Askerlik de tayin bekleyenler...

:lepi::lepi::lepi: ınsallah hayatım sen nasılsın

iyim çok şükür bebişim eşimle dısarı cıktık yemege sonra dolaştık geldik bidenem napayım sne nasılsın ne var ne yok bide yarın taynler acıklanacak diolar ya bakalım hakkımzda hayırlısı olsunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :lepi:

ıyı yapmıssınız canım bızde oglusumla gorumcemın ogluyla parka gıttık tavla oynadıkk geldık eve bana pasta yaptı onu yıyoruz sımdıııı :)))))

esımde bugun nobetcı yok evdeee uffff ((

ıyı yapmıssınız canım bızde oglusumla gorumcemın ogluyla parka gıttık tavla oynadıkk geldık eve bana pasta yaptı onu yıyoruz sımdıııı :)))))

esımde bugun nobetcı yok evdeee uffff ((

afiyet bak seker olsun bebişimmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

benim kızımda habire pasta yapıyo..evde oyuncaklarıyla..parkta..kumla..:))bide çay kahve yapıyoo

he he he :))) ay kız valla bende yok oyle bısey hıc hamarat degılımdırrrrr gorumcemın oglu burda askerden geldııı 13 gun oldu daha bı yemek yapmadım oglen esım gelınce kahvaltı yenı kalkıyoruz o saatte aksamda ısten cıkınca yemege gıdıyoruz dısarı tamam ne oldu bu aralar bılmıyorumm

tamam hayatım yıyorum ben senın yerınee goturdum bı dılım daha yerimseniben:lepi:

kız bunca zaman dışarda yemeğe paramı dayanır maaşallah..kocanın ocağına incir ağacı dikecen hee:))

:)) napayım anam benı verırken dedııı benım kızım yemek yapmayı bılmezzz oda dısarda yerız anne sorun olmaz dedııı :)))

:)) napayım anam benı verırken dedııı benım kızım yemek yapmayı bılmezzz oda dısarda yerız anne sorun olmaz dedııı :)))

kız oğluşunada mı yapmıyooonnn...:))

yazık her gün çocuk dısardan yemesin..afyonun sucuk dönerinden benim için de yeee....

canım oglusumda dısarda yıyooo ama corbasını eksık etmıyorum onunnn :))

tamam canım benım yerımmmm

şimdiden afiyet olsun bayılırım..sucuk pastırma...ohhh..2-3 kilo fazlam var ama vermem lazım..dikkat ediyom bu ara yememeliyim..iştahım kabardı..konuu kapatayım bari..yoksa gidip bişeyler yicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…