- Konu Sahibi meltemoncul
-
Baban nasıldı o gündelikafadulden
bizdede ben yapmadım yapmam yapamam götürdüm ama bide o servisi ypma olayıda baskası yapaydı:roflol::roflol:
Bosver gelsinlerde bulunur kahveyi yapacak birileri:roflol: ben kıyamadım be ne tuzudelikafadulden
oyy benim aşkım da 25 yaında 26 da gün aldı sempatiksalakcinni yaşlancak adam evlenene kadar
hemen çocuk yapicim aşkuma sırnaşık şey:jeyyar:
cümlemizi canim hertürlü :1hug:Allah kavuştursun canım benimmm:teselli: hadi kaçıralım olmucak bu böyle bas nikahı :roflol:
kız sen daha evde misinhadi afiyet olsun canım cokacimcoook
kız olsun hazırlıık olsada okumasınlar:roflol:elimede yakıstı dıyo yaasırnaşık şeysırnaşık şey
yaki$ti ama ciceeem :roflol: benim kalbim artik diyarbakirda atiyo :teytey: oranin da halayi me$hur napalimya sen cok alemsinsırnaşık şey
onu beklersen yandı gülüm ketan helva:roflol:
anaaam 23 mü fistiiim hic göstermiyosunleydim 23 yaşındayım fıstığım benim herifte 23 evlenene kadar 25 olcaz sonra bebeler falan :roflol:
susuummm evlen bacım hem okullu hem evli olursunnn :teytey:
hemen mi canımm biraz evliliğin tadını çıkarın aklinialirimsmile
kaç çocuk istiyo eniştee sempatiksalakcinni
oyy canım babam yaa nasıl olsunsempatiksalakcinni
ıykk servis etmek daha zordu yaa kaç kişinin bakışları üstümde bayılcaktım sempatiksalakcinniiyiki dökmedim :1ninca:
ben tuzlu yaptımmm :lepi: ama çakal benim aşkım ya yanında çikolata getirmiş kahveden bir yudum aldıkça çikolata ısırdı göstere gösterelülülülülülülülülülülülü
ayy ne güzel heyecanlar yaaa:asigim:
ne sen sor ne ben söyliyim canım yaaa ne gündü ölcektim stresten, onlar çok kalabalık bi aie 5 kardeşler en küçükleri benimki diğer hepsi evli ve çocuklu gersini sen düşün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniincim 35 kişimi:1shok:
anammmm nasıl sıgdılar eve bacım yaa
:jeyyar: gec bile kaldınsırnaşık şey
]
yaki$ti ama ciceeem :roflol: benim kalbim artik diyarbakirda atiyo :teytey: oranin da halayi me$hur napalim
:roflol: ya görüyosun perim dimi 16 gün haber alamadim ya hic bi sekilde , bi iyi oldugunu duymak beni ne kadar mutlu etti
dü$ün biz bari$sak tekrar ciksak topigin hali neye döner :roflol::roflol:
ay tombi$imin hakkini yemeyim ki$in bari$mak istediginde plan kuruyodu okulun bitince hemen evlencez diye :1rolleyes:
]
ne sen sor ne ben söyliyim canım yaaa ne gündü ölcektim stresten, onlar çok kalabalık bi aie 5 kardeşler en küçükleri benimki diğer hepsi evli ve çocuklu gersini sen düşün sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
dimiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Yanında mı getirmis:roflol:
aynen tatlı heyecanlar ama tatlısı evet denen an bencedelikafadulden
servis yapmakta yoksırnaşık şey
Nasıl olsun veridm gitti sempatiksalakcinnidelikafadulden
ayy ben de hemen istiyorum yaa ikiz kız istiyorum aşkım da erkek istiyo çaktırmıyo amayani 3 çocuk hehe
4 yıldır bayağı tadını çıkardık gezmediğimiz gitmediğimiz yer kalmadı, amaa evlilik ayrı tabi:jeyyar::kedi:
aynenzemuszemus gelsinde ikiz diyo bide masallah kuzumsırnaşık şey
benim herifte maddi durumumuz olursa yaparız 3 5 diyooo :roflol:
sanki kendi bakıcak ben en fazla 3 yeter
ayy küçüklüğümden beri ikiz kız istiyorum yaa nişanlımın ablasının ikizi var bizim sülalede de var ikiz, umut var yani:roflol:
incim benimkinin ailede çok kalabalık ve birbirlerine çok düşkünler sanırım benimde o kadar kişi gelirr.
sırnaşık şeyaynen orda atar tabıboshayallersmile:1hug:
harbi hee masallah hep böle mutlu ol barısında bayram yapalımalkisalkisalkis
bak naz yapayım derken neyse barısında evlenindelikafadulden
Sen nasıl gösteriyosn bakayım seni gören varmı:hulya:
insallah canım:Saruboceq: umut varsa tamam:roflol:
hee onlara kolay tabi
en fazla 3 iyidir aynen:ecrin_bebek:
bencede canım en fazla 3 vereliniortak
canım sizin isteme söz nişan aynı zamandamı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?