hayat bey varmış sanırım orda burda bi arkadaişımdan duymuştum oda ona gidiyor ben özel kliniğe gidiyprdum duymuşsundır belki güneş hanım güneş doüğum kşliniği lefkoşada çok memnundumcanım ben hem askeri hastaneye devam ediyorum hemde life hospitala gidiyorum kontrollere
Herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.
Bizimki yarın sabah açıklanıyormuş. Sıkıntıdan yüzümde sivilceler çıktı. İnş. iyi haberler alırım da, öğrenir öğrenmez sizinle paylaşırım. :Saruboceq:
jandarmamı eşleriniz ayy stress bastı benide ohaoldumsmilekızlar bizde yarın öğreniyormuşuz eyvahedigeldismile elmasçım siz de yarın öğrenirsiniz o zaman. eşim "emir geldi gelen emirde 20 mayısta açıklanacağı yazıyordu yarını bekle" diyor. gece saat 4-5 hiç farketmez kesin ara dedim. şimdi uykuda tutmaz beni. doğuya gelirken 6 da öğrenmiştik. inşallah açıklanır yaaaa
Bende cuma gününü bekleyenlerdenim :)
Bir an önce açıklansa da rahatlasamm artık doğuya tayin bekliyoruz ...
inşallah melike ecesu. ben doğuya gelirken daha çok heyecanlamıştım ama şimdi o kadar heyecan yok sanki. doğuya gelirken eşimle gelebilcek miyim, eş götürülebilecek bir yer mi diye çok merak ediyordum. sanırım şimdi biraz daha rahatım. batının en kötü yeri bile burdan iyidir. bizim kesin ilçe olacak zaten onunda rahatlığı var galiba.
hayırlısı olsun canım.
ses seda yok ya bekliyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffff eyvahedigeldismile
kızlar afyonun sinanpaşa ilçesine gidiyoruz. afyon istemediğim bir yerdi ama hayırlısı olsun diyorum. :teytey:
merhaba bizim tayinimiz artvin' e çıktı bolu göynükteydik. eşimin tamponu yoktu oraya verdiler hayırlısı bakalım :)
Arkadaşlar herkese selam,,,,
Dün bütün gece uyuyamadım. Malum nişanlıyız, düğünümüz Kasımda, nişanlım 2 yıldır Hakkari deydi.
ilk kez böyle bir heyecan yaşıyorum. Bu sabah açıklandı bizimkiler. Beklediğimiz yer değil, 3. tercihimiz ama yine de çok mutluyum. Buna da razıydım.
Hiçbirinizi tanımıyorum ama inanın hepiniz için dua edicem ve inş. hepinizin gönlünden geçen yerler olur.,
Hayır haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiler, opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?