Askerlik de tayin bekleyenler...

bende heyecan yaptım şimdi yarın öğrenicekmişim gibi kaydirigubbakcemile3
Allah gönlünüze göre versin kızlar:Saruboceq:

canım ben hem askeri hastaneye devam ediyorum hemde life hospitala gidiyorum kontrollere
hayat bey varmış sanırım orda burda bi arkadaişımdan duymuştum oda ona gidiyor ben özel kliniğe gidiyprdum duymuşsundır belki güneş hanım güneş doüğum kşliniği lefkoşada çok memnundum

jandarmamı eşleriniz ayy stress bastı benide ohaoldumsmile

allah hepimizi,n gönlüne göre verir inşşş :Saruboceq:
doğu tayini bekleyen varmı

bende hayat beye gidiyorum canım menunum şimdilik
cuma gelmek bilmez artık zaman azaldıkça geçmek bilmiyor

aynı doğu stresini biz yaşıyoruz şuan ayy allahım yarın olsun artık boshayallersmile

kızlar afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı olsun diyorum. :teytey:

çok sevindim canım neresi hayırlıysa orası olsun diyorduk hayırlı olsun sizin için inşallah
merakımdan erkenden kalktım bende

Son düzenleme:
kızlar afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı olsun diyorum. :teytey:

hayırlı olsun hihoyyytistediğin yer olmasına sevindim gerçekten darısı başımıza bakalım bizde bu sabaha karşı 6 gibi öğrenicez inşallah hayırlısı a.s.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ...

merhaba bizim tayinimiz artvin' e çıktı bolu göynükteydik. eşimin tamponu yoktu oraya verdiler hayırlısı bakalım :)

Arkadaşlar herkese selam,,,,

Dün bütün gece uyuyamadım. Malum nişanlıyız, düğünümüz Kasımda, nişanlım 2 yıldır Hakkari deydi.
ilk kez böyle bir heyecan yaşıyorum. Bu sabah açıklandı bizimkiler. Beklediğimiz yer değil, 3. tercihimiz ama yine de çok mutluyum. Buna da razıydım.

Hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın hepiniz için dua edicem ve inş. hepinizin gönlünden geçen yerler olur.,
Hayır haberlerinizi bekliyorum.

Sevgiler, opuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm.nereye çıktı tayininiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…