Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

mesajıda vermıs aradadelikafadulden
fırtına öncesi sessizliksırnaşık şey saka bı yana olacak o kadardelikafadulden

hayırlısı olsun canımboshayallersmile

selam canım hoşgeldin a.s.
yeni sayılır canım,eski ama biz hortlattık
ee nalta bakalım canım nişan düğün

ah canım be bi gelsin askerim hepsi olcak ama var zaten sözlüyüm biliyorsun askerden gelince iş bulması vs. derken en az 1 yıl var düğüne

hoşbuldum canımmm
şafak 170 89/4 tertibiz:))

didemim hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

incim düğün haziran olcak büyük ihtimal

tam tarih dönünce belli olacak...

ya bu 89-4 lerin safaklar hep farklı didem hadi iznin hepsini kullanmadı büşrada öyle ama babyke sen ben hep farklı safaklar sayıyoruz benim 155 babykenin 143 olması lazımalsanaalsanasmile

mesajıda vermıs aradadelikafadulden
fırtına öncesi sessizliksırnaşık şey saka bı yana olacak o kadardelikafadulden

hahayy evet canım alttan bi laf yedim ama olsun o kadar olur :roflol:
ben de az değilim, ben ayhana evinde kal azcık diyorum ama o hep gezmek istiyo askerde çok bunalmış diyorum :foflol: :kedi: :roflol:

:roflol: 2 sene degil 1,5 saptırma muhabeti kankasırnaşık şey:roflol:
kanka askerden gelmesine 5 ay var 1 buçuk senede ekle 2 sene oluyo iştee

sorma canım biraz çekicem sanırım kaynanadan çok bilmiş bideeesempatiksalakcinni
aşkım ailemden önce sen geliyosun diyor..
ilişkimize burnunu sokanın burnunu iterim diyo

fazla derine inme kızım kaynanan üye falan olur:roflol::roflol:
tamam tamam 2 sene olsun hadi:roflol:

hahayy evet canım alttan bi laf yedim ama olsun o kadar olur :roflol:
ben de az değilim, ben ayhana evinde kal azcık diyorum ama o hep gezmek istiyo askerde çok bunalmış diyorum :foflol: :kedi: :roflol:

bosver takma :roflol: bosver ogluna kızmaz nasılsadelikafadulden

ya bu 89-4 lerin safaklar hep farklı didem hadi iznin hepsini kullanmadı büşrada öyle ama babyke sen ben hep farklı safaklar sayıyoruz benim 155 babykenin 143 olması lazımalsanaalsanasmile

benimki 14 aralıkta silüsü aldı
izinlerin hepsini kullandık elimizde bu kaldıaklinialirimsmile
sanırım hepinize tepüğü ben atacamopuyorumnanaktan

ah canım be bi gelsin askerim hepsi olcak ama var zaten sözlüyüm biliyorsun askerden gelince iş bulması vs. derken en az 1 yıl var düğüne

biliyorum canım, gelince bi nşan birkaç sonra düğün hayırlısıyla hele bi gelsinler de hepsi olur Allah sağsalim dönmelerini nasip etsin işlerini alsınlar ellerine tamamdırboshayallersmile
sen çeyizi de yapıyosun dimi canım ben başlamadım sayılır:kedi: okuldan fırsat bulamıyorumki sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım yaa gitme kız senin de hayallerin vardır elbet dertleşiriz ne güzelboshayallersmile

canım sozlu bıle degılım daha boyle okudukca heves edıyorum sıze muhabbetınız bool olsun canımm hepınızı op:teytey:tummmmmmm

Hortlattık dıyo:roflol:
artık bızım burası harbi ama kac sayfa bırden ılerlettık sırnaşık şey
öle valla topik hortladı :roflol: valla maşallah bize

oyyy enişte ağırlığını koymuş o zaman hiç korkma canım sen alkisalkisalkis

bosver takma :roflol: bosver ogluna kızmaz nasılsadelikafadulden

aynen canım :lepi:

canım sozlu bıle degılım daha boyle okudukca heves edıyorum sıze muhabbetınız bool olsun canımm hepınızı op:teytey:tummmmmmm
sözlü olmayanlar giremez mi dıyoklava:
askerden gelince evelenekler diyo senınkıde gelmedıgıne göre dal ıceri:mymeka:
baslamadın mı tuh sana:mymeka::roflol::roflol:
bıde nısanlı olcak kötü örnek:roflol:
bakma sen bana dersine calıs yawrumsırnaşık şey

:kedi: şimdik şöle oluyo;
bi günlük kahvaltı takımım, bi günlük yemek takımım, baharatlıklarım, nişanda gelen bi dünya iç çamaşırım:roflol:, patiklerim, yazmalarım, havlularımi bir mikrofiber yorganım falan var canım o kadar eyvahedigeldismile olsun ben bi çalışmaya başlıyım hepsini yaparım bayanssulusmile yaparım dimi :kedi:
he bi de beyaz eşyalarımız alındı bizim ödeniyo ona çok seviniyoruz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…