- Konu Sahibi meltemoncul
-
aynen canım ya çok bağlılar birbirlerine, bir de kardeşler yani birine gelme diyemezsin aşkım da en küçükleri en kıymetlileriama olsun güzel oluyo benim bir tek ablam var o da bekar kalabalık değiliz hiç, ama şimdi görümceler kayınlar eltiler çocuklar ohooo bayram yeri gibi oluyo her buluşma
neyi gösteriyooom hehehe:roflol: layd öldürcen beni sen :roflol:
isteme 22.09.2009 canım aşkımın doğum gününde verdiler beni :asigim: en güzel doğum günü hediyem diyo bitanem :asigim: nişanda bir hafta sonra olsu 27.09.2009 :asigim:
yarın nişanımızın 1.yılı
Ona biz karar versekÇok üzgünüm çoookyaparim yaparim perim hele bi olsunda :roflol::roflol: bak nasil co$uyorum ben yerimde duramam
minicik $eyde bu kadar mutlu oluyosam ki :dance: gerisini dü$ünemiyorum
evet göz yapayim derken ka$ cikarttim mi ne ona benzer laf varya öyle oldu :roflol: naz yapayim derken elimden kacirdim
kaydirigubbakcemile3 ilk neyi gösteriyorum ya diye anlamadim hic aman benim görülcek yanim yok
:roflol:
neyi gösteriyooom hehehe:roflol: layd öldürcen beni sen :roflol:
ne güzell canım bende severim kalabalık aile olmayı inşallah ileride de huzurumuz bozulmaz..
kaynananla aran nasıl canım seninki düşkünmü anneye kaydirigubbakcemile3
isteme 22.09.2009 canım aşkımın doğum gününde verdiler beni :asigim: en güzel doğum günü hediyem diyo bitanem :asigim: nişanda bir hafta sonra olsu 27.09.2009 :asigim:
yarın nişanımızın 1.yılı
bende geldim kızlar
biz askere gitmeden önce nişanı yaptık
şimdi onun dönmesini bekliyorum
sonrada düğün var:asigim:
bende geldim kızlar
hoşgeldin canımmmm düğün tarihi belli mibende geldim kızlar
ayhhh bayılazaaam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama bende ilk anlamadim ki incim unutmu$um , sen nasil gösteriyosun seni gören varmi deyince hönk oldum birden sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol:
incim di$ardan gören benim 16 gndür askerimle konu$madigima inanmaz :roflol: öyle bi keyiflendim ki anlatamam kaydirigubbakcemile3
ama iyi oldugunu duyunca böyle oldum ya o ii olsun da ben beklemeye raziyim
ayy ne kadar güzel canım yaaopuyorumnanaktan
nişanlının mutluluğu 2ye katlanmış
söz nişan aynı oldu yani canım
inşallah canımm :Saruboceq:
maşallah hepsini çok seviyorum çok yi anlaşıyoruz 3 yıldır canımbi tek ortancaa elti bazen sorun çıkarıyo ama o da doğrunca rahatladı kaynana azcık yaşlı zaten onun yerine ufak görümce var
kaynanam oğluna çok düşkündür ama hiç karışmaz bizeben oğlunu mutlu ettiğim sürece sorun olacağını sanmıyorum:1rolleyes: aşkım da anneye düşkün ama otoriterdir asla beni ezdirmez saolsun hep dengeyi sağlıyoruz zemuszemus
kankaaaa :roflol:hosgeldın hejarcım:1hug:
senin safak kactı kız:hooray:
kızlar bugunlük geyige izin verdim yarından itibaren dersinize calısın hazırlıklardan sınav var:roflol:
kızmetse hazirana düşünüyoruz biz canım..
sizin de söz olur gelince herhalde dimi
kankaaaa :roflol:
soruyu banamı sordun canım üstüme alınıyorum
biz 2 sene sonra düğün düğünden 3-4 ay öncede söz nişan düşünüyoruz bakalım kısmet canım..
saol canım opuyorumnanaktan maşallah canım sizin de kutlu olsun şimdidenboshayallersmilenice yıllara canım
bizimde 18 ekimde 1.yılımız doluyor nişanımızınboshayallersmile
tamamdır ben hazırım eyvahedigeldismilehosgeldın hejarcım:1hug:
kızlar bugunlük geyige izin verdim yarından itibaren dersinize calısın hazırlıklardan sınav var:roflol:
kaynananın yaşlı olması avantaj galiba
allah bozmasın canımmmmopuyorumnanaktan
benim kayınvalidecazım genç 41 yaşında sempatiksalakcinni
oğluna çooookkk düşkün anam biz başbaşa oturuyoz geliyo oğluna sarılıyo görsenn :roflol:
eninde sonunda o benim olucak :roflol:
hosgeldın hejarcım:1hug:
kacaklar buldum sızı buralarda ne edıyonuz ama bızım evlılık yokya okurken ozenıyom sıze ondan eskı yerıme donıyım ben :sinifsinif:
hoşbuldum canımmm
şafak 170 89/4 tertibiz:))
didemim hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
incim düğün haziran olcak büyük ihtimal
tam tarih dönünce belli olacak...
selam kızlar
siyah incim bu topik yeni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?