- Konu Sahibi meltemoncul
-
saol canım opuyorumnanaktan maşallah canım sizin de kutlu olsun şimdidenboshayallersmile[/B
anooo kız o ne öyleeyvahedigeldismile sen de evlenince götürüp sarılırsın yanında :roflol: hehe aynen sonunda bizim olcaklar yaşasın:lepi: benimkinin yaşı iyi oldu tabi
aşkım izne geldiğinde tatile gittik eskişehire gittik gezdik tozduk, sonra onlara gittik oğlumu görmedim doğru düzgün ama olsun siz mutlu olun da diyo bilmiyorumkismileboshayallersmile
hayırlısı olsun canımboshayallersmile
selam canım hoşgeldin a.s.
yeni sayılır canım,eski ama biz hortlattık
ee nalta bakalım canım nişan düğün
hoşbuldum canımmm
şafak 170 89/4 tertibiz:))
didemim hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
incim düğün haziran olcak büyük ihtimal
tam tarih dönünce belli olacak...
mesajıda vermıs aradadelikafadulden
fırtına öncesi sessizliksırnaşık şey saka bı yana olacak o kadardelikafadulden
anoov toipiği işgal ettik resmen ne çene varmış bizde :roflol:
kanka askerden gelmesine 5 ay var 1 buçuk senede ekle 2 sene oluyo iştee:roflol: 2 sene degil 1,5 saptırma muhabeti kankasırnaşık şey:roflol:
saol canım opuyorumnanaktan maşallah canım sizin de kutlu olsun şimdidenboshayallersmile
tamamdır ben hazırım eyvahedigeldismile
anooo kız o ne öyleeyvahedigeldismile sen de evlenince götürüp sarılırsın yanında :roflol: hehe aynen sonunda bizim olcaklar yaşasın:lepi: benimkinin yaşı iyi oldu tabi
aşkım izne geldiğinde tatile gittik eskişehire gittik gezdik tozduk, sonra onlara gittik oğlumu görmedim doğru düzgün ama olsun siz mutlu olun da diyo bilmiyorumkismileboshayallersmile
kanka askerden gelmesine 5 ay var 1 buçuk senede ekle 2 sene oluyo iştee
sorma canım biraz çekicem sanırım kaynanadan çok bilmiş bideeesempatiksalakcinni
aşkım ailemden önce sen geliyosun diyor..
ilişkimize burnunu sokanın burnunu iterim diyo
hahayy evet canım alttan bi laf yedim ama olsun o kadar olur :roflol:
ben de az değilim, ben ayhana evinde kal azcık diyorum ama o hep gezmek istiyo askerde çok bunalmış diyorum :foflol: :kedi: :roflol:
ya bu 89-4 lerin safaklar hep farklı didem hadi iznin hepsini kullanmadı büşrada öyle ama babyke sen ben hep farklı safaklar sayıyoruz benim 155 babykenin 143 olması lazımalsanaalsanasmile
ah canım be bi gelsin askerim hepsi olcak ama var zaten sözlüyüm biliyorsun askerden gelince iş bulması vs. derken en az 1 yıl var düğüne
hoşgeldin canım yaa gitme kız senin de hayallerin vardır elbet dertleşiriz ne güzelboshayallersmile
öle valla topik hortladı :roflol: valla maşallah bizeHortlattık dıyo:roflol:
artık bızım burası harbi ama kac sayfa bırden ılerlettık sırnaşık şey
oyyy enişte ağırlığını koymuş o zaman hiç korkma canım sen alkisalkisalkiskanka askerden gelmesine 5 ay var 1 buçuk senede ekle 2 sene oluyo iştee
sorma canım biraz çekicem sanırım kaynanadan çok bilmiş bideeesempatiksalakcinni
aşkım ailemden önce sen geliyosun diyor..
ilişkimize burnunu sokanın burnunu iterim diyo
bosver takma :roflol: bosver ogluna kızmaz nasılsadelikafadulden
benimki 14 aralıkta silüsü aldı
izinlerin hepsini kullandık elimizde bu kaldıaklinialirimsmile
sanırım hepinize tepüğü ben atacamopuyorumnanaktan
canım sozlu bıle degılım daha boyle okudukca heves edıyorum sıze muhabbetınız bool olsun canımm hepınızı op:teytey:tummmmmmm
hee senin sülüsün gecmıs bızden askerlik düserse topluca alırız tepügü:roflol:
sözlü olmayanlar giremez mi dıyocanım sozlu bıle degılım daha boyle okudukca heves edıyorum sıze muhabbetınız bool olsun canımm hepınızı op:teytey:tummmmmmm
baslamadın mı tuh sana:mymeka::roflol::roflol:biliyorum canım, gelince bi nşan birkaç sonra düğün hayırlısıyla hele bi gelsinler de hepsi olur Allah sağsalim dönmelerini nasip etsin işlerini alsınlar ellerine tamamdırboshayallersmile
sen çeyizi de yapıyosun dimi canım ben başlamadım sayılır:kedi: okuldan fırsat bulamıyorumki sempatiksalakcinni
Ben yetemıyorum yetebılen beri gelsın muhabet hızlı ilerliyodelikafaduldenhayırlısıyla o da olur canım benim boshayallersmile şafak topiğini de boşlamıcaz kız oraya da yeteriz buraya da
süper olur:lepi::lepi:
sözlü olmayanlar giremez mi dıyoklava:
askerden gelince evelenekler diyo senınkıde gelmedıgıne göre dal ıceri:mymeka:
bzılgıtı yedi kızcağızgir içeri meralim hadi aslamadın mı tuh sana:mymeka::roflol::roflol:
bıde nısanlı olcak kötü örnek:roflol:
bakma sen bana dersine calıs yawrumsırnaşık şey
oyyhh yoruldum ben de vallah yaaaBen yetemıyorum yetebılen beri gelsın muhabet hızlı ilerliyodelikafadulden
öyle incim o sözü rahatlattı beni zaten :asigim:
ne çene varmış bizdede :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?