Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

slm kızlar benim sözlümde asker 40 gün oldu gideli 2010 mayısta gelcek inş. yaza nişan kışada düğün yapmayı planlıyoruz. allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

kızlar su topic e nasıl gırıyosunuz bulamdım yaa:1no2:

tahmınlerıme gore sız 88 1 lerdensınız benım de esım mayıs da gelıyo ınsallh ALllah hepımızı kavusturu hayrlısıyla ınsalhh amıııınnnn

tahmınlerıme gore sız 88 1 lerdensınız benım de esım mayıs da gelıyo ınsallh ALllah hepımızı kavusturu hayrlısıyla ınsalhh amıııınnnn

88 1 ne oluyor bilmiyorum,325.dönem kısa dönem aralık celbi gitti bi bunu biliyorum :))) şafak 155 gündü,şimdi kaldı 39 günümüz hihoyyyt

88 1 ne oluyor bilmiyorum,325.dönem kısa dönem aralık celbi gitti bi bunu biliyorum :))) şafak 155 gündü,şimdi kaldı 39 günümüz hihoyyyt

canım 88/1 uzun dönem askerlerin tertibi tıpkı sizin 325. dönem olması gibi
yani 88 doğumluların 4 postadan ilki yerimseniben

benimki 88/4 daha çook var :çok üzgünüm:
düğün de seneye yaza artık :çok üzgünüm:

maşallah sizin bişey kalmamış :1hug:

benim 88/3 aslında 186 gün kalması gerekiyor ama bi neden den dolayı 25 gün uzadı senağlamasenağlamasenağlama 211 gün kaldıı

hmm anladım canm..a.s
zaman su gibi çabuk geçiyor ..:teselli:

asker yazan tüm topiclere dalıyom :roflol: napıım zaafım var aşkım haftaya perşembe gelio biz kışa nişan 2010 temmuzundada düğün istiyoruz inş olur uzatmanın manası yok deilmi a.s

gel kuzum gel hareketlendirelim eccük şurayı :sm_cool::sm_cool:

ama sen yine her bi iletişim yolunu kapatmışsın bi gel sorcam ben sana klava:

geldim evet artık burda takılaım bence baslıkta oynama yaparsan kızlarda takılabilir:hulya:
kuzum hem senin oldumu rahat ederizboshayallersmile
:1ninca: geldim sana yazdım açtım mesajlarıda ama sora kapadım gene:1ninca:
uf sende yoksun zaten nerdesin yaakannehir
gelince buraya yaz misafir olarak okurum emü giriş yaparım sende şu girdiğin çıktın saatleri aç artık be ona göre giricem düzene gir gündüz gel kankam mucuk sanahihoyyytŞeniz

ŞAFAK GÜZELLERİaskerlerimiz dönünce dügünümüzü burda bekleyebilirz baslıkta oldugu gıbısempatiksalakcinni konu sahibi kankam meltemim zaten evleniyor onun topigi benim topigimdelikafadulden

ŞAFAK GÜZELLERİaskerlerimiz dönünce dügünümüzü burda bekleyebilirz baslıkta oldugu gıbısempatiksalakcinni konu sahibi kankam meltemim zaten evleniyor onun topigi benim topigimdelikafadulden

ben de geldimmmmmmmm :lepi:

nişanlım daha dönmedi amaa burdayım bana ne daha 10 ay 3 hafta 6 gün var sempatiksalakcinni düğün de dönünce inşallahh :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…