Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

çok mutlu oldum o zaman a.s. madem seviyorsun, şüphen de yok o zaman sorun da yok yerimseniben
kesinlikle kıskancız kızların fıtratı bu yapacak bişey yok :lepi: valla benim sadece bi tane kız arkadaşım vardır, dostum olan farklı bi düşüncesi olacağından şüphe duymadığım yani sende arkadaşlarından böyle gördüğün birini seç gerisi fasafiso :kahve:

a.s. :1hug: benm bi sürü var onlarda kk dekiler :utangac:

dün gece benimkinin de koğuş nöbeti vardı. üzülüyorum kız o saatte nöbeti olunca bu adamlar kaçta yatacakta kaçta kalkacak darmadağın uyuyacak da ayakta kalacak :delphin:
ay ben dağınık uyursam sersem olurum be -tatlicadiarzu-
bundan sonra bende nöbet günü uyumicam :dilcikar:

bnmki alışkın cnm bnm çok uyandırdı askere gitmeden 5 lerde benneyaptımki
ben dayanamam fosil gibi yatığım yerden kalkmam valla :1closedeyes: uyuma tabe arıyabiliyosa arasın bnmkinin teli koğuşun hemen yanında sıkıntı yapmıyo yani sırnaşık şey
mehtap 2 bugünüde yedik sayarsam 1 :lepi: :lepi: cumadan sonra 7 gün ipatilim onu çeyiz alışverişine götürcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kısslar ben cıkıyorum yavastan yavastan aksama burdaysanız görüşürüz kendinize cok ii bakın sevgiyle kalın öpüyorum hepnizi

bnmki alışkın cnm bnm çok uyandırdı askere gitmeden 5 lerde benneyaptımki
ben dayanamam fosil gibi yatığım yerden kalkmam valla :1closedeyes: uyuma tabe arıyabiliyosa arasın bnmkinin teli koğuşun hemen yanında sıkıntı yapmıyo yani sırnaşık şey
mehtap 2 bugünüde yedik sayarsam 1 :lepi: :lepi: cumadan sonra 7 gün ipatilim onu çeyiz alışverişine götürcem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimkilere yakın mı telefon bilmiyorum ki :uhm: sormak lasım benneyaptımki
izinde çalışma meselesini hallettiniz mi kız ay çeyiz meyiz dediğine göre hallolmuş çok sevindim :1hug:
ahh bi gelsin benim ki bende iptal olcam işte :dilcikar: kıskanç gördüm kendimi :utangac:

benimkilere yakın mı telefon bilmiyorum ki :uhm: sormak lasım benneyaptımki
izinde çalışma meselesini hallettiniz mi kız ay çeyiz meyiz dediğine göre hallolmuş çok sevindim :1hug:
ahh bi gelsin benim ki bende iptal olcam işte :dilcikar: kıskanç gördüm kendimi :utangac:

hal ettik ona baya pahalıya mal oldu sırnaşık şey sırnaşık şey
ceza olarakda çeyiz alışverişi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

inş.. cnm az kaldı seninde :1hug:

hal ettik ona baya pahalıya mal oldu sırnaşık şey sırnaşık şey
ceza olarakda çeyiz alışverişi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

inş.. cnm az kaldı seninde :1hug:

aferin kız oh iyi olmuş şakkıdı
nasıl yaptığın anlatta lazım olursa bizde kullanalım bu yöntemi sırnaşık şey
çok şükür 10 gün hihoyyyt

ay böyle sen 1 gün kaldı ben 10 gün kaldı diye yazınca acayip oldum yaa :utangac:
inşallah gelecekleri zaman böyle sayıcaz :asigim:

ayh cnm bnm ya inş.. senağlama üçyüz küsür gün sonra bunlara bakar hatırlarız inş. :delphin: :Saruboceq:

ah ah inşallah senağlama
şu şafağın üçyüz küsür gün olması işini tuttum valla kafam allak bullak oldu doğru mu hesaplıyorum diye kafamçokkarıştı

