Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

kiiiiiiizlar hakkimda firar etti yazilari yayinlanmi$ delikafadulden:roflol::roflol: burdayim kusura bakmayin ya
pazar günleri cok sIKICI geciyo normalde KK ya da pek ugrayan olmuyo bende bi arkada$i davet ettim
ama bilseydim sizin bugün böyle co$kulu olayacaginizi hic davet etmezdim :lepi: arkada$ aradi erken gelicekmi$ de hazirliklari tamamladim

kiiiiiiizlar hakkimda firar etti yazilari yayinlanmi$ delikafadulden:roflol::roflol: burdayim kusura bakmayin ya
pazar günleri cok sIKICI geciyo normalde KK ya da pek ugrayan olmuyo bende bi arkada$i davet ettim
ama bilseydim sizin bugün böyle co$kulu olayacaginizi hic davet etmezdim :lepi: arkada$ aradi erken gelicekmi$ de hazirliklari tamamladim

:roflol::roflol:
tamam canım hadi bakalım bi dahaki sefere yakalarız ama delikafadulden

bilmiyorumkismile bize çok ters bu durumlar canım teyzemin oğullarıyla aynı evde büyüdüm kardeş gibibilmiyorumkismile
öyle bişey olsa bizi reddederlerdi heraldeeyvahedigeldismile

ama hakkınızda hayırlısı,nasip buymuş demek Allah tamamına erdirsin canımboshayallersmile:asigim:

aaa öylemi cnm tbiki bizde öle beraber büyüseydik bizimde kesinlikle olmazdi öle bişi cnm ama biz birbirimizi sevgili olduktan sora tanıdık hatta ben burdayken çıkmaya başldık 1 sene sonra trye gittim ben ilk defa sevgili olarak oturduk yan yana hatta hem ilk defa sevgili hemde kuzen olrak oturduk ondan önce ne oturup konuştuk nede bir araya gelip biyerlere gittik bitek 14 yaşında italyaya ilk kez gelirken istla uğradık orda gördük birbirimizi ben gittikten 3 ay sorada sevgili olduk ne oldu anlamadım sora sora birbirimizi tanıdık biz önceden hiç birbirini görmemiş iki farklı insan gibiydik inanirmisin ben kaynatamı bile 14 yaşında gördüm hiç bilmiodumki sizde teyze çocukları evlenmezmi cnm ben orasını pek anlayamadımbilmiyorumkismile

ödesinler valla kzı almak kolay mı hıh :dilcikar: :1:
resimlerin bulmuştum canım kimbilir hangi dosyada kaldı, zaten bi ara onun için de fikirlerinizi alcam nasıldır bunlar diye bekodan aldık bakalım zamanı gelsin olmadı değişiklik yaparızboshayallersmile
ohh maallah canım:nazar: aynen gelsinler de beraber yapalım alışverileri böyle canım da istemiyoohaoldumsmile
fikrimizi al dıye topik hortlattık demı amasırnaşık şey
aynen benımde ya bakıyorum ama bırlıkte bakıp almanın tadı baska:dance:
neden öyle dıyosun be kılını kıpırdatmazmıs okulunu ihmal etmeden bakarsın:dilcikar:

ekimde bizde başlicaz mutfak gereçleri almaya
Allah yardımcımız olsun hepimizin
onları aldımda gene eksik cıkareyvahedigeldismile
Davet etmeezdim dıyo yaa ay öldürcek bu kız benı cok yasa emi:roflol::roflol:

:roflol::roflol:
tamam canım hadi bakalım bi dahaki sefere yakalarız ama delikafadulden
:roflol:
annem kizinca kalk artik hazirlan pijamayla duruyosun arkadasin gelcek simdi diye kacmak zorunda kaldim bisey yazamadan
gecmi$ de baya olmu$ ak$ama okur cevaplarim artik fistiim

neden öyle dıyosun be kılını kıpırdatmazmıs okulunu ihmal etmeden bakarsın:dilcikar:

:roflol::roflol: öyle ama iyi eglendik bugün :nazar:
yava$ yava$ benimki gelmedi diye hüzünlenmeye ba$liyoruum :1ninca:
hep beraber cok ya$ayalim :sm_cool:

aaa öylemi cnm tbiki bizde öle beraber büyüseydik bizimde kesinlikle olmazdi öle bişi cnm ama biz birbirimizi sevgili olduktan sora tanıdık hatta ben burdayken çıkmaya başldık 1 sene sonra trye gittim ben ilk defa sevgili olarak oturduk yan yana hatta hem ilk defa sevgili hemde kuzen olrak oturduk ondan önce ne oturup konuştuk nede bir araya gelip biyerlere gittik bitek 14 yaşında italyaya ilk kez gelirken istla uğradık orda gördük birbirimizi ben gittikten 3 ay sorada sevgili olduk ne oldu anlamadım sora sora birbirimizi tanıdık biz önceden hiç birbirini görmemiş iki farklı insan gibiydik inanirmisin ben kaynatamı bile 14 yaşında gördüm hiç bilmiodumki sizde teyze çocukları evlenmezmi cnm ben orasını pek anlayamadımbilmiyorumkismile
ahh canım ne diyosun valla yedi ceddimizde görülmüş bişey değil, valla cinayet sebebi olur bizde, ki ben de asla teyze hala amca oğullarımdan biriyle evlenmeyi düşünemem, mesela amca çocuklarımla pek görüşmedik ama asla böyle bişey düşünemembilmiyorumkismile
çocuklar da bi engel de olabilir Allah korusun amanin ben korkarımeyvahedigeldismile

