bizimkide Şırnak Beytüşşebap a çıktı.ne kadar güzel
hayırlı olsun cnm.nereye çıktı tayininiz?
saol cnm.hiç bilmiyorum o kadar soramadım canım sıkıldı baya.zaten 4 gün kaldı doğumuma.ne yapıcaz bilmiyorumhepimiz için hayırlısı olur inşallah.
saol cnm.hiç bilmiyorum o kadar soramadım canım sıkıldı baya.zaten 4 gün kaldı doğumuma.ne yapıcaz bilmiyorumhepimiz için hayırlısı olur inşallah.
inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini
pasaklı senin içinde hayırlı olsun canım çok sevindim adına
kızlar afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı olsun diyorum. :teytey:
merhaba bizim tayinimiz artvin' e çıktı bolu göynükteydik. eşimin tamponu yoktu oraya verdiler hayırlısı bakalım :)
bizimkide Şırnak Beytüşşebap a çıktı.ne kadar güzel
Silivri ye :teytey:
Canım gözün aydın afyon güzeldir ya istememişsin ama hayırlı olsun yinede anneyimben varya topikte oda afyonda denk gelsenizde konuşsanız bilgi verir sana kaydirigubbakcemile3
Gözünüz aydın hayırlı olsun tayininiz inşallah çok rahat edersiniz mennun kalırsınız
Hayırlı olsun canım sende gidecekmisin oraya eşinle birlikte inşallah beraber gidersiniz ayrı kalmak zor çünkü..
Gözün aydın tatlım güzel bir yere çıkmış nişanlın jandarma mı
hayırlı olsun ..nişanlın jandarmamı canım?benimki piyadede ...açıklanmadı bizim diye biliyorum ben yada benim haberim yok senağlamahayırlısı inşallah çatlıcam valla....Arkadaşlar herkese selam,,,,
Dün bütün gece uyuyamadım. Malum nişanlıyız, düğünümüz Kasımda, nişanlım 2 yıldır Hakkari deydi.
ilk kez böyle bir heyecan yaşıyorum. Bu sabah açıklandı bizimkiler. Beklediğimiz yer değil, 3. tercihimiz ama yine de çok mutluyum. Buna da razıydım.
Hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın hepiniz için dua edicem ve inş. hepinizin gönlünden geçen yerler olur.,
Hayır haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiler, opuyorumnanaktan
Evet canım, nişanlım jandarma ütgm.
Sizinkilerde bir an önce açıklansın. Gönlünüzden geçen yerler olsun.
Siz doğu mu bekliyorsunuz?
Herkes size abla diye hitap ettiği için affınıza sığınarak bende siz abla demek istiyorum a.s.
Evet ablacığım, jandarma ütgm. Çok heyecanlıyım. İlk tayin yerimiz, doğma büyüme İstanbul lu olduğum için de yabancı olduğum biryer değil. İnş. herşey iyi olur.
hayırlı olsun ..nişanlın jandarmamı canım?benimki piyadede ...açıklanmadı bizim diye biliyorum ben yada benim haberim yok senağlamahayırlısı inşallah çatlıcam valla....
Rica ederim canım ne demek ben topiğin en yaşlısı olduğum için onlar benim kuzularım biz birde emekliyiz 5 sene oldu..
Yani güzel bir yere gidiyorsunuz hemde deniz kenarı istanbul'lada yakın sıkıntı çekmezsin sevindim senin adına opuyorumnanaktan
hanımlar bir şey sormak istiyorum size.şimdi ben eşimle burda tanıştım yani ilk görev yeri benim memleketim.1 sene oldu evleneli hemen hemen.benim asıl aşamadığım şırnak siirt yada başka bir yer olması değil.nasıl alışıcam onu düşünüyorum.yani kolay oluyomu alışmak.yardımcı olursanız sevinicem.kimseylede konuşamıyorum eşimle bile.üzülücek diye anlatamıyorum
Haber varmı sizden de hayırlısı olsun inşallah çok güzel bir yer çıkar
2 yıldır yüksekovadayım hala alışamadım ki buraları haberlerden izliyosunuz ,evliyim ama eşimi ayda 3 gün gördüm 2 yıl boyunca düşün ....tayin çıksında neresi olsa üzülmücem yani...insanın alıştığı şeyden başka bir ortama alışması çok zor herkese kendi memleketi cennet sonuçta ama doğuda yaşamakta,alışmakta çok zor ........
sizinki siirt merkezmi bilmiyorum ama merkezde bulunan arkadaşlar iyi diyorlardı olumsuz bişey duymadım hayırlısı tabi oralar daha rahat olur bence Allah buralara düşürmesin valla çektiğimi ben biliyorum ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?