• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

ne güzel kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyorum
en geç biz öğrenicez heralde jandarmalar yarın öğreniyor değil mi?

ayyy kızlarrr ne güzel yaaa bende çok heyecanlıyım bekliyom daha bizimki acıklanmıyo zaten en son polislerin tayini ögretmen ve askeriye ne güzel erkenden acıklanıyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canlarımmmmopuyorumnanaktan

inşallah melike ecesu. ben doğuya gelirken daha çok heyecanlamıştım ama şimdi o kadar heyecan yok sanki. doğuya gelirken eşimle gelebilcek miyim, eş götürülebilecek bir yer mi diye çok merak ediyordum. sanırım şimdi biraz daha rahatım. batının en kötü yeri bile burdan iyidir. bizim kesin ilçe olacak zaten onunda rahatlığı var galiba.

inşallah melike ecesu. ben doğuya gelirken daha çok heyecanlamıştım ama şimdi o kadar heyecan yok sanki. doğuya gelirken eşimle gelebilcek miyim, eş götürülebilecek bir yer mi diye çok merak ediyordum. sanırım şimdi biraz daha rahatım. batının en kötü yeri bile burdan iyidir. bizim kesin ilçe olacak zaten onunda rahatlığı var galiba.

hımm bende urfada okudum üniv.yi bilmiyom canım yani düşün urfa gibi bi yerde zor dayanırken şimdi allah bilir nereye cıkıcak tayinimiz iki abim askeriyede biri agrıda biri sırnakta görevli bakalım biz nereye gidicez....bilmiyorumkismile
eşim polis işte tercihlerimiz sizce neresi gelir canlarrr içinizden ne geciyooo????
1.malatya
2.batman
3.erzincan
4.siirt
5.mardin
6.muş
7.tunceli

canım o zaman benim içimden malatya geçti. malatya bizde tampon bölge geçiyor ama sizde sanırım doğu diye geçiyor. en sakin yer malatya gibi canım. bizim yolumuz malatyadan geçiyor merkezi güzel. muş çok karışık merkez olursa iyi ama malazgirti bulanıkı hasköyü gördüm oralar çok kötü.

hımm bende urfada okudum üniv.yi bilmiyom canım yani düşün urfa gibi bi yerde zor dayanırken şimdi allah bilir nereye cıkıcak tayinimiz iki abim askeriyede biri agrıda biri sırnakta görevli bakalım biz nereye gidicez....bilmiyorumkismile
eşim polis işte tercihlerimiz sizce neresi gelir canlarrr içinizden ne geciyooo????
1.malatya
2.batman
3.erzincan
4.siirt
5.mardin
6.muş
7.tunceli

İnş. en çok istediğin yer olur canım :Saruboceq:

canım o zaman benim içimden malatya geçti. malatya bizde tampon bölge geçiyor ama sizde sanırım doğu diye geçiyor. en sakin yer malatya gibi canım. bizim yolumuz malatyadan geçiyor merkezi güzel. muş çok karışık merkez olursa iyi ama malazgirti bulanıkı hasköyü gördüm oralar çok kötü.

hımmm herkes batman kesin gözüyle bakıyoda hiç belli olmaz canım bakarsın tercih dısı olur hakkımızda hayırlısı neyse orası olsun inşallah bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son 1 gÜn dıyelım artık .........yaŞasın !!!!!! Allahım hepımıze hayırlı yerler ınŞallahhhhhhhhhhhh:) yarın sabaha karŞı aÇıklanacakmıŞ !!!!!!!!!uyumam valla ben ...

Ben çok heyecanlıyım kızlar, anlatamam.

Saatler geçmek bilmiyor sanki, biraz abarttım sanırım.

Sizinle paylaştıkça rahatlıyorum biraz :sinifsinif:

kızlar biz doğuya gelirken tayinler açıklanmadan 2 saat önce rüyamda görmüştüm. eşim aradığındada burası mı demiştim.(o günde evde yoktu nöbetçiydi) şimdi eşim dalga geçiyor hadi erken uyuda rüyanda gör akşamdan öğrenelim diyor. kaydirigubbakcemile3

kızlar biz doğuya gelirken tayinler açıklanmadan 2 saat önce rüyamda görmüştüm. eşim aradığındada burası mı demiştim.(o günde evde yoktu nöbetçiydi) şimdi eşim dalga geçiyor hadi erken uyuda rüyanda gör akşamdan öğrenelim diyor. kaydirigubbakcemile3

:roflol: içine doğmuş.

canım bende batman gördümmmm:Saruboceq: hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

Kızlar ben yatıyorum, bi an önce uyuyayım yoksa zaman geçmiyor.

ınş. iyi haberler alır, hemen yazarım buaraya da.

Dua edin kızlar olurmu, inş. istediğimiz yer olsun.

Hepinizi öpüyorum,
Sevgiler,

Back