Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

bizim topicten çıkan ve benim tanıdığım

nastasia & nesli'yi nişanlarından dolayı tebrik ediyorum a.s.

life_city duygucum sizin de ilk ve son ayrılığınız olmuş olur inşallah :1hug: tezkerenin hayırlı olsun a.s.

çoook teşekkür ederim canım:))) darısı başınızaaa.s.:nazar:

askerimin dönmesine 3 ay var o yüzden diğer topikteyim şimdilik..3 ay sora burdan devamdelikafadulden

merhaba bayanlar,aranıza yeni katıldım.ne kadar güzel bi yermiş burası böyle keşfetmek için çok geç kalmışım...benimde erkek arkadaşım askerde ve 2 ay sonra gelecek kısmetse.ama evlenmemiz için önümüzde koskocaa bi engel var çünkü hemen iş bulması gerekio.bu kriz ortamında da pek mümkün görünmüyo malesef:( zaman daraldıkça geceleri bile uyku uyuyamaz oldum yaa:(

merhaba bayanlar,aranıza yeni katıldım.ne kadar güzel bi yermiş burası böyle keşfetmek için çok geç kalmışım...benimde erkek arkadaşım askerde ve 2 ay sonra gelecek kısmetse.ama evlenmemiz için önümüzde koskocaa bi engel var çünkü hemen iş bulması gerekio.bu kriz ortamında da pek mümkün görünmüyo malesef:( zaman daraldıkça geceleri bile uyku uyuyamaz oldum yaa:(

cnm öncelikle ALLAH kavuştursun :Saruboceq: aramıza hoşgeldin :1hug: erkek arkadaşın hayırlısıyla gelsin hayırlısıyla inş. bişiler olur sağsağlim gelsinde geç olsun güç olsun sıkma canını :teselli: sende ben ve diğer arkadaşlarım gibi asker bekleyenlerdensin bu topiclerimizede bekleriz cnm :lepi:

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/195174-sevdigini-ozleyenler-buyurun.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/243503-safaklarimizi-yazalim-her-gun-burasi-safak-panomuz-olsun.html

öncelikle hoşbuldum:)tşk ederm handancım.evet herşeyin hayırlısı..tüm asker yolu gözleyenleri Allah kavuştursun biran önce inşllh...

:çok üzgünüm:benim nişanlımda mayısta gidecek kıslar şimdiden tuttu beni sıtması nası sabredeyim napimm hiç bilmiyorumm:a015:

:çok üzgünüm:benim nişanlımda mayısta gidecek kıslar şimdiden tuttu beni sıtması nası sabredeyim napimm hiç bilmiyorumm:a015:

canım benim şu an ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bizde geçtik aynı yerlerden :teselli:

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/195174-sevdigini-ozleyenler-buyurun.html

topiğimize bekleriz seni askerin gitmeden de katılabilirsin aramıza. ben şafak 460 dediğim gün girmiştim bu siteye bak şimdi 332 diyorum. ilk iki haftayı atlattın mı gerisi geliyor merak etme yerimseniben

Son düzenleme:
nişanlım asker, şafağım 56 :)) düğün şafağım 199 :) heyecan basıyor yavaş yavaş :)))) allahım hayırlısıyla bi gelsinde başka bişey istemiyorum şu anda :)))

nişanlım asker, şafağım 56 :)) düğün şafağım 199 :) heyecan basıyor yavaş yavaş :)))) allahım hayırlısıyla bi gelsinde başka bişey istemiyorum şu anda :)))

:1shok: anaamm işe bak yaw ayağının tozuyla damat olacak desene nişanlın kaydirigubbakcemile3
öyle görünüyor ki işi de hazır :dilcikar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah şekerim yerimseniben
nişanlın gelince alışveriş ve tecrübelerini paylaşırsan seviniriz :1hug:

