askere giderken ılla kı. ....!!

bıde bana ınatcı dedı ne ınatcı kızsın hala arıyon dıyo :)

seni istemeyeni neden hala zorluyon kız patiska

çocuğu zorla mı sevdircen kendine -tatlicadiarzu-

zorla güzellik olmaz anacım,olmazz daha ne arayıp duruyosun...

rahatsız etme çocuğu ..bırak o sensiz bir yol çizmiş kendine bunu kabul et ve azcık gururun varsa sen de kendine onun olmadığı bir yol çiz hayatım

evet bunu konuşuyorduk bız de zaten tüm konuyu oku bak

ben senı, senın benı sevdıgınden daha cok sevıyom

kıss patiş sende bu tatlı dil ve alınmaca yokken nasılda adamı kaçırıosunki..erkekler genelde senin gibi kızlardan hoşlanır ya

Evet canım, sen kötu konustugun halde alınıcagımı bıle bıle konustun ben de alınmadım oyle degıl mı , erkekler genelde benım gıbı kızları tercıh edıyor dogru soyluyorsun..

ne demek askere giderken illa ki ayrılırılar..
O sevginin gücüne bağlı,ilişkiye bağlı.
Ben de asker yolu bekledim ama hiç de ayrılığı ağzımıza bile almadık.Hep yanında olmamı destek olmamı her zamankinden çok istedi benden.Sizin söylediğiniz gibi ayrılıktan hiç bahsetmedi.Çükü biz sağlam temelli bir ilişkiyle askerlik girdi aramıza.
O yüzden diyorum bu sevginin temeline ve gücüne bağlı..
Gerçek sevgiyi sağlam ilişkiyi değil askerlik hiç bir şey yıkamaz bitiremez...

illa ki olmasa da büyük çoğunluğu bunu aklından geçirir... benim de başıma böyle bir şey geldi... biz ayrılmadık... yeni başlamış bir ilişkiydi... öle temeli sağlam ; sevgi de çok güçlü değildi o zamanlar... ama aklına geldi mi ayrılık fikri ? evet geldi... benden önce arkadaşlarıyla paylaşmış ve hepsi de ayrıl demişler... yani maalesef erkeklerin bu olaya bakışı böyle... askerlik onlara inanılmaz bir yük... tuhaf bir yer orası...

sen şanslısın ki senin ki senden destek istemiş; yanında olmanı istemiş... ama belki de bu fikir aklından geçtikten sonra buna karar vermiştir... ya da belki de askerliğin ilişkinize zarar vereceğini düşündüğünden senin desteğini özellikle istemiştir...

askerlik her ilişki de bir dönemeçtir... bunu kabul etmek gerek... ne aşklar var askerlikle son bulan... öncesinde ; askerlikte veya sonrasında...

o yüzden şanslı olduğunu kabul et bence... :) ve duyduklarına bu kadar şaşırma...

kıs patişşşşş sende son durum ne kargoyu aldımı seninki:uhm: kıs walla merak ediorum napıyım :1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…