- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
- Konu Sahibi meltemoncul
Günaydın kk nın güzel gelin adayları güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle hepiciiginizi öpüyorum a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayh gece gece evlenmek istiyorum bide çocuk istiyorum :CüvCüv: böle takla atsın sırnaşık şey :ecrin_bebek: yaramazlık yapsın günicen teyzesine korkak korkak desin sırnaşık şey meltemablasına şişko desin kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey
Günaydın kk nın güzel gelin adayları güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle hepiciiginizi öpüyorum a.s.
canım benm sen takma kafana bak büyük eşyaları aldırırsınız,zaten listede çok ince ayrıntı yazmışlar hepsi gerekli ama ucuz şeyler,gözünüz korkmasın yani :)))
ne güzel kız herbişeyleri birileri alıyo bana kimse almıyo heralde bizim ortada bişey olmadıgı için ben artık calısıp calısıp edicem inş işime devam ederim
gece gece kaşınmış gördüm seni şekerim kötükedihüso sırnaşık şey
:roflol: ayh sormaa o saate sevgülünle konuşursan öle olur hihoyyyt sırnaşık şey
yok artık :1shok: nasıl konuştun kız o saatte :1shok:
evet içime su serpttin inan buna artık yakınlarımla paylasmıyorum kk da paylasıyorum cünkü siz sanal değilsiniz bence onlar sanal sevdiğimden süphe duymuyorum tabiki cok seviyom ben onu kolay değil tabi insanlar kıskanc bence bide kız arkadslar cok kıskanıyor diye düşünüyorum öle yane sen nler yapıyorsun
valla geceleri arar o beni ya 2-3 gibi daha doğrusu çağrı atar ben ararım sırnaşık şey botluk nöbeti koğuş nöbeti var onlarda ona kalkıyo bitince arıyo en az yarımsaat lak lak yaparız bazen uykusu kaçıyo arıyo ben yarasa gibi geceleri burda oldugum için :1ninca: sorun olmuyo kaydirigubbakcemile3