Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

Günaydın kk nın güzel gelin adayları güzel bir gün geçirmeniz dilegiyle hepiciiginizi öpüyorum a.s.

ayh gece gece evlenmek istiyorum bide çocuk istiyorum :CüvCüv: :emir_bebek: böle takla atsın sırnaşık şey :ecrin_bebek: yaramazlık yapsın günicen teyzesine korkak korkak desin sırnaşık şey meltemablasına şişko desin kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey

gece gece kaşınmış gördüm seni şekerim kötükedihüso sırnaşık şey

canım benm sen takma kafana bak büyük eşyaları aldırırsınız,zaten listede çok ince ayrıntı yazmışlar hepsi gerekli ama ucuz şeyler,gözünüz korkmasın yani :)))

evet bizde de öyle a.s bulaşık makinamı dayım alıyor mesela günlük yemek takımı da teyzem geriye büyük bişi kalmıyor zati :lepi:

ne güzel kız herbişeyleri birileri alıyo bana kimse almıyo heralde bizim ortada bişey olmadıgı için ben artık calısıp calısıp edicem inş işime devam ederim

ne güzel kız herbişeyleri birileri alıyo bana kimse almıyo heralde bizim ortada bişey olmadıgı için ben artık calısıp calısıp edicem inş işime devam ederim

inşallah canım :Saruboceq:
daha şimdiden bişey belli olmaz sizde o yüzdendir. dediğin gibi kimse bişey bilmiyorsa bigün evlenirsen bak ben bunu alırım demez kimse yerimseniben siz hele bi nişanlanın evlilik hazırlıkları başlasın kim neye gücü yetiyorsa yardımcı olur görürsün :1hug:

ah ah canım inş ogünleri görürüm bazen düşünüyorumda ne biliyim bu maddi olanaksızlıklar korkutuyo beni

bak bişey anlatayım mesela,
benim ablam 4 ay içinde evlendi
söz, nişan, evlilik herşey bi anda oldu
evlenmeye çok uzak biriydi doğru düzgün çeyiz yapmamıştı bile..
ama aşık olunca herşey değişiyormuş kaydirigubbakcemile3
böyle apar topar evlendiler sırnaşık şey
ikisi de çalışıyordu ve evde çoğu şey taksitti...
şu an 6 yıllık evli 2 çocuğu var şakkıdı
2 çocuğa rağmen ortanın üzerinde bi hayatları var çok şükür
yani kısaca şuanki durumla kıyaslayıp herşeyi kötüye yorma yerimseniben

ama onların tecrübeleri üzerine konuşuyorum en başta aldıklarında uçmamaya çalış orta karar bişeylerle idare etmeye çalış sonra mükafatını alırsın gerçekten a.s

güzel bi örnek ALLAH ablana bol bol mutluluk versin evet bende asıgım ama paramız yok lanet olası sey sevgilim yeni girdi işe hayat bize şimdi baslıyor ALLAH herkese yardım etsin ve edecekte eminim tabiki fazla ucmamak gerek bide ben gibi kirada olursa olcak inş fazla ucmamak gerek ALLAH yardımcımız olsun

bana mı öyle geliyor bilmiyorum canım ama sanki fazla karamsarsın gibi. paraya çok fazla takmışsın kafanı.. tabi ki evlilikte maddiyat önemli oluyor sıfırdan ev yapmak kolay değil.. ama dediğim gibi oluyor bi şekilde.. içini biraz daha ferah tut.. nasip neyse o olacak..

öle gelmesein öleyim aslında beni yıpratn insanlar lafları bu haziranda 3 sene olcak hala neden bişey yok olmıcak oyalıyo neyse sıkmıyım seni ama tavisyne uycam :utangac: içime su serptin

ay cok utandım şşimdi hep parayı yazdım acep cokmu paragöz biri oldum şimcik ben senağlama ama öle değilim bu aralar moralim bozuk belkim oyuzdendir

eğer bi işe yarıyorsa söylediklerim ne mutlu bana :1hug:
asla insanların lafına bakma. ilişkiler çoğu kez başkaları yüzünden zora girer zaten.
sen beraber olduğun insanın eğer seni oyaladığını düşünüyorsan sorun var demektir. ama sana göre böyle bi durum yoksa, sevdiğinden eminsen ve de ona güveniyorsan boşver gerisini yerimseniben
6-7 yıl beraberlikten sonra evlenenler canım. siz sanki istemiyor musunuz. anlayışsız insanlar işte :oklava:

evet içime su serpttin inan buna artık yakınlarımla paylasmıyorum kk da paylasıyorum cünkü siz sanal değilsiniz bence onlar sanal sevdiğimden süphe duymuyorum tabiki cok seviyom ben onu :utangac: kolay değil tabi insanlar kıskanc bence bide kız arkadslar cok kıskanıyor diye düşünüyorum öle yane sen nler yapıyorsun

yok artık :1shok: nasıl konuştun kız o saatte :1shok:

valla geceleri arar o beni ya 2-3 gibi daha doğrusu çağrı atar ben ararım sırnaşık şey botluk nöbeti koğuş nöbeti var onlarda ona kalkıyo bitince arıyo en az yarımsaat lak lak yaparız :utangac: bazen uykusu kaçıyo arıyo ben yarasa gibi geceleri burda oldugum için :1ninca: sorun olmuyo kaydirigubbakcemile3

evet içime su serpttin inan buna artık yakınlarımla paylasmıyorum kk da paylasıyorum cünkü siz sanal değilsiniz bence onlar sanal sevdiğimden süphe duymuyorum tabiki cok seviyom ben onu :utangac: kolay değil tabi insanlar kıskanc bence bide kız arkadslar cok kıskanıyor diye düşünüyorum öle yane sen nler yapıyorsun

çok mutlu oldum o zaman a.s. madem seviyorsun, şüphen de yok o zaman sorun da yok yerimseniben
kesinlikle kıskancız kızların fıtratı bu yapacak bişey yok :lepi: valla benim sadece bi tane kız arkadaşım vardır, dostum olan farklı bi düşüncesi olacağından şüphe duymadığım yani sende arkadaşlarından böyle gördüğün birini seç gerisi fasafiso :kahve:

valla geceleri arar o beni ya 2-3 gibi daha doğrusu çağrı atar ben ararım sırnaşık şey botluk nöbeti koğuş nöbeti var onlarda ona kalkıyo bitince arıyo en az yarımsaat lak lak yaparız :utangac: bazen uykusu kaçıyo arıyo ben yarasa gibi geceleri burda oldugum için :1ninca: sorun olmuyo kaydirigubbakcemile3

dün gece benimkinin de koğuş nöbeti vardı. üzülüyorum kız o saatte nöbeti olunca bu adamlar kaçta yatacakta kaçta kalkacak darmadağın uyuyacak da ayakta kalacak :delphin:
ay ben dağınık uyursam sersem olurum be -tatlicadiarzu-
bundan sonra bende nöbet günü uyumicam :dilcikar:

Back