:1shok: anaamm işe bak yaw ayağının tozuyla damat olacak desene nişanlın kaydirigubbakcemile3
öyle görünüyor ki işi de hazır :dilcikar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah şekerim yerimseniben
nişanlın gelince alışveriş ve tecrübelerini paylaşırsan seviniriz :1hug:

inşş.canım o gün bi gelsin hayırlısıyla anlatırım tabikide,şimdi konuştuk orda birtane asker arkadaşı bulmuş,fatih te gelinlikçi bi tanıdığı varmış çok güzel dikiyormuş,damatlık altınyıldız dan tanıdığı varmış,mobilyacı işte biz mutfak dolabı,portmanto yaptırcaz onlar için tanıdğı varmış a.s ne arkadaş bulmuş ama dimi :1shok: sen hiç kafanı yorma ben herşeyi hallettim diyor hihoyyyt

inşş.canım o gün bi gelsin hayırlısıyla anlatırım tabikide,şimdi konuştuk orda birtane asker arkadaşı bulmuş,fatih te gelinlikçi bi tanıdığı varmış çok güzel dikiyormuş,damatlık altınyıldız dan tanıdığı varmış,mobilyacı işte biz mutfak dolabı,portmanto yaptırcaz onlar için tanıdğı varmış a.s ne arkadaş bulmuş ama dimi :1shok: sen hiç kafanı yorma ben herşeyi hallettim diyor hihoyyyt

ben de fatihte oturuyorum ama gelinlikçi bi tanıdığım yok :utangac:
anca vitrinleri sıkı takipteyim :1ninca:

bizim de mobilyacıya ihtiyacımız var aslında yatak başlığını yaptırmayı düşünüyoruz fisfisfis
gerçi bizim düğün 2010 yazı ama olsun aklımda olmasında yarar var :utangac:

düşünceli bi eşin olacak maşallah :nazar:

ben de fatihte oturuyorum ama gelinlikçi bi tanıdığım yok :utangac:
anca vitrinleri sıkı takipteyim :1ninca:

bizim de mobilyacıya ihtiyacımız var aslında yatak başlığını yaptırmayı düşünüyoruz fisfisfis
gerçi bizim düğün 2010 yazı ama olsun aklımda olmasında yarar var :utangac:

düşünceli bi eşin olacak maşallah :nazar:

evet maşallah diyelim :)))canım bi gidp bakıcam bende bakalım o dediği gelinlikçiye eğer güzel bi yerse beğenirsem yaptırırım orda sonra sanada söylerim canım nerede yaptırdığımı bi fikrin olur seninde..mobilyacıyıda söylerim canımm,ben bi deneyim hepsini,sana da yardımcı olurm canımcımkaydirigubbakcemile5

evet maşallah diyelim :)))canım bi gidp bakıcam bende bakalım o dediği gelinlikçiye eğer güzel bi yerse beğenirsem yaptırırım orda sonra sanada söylerim canım nerede yaptırdığımı bi fikrin olur seninde..mobilyacıyıda söylerim canımm,ben bi deneyim hepsini,sana da yardımcı olurm canımcımkaydirigubbakcemile5

sizden sonra eveleceğim için ilk defa mutlu oldum sanırsam hihoyyyt
tecrübelerinizden faydalanıcam :lepi:
teşekkür ettim şimdiden canımcım a.s.

benim sevdiceğimde 4 ay önce geldi askerden gitmeden önce sözlenmiştik yaza nişan seneye düğün olcak kısmetse herşe gönlünüzce olsun:)

benim sevdiceğimde 4 ay önce geldi askerden gitmeden önce sözlenmiştik yaza nişan seneye düğün olcak kısmetse herşe gönlünüzce olsun:)

amin canım :Saruboceq: ne güzel senin ki gelmişş,benm ki kısa dönem gitti,mayısta gelicek inşş.kaydirigubbakcemile2 bizde 3 yıldır nişanlıyız ,kısmetse artık ekime de düğün..:utangac: ama asker yolu beklemekte bi bakıma güzel,ben benim yerime başkası yaşamış olsaydı bu duyguyu,yani başkası beklemiş olsaydı nişanlımı, kesin kıskanırdımm:jeyyar:

Back