Neslimmm... Daha şafak sayman dün gibi yaa :utangac: Allah mutluluğunu daim etsin bitanem.. Darısı başımıza :Saruboceq:

ewet yaa ama bide bana sor nasıl geçtiğini :) walla çok tatlı stresler ama gelinliğe karar weremiom yoksa giyemeyecekmiyim yaa 1 buçuk senedir işte bu dediğim bi gelinlik çıkmadı:1no2:

yaw benim nişanlımda yeni girdi işe çünkü askerden yeni geldi ALLAHTAN ew kira değil ama genede çookk eksik war yaa düşününce nasıl olacak nasıl yapacaz çok merak ediyorumm

yaaaa meltemcim bi gün bende inş. bu topiğe güzel haberler yazacağım :lepi:
ayy inşallah yaaa sırnaşık şey

niye "bigün"ü bekliyorsun şekerim şimdiden başla yazmaya yerimseniben
benim askerim geldi mi sanki yada Handanın ki :lepi:
burda gelenlerin ve evliliğe gidenlerin tecrübelerini dinliyoruz ki bizim o zamanlarımız geldiğinde daha rahat atlatalım diye :emir_bebek:
hoş askeri gelenlerden çok biz konuşuyoruz ama olsun :roflol:

yaw benim nişanlımda yeni girdi işe çünkü askerden yeni geldi ALLAHTAN ew kira değil ama genede çookk eksik war yaa düşününce nasıl olacak nasıl yapacaz çok merak ediyorumm

hayırlısı olsun canım bak çok şükür gelir gelmez işe girebilmiş en azından bu çok büyük ve önemli bi adım bence yerimseniben
gerisi de gelir Allahın izniyle bi şekilde şakkıdı

burda gelenlerin ve evliliğe gidenlerin tecrübelerini dinliyoruz ki bizim o zamanlarımız geldiğinde daha rahat atlatalım diye :emir_bebek:

benimki yarın geliyo :lepi: :teytey: :dance: sositososito :sm_cool: :sm_cool: anam mehtap ismi ilk defa kulağıma hoş geliiyo delikafadulden gerçi 7 gün kalcak ama olsun :delphin: onu yedigünden sonra düşünürüz şimdi mutluyum süperimmmm :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt

ALLAH kavustursun canım cok güzel bi duygu 5 ayın sonunda geliyoya karsılıyorsun ah ah dün gibi aklımda hersey :çok üzgünüm:

ama şekerim siz nişanlısınız
benim ortada henüz ne folum var ne yumurtam delikafadulden
herşey düşüncede şu an için
hele bi gelsinde ondan sonra teorik bitip pratik zamanı başlayacak inş. :utangac:

benimki yarın geliyo :lepi: :teytey: :dance: sositososito :sm_cool: :sm_cool: anam mehtap ismi ilk defa kulağıma hoş geliiyo delikafadulden gerçi 7 gün kalcak ama olsun :delphin: onu yedigünden sonra düşünürüz şimdi mutluyum süperimmmm :teytey: :teytey:hihoyyyt hihoyyyt

sırnaşık şeysırnaşık şey
handancım bende aynı şeyi düşünmüştüm
ah şu mehtaplar sırnaşık şey

hani bir söz var ya mehtap gibi kızım olacağına
şafak gibi oğlum olsun şu an öyleyim işte :roflol:

aklıma benim aşkımı otogarda karşılayıp süpriz yaptığım gün geldi
ahh rüa gibi geçmişti 7 gün yaaa :1rolleyes::asigim:

ALLAH kavustursun canım cok güzel bi duygu 5 ayın sonunda geliyoya karsılıyorsun ah ah dün gibi aklımda hersey :çok üzgünüm:

malesef bnmki 5 ay yapsa burda beş ay takla atarım :emir_bebek: :emir_bebek: ama malesef 460 gün yapıyo cnm bnm senağlama

sırnaşık şeysırnaşık şey
handancım bende aynı şeyi düşünmüştüm
ah şu mehtaplar sırnaşık şey

hani bir söz var ya mehtap gibi kızım olacağına
şafak gibi oğlum olsun şu an öyleyim işte :roflol:

aklıma benim aşkımı otogarda karşılayıp süpriz yaptığım gün geldi
ahh rüa gibi geçmişti 7 gün yaaa :1rolleyes::asigim:
[/QUOTE]

tek olmadıgıma sevindim sırnaşık şey
ben süpriz yapmıyorum cezalı o benim ayağama gelicek kaydirigubbakcemile3
mehtap fisfisfis ilginç ya nie şafak mehtap deniz manzara doğu batı ne bilim uzun kısa dememişlerde mehtap naniknanik şey gibi klavyede bütün minicik tuşların üstünde bile isim yazarken kocaman boşluk tuşunun üstünde nie bişicik yazmıyo kafamçokkarıştı ayh saçmalamaya başladım heycan bastı :roflol:

Back