sizde farklı demekki canım daha önce böyle evlilik yapanlar var heralde ailede? ondan da normal gelmiş olabilir sana canım boshayallersmile

benimki geleli 1ay oldu hiç bir icraat yok..iş bile bulamadı daha uyşuk şey:(
darısı başımıza canımm boshayallersmile olsun gelmişya bulur elbet bi iş boshayallersmile

ahh canım ne diyosun valla yedi ceddimizde görülmüş bişey değil, valla cinayet sebebi olur bizde, ki ben de asla teyze hala amca oğullarımdan biriyle evlenmeyi düşünemem, mesela amca çocuklarımla pek görüşmedik ama asla böyle bişey düşünemembilmiyorumkismile
çocuklar da bi engel de olabilir Allah korusun amanin ben korkarımeyvahedigeldismile

sizde farklı demekki canım daha önce böyle evlilik yapanlar var heralde ailede? ondan da normal gelmiş olabilir sana canım boshayallersmile]

evt cnm var baya:1: öle evlilik yapan hayırlısııı olsun:ecrin_bebek:

aynen bunun için hortalttık hehe :lepi:
aa bakmam mı hergün bişeylere bakıyorum nerdeyse ama sadece bakıyorum işte alamamki şu an :1:

annem kizinca kalk artik hazirlan pijamayla duruyosun arkadasin gelcek simdi diye kacmak zorunda kaldim bisey yazamadan

olsun canım sen yetişirsin bize tatlım :1:

aynen:nazar: hüzünlenmek falan yok askeriyeyi arayacaksın dahahihoyyyt
gecmıse ne dönüyosun kız dal muhabete dırek:3:

aynen bunun için hortalttık hehe :lepi:
aa bakmam mı hergün bişeylere bakıyorum nerdeyse ama sadece bakıyorum işte alamamki şu an :1:

Ben bakıyorum sonra bırden sevdigim yanımda degil dıye hevesım gıdıyoakannehir
Nasılsa hemen almıcaz ne bakıyorum gıbısınden:kedi:
zaten alabilsekte sevdiceklerimizle almak baskasempatiksalakcinni
bu arada ben senı gormedim:gitme:

evt cnm var baya:1: öle evlilik yapan hayırlısııı olsun:ecrin_bebek:

bızım 7 ceddimizde görülmüs bı olay buguclubacismile
ama suan bızde olmaz ole bısey zaten yakın amca dayı hala teyze ogullarım yok yanı ayrıntıya inmeyeyim:hulya: neysem yakın ya kız korkmuyomusun:kedi:

aynen:nazar: hüzünlenmek falan yok askeriyeyi arayacaksın dahahihoyyyt
gecmıse ne dönüyosun kız dal muhabete dırek:3:

Ben bakıyorum sonra bırden sevdigim yanımda degil dıye hevesım gıdıyoakannehir
Nasılsa hemen almıcaz ne bakıyorum gıbısınden:kedi:
zaten alabilsekte sevdiceklerimizle almak baskasempatiksalakcinni
bu arada ben senı gormedim:gitme:

evet yaa aşkım yanımda olsa neler alırdım,zaten aldıklarımı da aşkım yanımdayken aldım :gitme: hele bi gelsinler de hallederiz hepsini inşallahboshayallersmile
ben de seni görmedim aklinialirimsmile
face var mı face :roflol:

evet yaa aşkım yanımda olsa neler alırdım,zaten aldıklarımı da aşkım yanımdayken aldım :gitme: hele bi gelsinler de hallederiz hepsini inşallahboshayallersmile
ben de seni görmedim aklinialirimsmile
face var mı face :roflol:
aynen bende ya zaten o yokken alası gelmıyorkı ınsanınboshayallersmile
aynen gelsınlerde hersey hal olur esya dedigin ne kı:asigim:
aklinialirimsmileBenı gormek zoraklinialirimsmile
face var mı face:roflol::roflol: yok bacısım kullanmıyorumkı dur özeline yazam:CüvCüv:
:teytey:evelallah yeti$irim

hayirlisi buymu$ diye avunuyorum i$te canim
evet yarin tüm diyarbakiri didik didik aricam şakkıdı bulcam da olmadi abisine sorcam banane
Sor kız sor muhabetin varmı öncedeneyvahedigeldismile

anam bu topicc kaynıyo:)

gel beraber kaynayalımaklinialirimsmile

aynen bende ya zaten o yokken alası gelmıyorkı ınsanınboshayallersmile
aynen gelsınlerde hersey hal olur esya dedigin ne kı:asigim:
aklinialirimsmileBenı gormek zoraklinialirimsmile
face var mı face:roflol::roflol: yok bacısım kullanmıyorumkı dur özeline yazam:CüvCüv:

aman artık edit tuşu da getti yaff ne güzel ekleyip siliyoduk :gitme:

Back