- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
- Konu Sahibi meltemoncul
-
çok mutlu oldum o zaman a.s. madem seviyorsun, şüphen de yok o zaman sorun da yok yerimseniben
kesinlikle kıskancız kızların fıtratı bu yapacak bişey yok :lepi: valla benim sadece bi tane kız arkadaşım vardır, dostum olan farklı bi düşüncesi olacağından şüphe duymadığım yani sende arkadaşlarından böyle gördüğün birini seç gerisi fasafiso
dün gece benimkinin de koğuş nöbeti vardı. üzülüyorum kız o saatte nöbeti olunca bu adamlar kaçta yatacakta kaçta kalkacak darmadağın uyuyacak da ayakta kalacak
ay ben dağınık uyursam sersem olurum be -tatlicadiarzu-
bundan sonra bende nöbet günü uyumicam :dilcikar:
kısslar ben cıkıyorum yavastan yavastan aksama burdaysanız görüşürüz kendinize cok ii bakın sevgiyle kalın öpüyorum hepnizi
bnmki alışkın cnm bnm çok uyandırdı askere gitmeden 5 lerde benneyaptımki
ben dayanamam fosil gibi yatığım yerden kalkmam valla :1closedeyes: uyuma tabe arıyabiliyosa arasın bnmkinin teli koğuşun hemen yanında sıkıntı yapmıyo yani sırnaşık şey
mehtap 2 bugünüde yedik sayarsam 1 :lepi: :lepi: cumadan sonra 7 gün ipatilim onu çeyiz alışverişine götürcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimkilere yakın mı telefon bilmiyorum ki :uhm: sormak lasım benneyaptımki
izinde çalışma meselesini hallettiniz mi kız ay çeyiz meyiz dediğine göre hallolmuş çok sevindim :1hug:
ahh bi gelsin benim ki bende iptal olcam işte :dilcikar: kıskanç gördüm kendimi
hal ettik ona baya pahalıya mal oldu sırnaşık şey sırnaşık şey
ceza olarakda çeyiz alışverişi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
inş.. cnm az kaldı seninde :1hug:
ay böyle sen 1 gün kaldı ben 10 gün kaldı diye yazınca acayip oldum yaa
inşallah gelecekleri zaman böyle sayıcaz :asigim:
ayh cnm bnm ya inş.. senağlama üçyüz küsür gün sonra bunlara bakar hatırlarız inş.:Saruboceq:
Neslimmm... Daha şafak sayman dün gibi yaaAllah mutluluğunu daim etsin bitanem.. Darısı başımıza :Saruboceq:
yaw benim nişanlımda yeni girdi işe çünkü askerden yeni geldi ALLAHTAN ew kira değil ama genede çookk eksik war yaa düşününce nasıl olacak nasıl yapacaz çok merak ediyorumm
niye "bigün"ü bekliyorsun şekerim şimdiden başla yazmaya yerimseniben
benim askerim geldi mi sanki yada Handanın ki :lepi:
burda gelenlerin ve evliliğe gidenlerin tecrübelerini dinliyoruz ki bizim o zamanlarımız geldiğinde daha rahat atlatalım diye
hoş askeri gelenlerden çok biz konuşuyoruz ama olsun :roflol:
niye "bigün"ü bekliyorsun şekerim şimdiden başla yazmaya yerimseniben
benim askerim geldi mi sanki yada Handanın ki :lepi:
burda gelenlerin ve evliliğe gidenlerin tecrübelerini dinliyoruz ki bizim o zamanlarımız geldiğinde daha rahat atlatalım diye
hoş askeri gelenlerden çok biz konuşuyoruz ama olsun :roflol:
benimki yarın geliyo :lepi: :teytey: :dance: sositososito :sm_cool: :sm_cool: anam mehtap ismi ilk defa kulağıma hoş geliiyo delikafadulden gerçi 7 gün kalcak ama olsunonu yedigünden sonra düşünürüz şimdi mutluyum süperimmmm :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt
ALLAH kavustursun canım cok güzel bi duygu 5 ayın sonunda geliyoya karsılıyorsun ah ah dün gibi aklımda hersey :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?