- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
- Konu Sahibi meltemoncul
a.s. günaydınnn kk nın güzel gelin adayları güzel br hafta diliyorum hepinize :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim topicten çıkan ve benim tanıdığım
nastasia & nesli'yi nişanlarından dolayı tebrik ediyorum a.s.
life_city duygucum sizin de ilk ve son ayrılığınız olmuş olur inşallah :1hug: tezkerenin hayırlı olsun a.s.
merhaba bayanlar,aranıza yeni katıldım.ne kadar güzel bi yermiş burası böyle keşfetmek için çok geç kalmışım...benimde erkek arkadaşım askerde ve 2 ay sonra gelecek kısmetse.ama evlenmemiz için önümüzde koskocaa bi engel var çünkü hemen iş bulması gerekio.bu kriz ortamında da pek mümkün görünmüyo malesefzaman daraldıkça geceleri bile uyku uyuyamaz oldum yaa
![]()
:çok üzgünüm:benim nişanlımda mayısta gidecek kıslar şimdiden tuttu beni sıtması nası sabredeyim napimm hiç bilmiyorumm:a015:
nişanlım asker, şafağım 56 :)) düğün şafağım 199 :) heyecan basıyor yavaş yavaş :)))) allahım hayırlısıyla bi gelsinde başka bişey istemiyorum şu anda :)))
:1shok: anaamm işe bak yaw ayağının tozuyla damat olacak desene nişanlın kaydirigubbakcemile3
öyle görünüyor ki işi de hazır :dilcikar:
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah şekerim yerimseniben
nişanlın gelince alışveriş ve tecrübelerini paylaşırsan seviniriz :1hug:
inşş.canım o gün bi gelsin hayırlısıyla anlatırım tabikide,şimdi konuştuk orda birtane asker arkadaşı bulmuş,fatih te gelinlikçi bi tanıdığı varmış çok güzel dikiyormuş,damatlık altınyıldız dan tanıdığı varmış,mobilyacı işte biz mutfak dolabı,portmanto yaptırcaz onlar için tanıdğı varmış a.s ne arkadaş bulmuş ama dimi :1shok: sen hiç kafanı yorma ben herşeyi hallettim diyor hihoyyyt
ben de fatihte oturuyorum ama gelinlikçi bi tanıdığım yok
anca vitrinleri sıkı takipteyim :1ninca:
bizim de mobilyacıya ihtiyacımız var aslında yatak başlığını yaptırmayı düşünüyoruz fisfisfis
gerçi bizim düğün 2010 yazı ama olsun aklımda olmasında yarar var
düşünceli bi eşin olacak maşallah![]()
evet maşallah diyelim :)))canım bi gidp bakıcam bende bakalım o dediği gelinlikçiye eğer güzel bi yerse beğenirsem yaptırırım orda sonra sanada söylerim canım nerede yaptırdığımı bi fikrin olur seninde..mobilyacıyıda söylerim canımm,ben bi deneyim hepsini,sana da yardımcı olurm canımcımkaydirigubbakcemile5
benim sevdiceğimde 4 ay önce geldi askerden gitmeden önce sözlenmiştik yaza nişan seneye düğün olcak kısmetse herşe gönlünüzce olsun:)