyyy....mesajım yanlış anlaşıldı sanırım..ben malatya için söylemiştim canım..ama ığdırda güzeldir...turunçgil,pamuk..ekimi bile yapılıyo..ikliminin güzelliğine bir kanıt bunlar..

tayinlerrrrr acıklanmışşşşş malatyaaaaaaaaaa bizeeeeeehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gözüüün aydııın melike alkisalkisalkisalkisalkisalkis

güzel yer hadi Allah gönlüne göre vermiş sende atlattın bu stresi ayy benide taşınma telşaı sardı eşim evde kıza bakıo bnde harıl harıl toplanmaya çalışıyom

tayinlerrrrr acıklanmışşşşş malatyaaaaaaaaaa bizeeeeeehihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım hayırlı olsun ben aslen malatyalıyım,memlketim diye övmüyorum ama harika bir yer tam yaşanası bir yer hatta bizde yazdık ama çıkmadı ama ağrıdan malatyaya giden çok arkadaşımız oldu yani doğu olarak görme hepside isteyerek bilerek gitti,bu hayat şartlarında yaşamak çok kolay orda aradığın her şeyi bulabilirsin uygun fiyata hemde ben geçen yıl tatide gittim bir sürü erzak getirdim ordan inan hala kullanıyorm fiyatalar bayaa farkediyor ve herseyde çok kaliteli çok doğal çok sevindim senin adına...

çok tesekkür ederim bitanemmmmmmma.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…