askere giderken ılla kı. ....!!

asker de arar ama gelirse aramaz ahaa benden sana tawsıiye takma benim başıma geldi adam askerde aradı durdu askerlik bitti adam benden ayrıldı pehhhhhhhhhhhhhhh

asker de arar ama gelirse aramaz ahaa benden sana tawsıiye takma benim başıma geldi adam askerde aradı durdu askerlik bitti adam benden ayrıldı pehhhhhhhhhhhhhhh

anamm tucecımm noldu kısss
bakıyoduk bız sana hep beklıyordun anlatıyordun okuyordum yazılaırnı eskıdenn akıl da aldıydım senden vaktıyle

du bak ben cok arastırdım bu askerlık durumunu :) hihoyyyt anlatıyımm

gıderken bı psıkolojı ayrılıyorlar
ordayken arkadas kalıyorlar ya da sevgılıysen bıle
gelınce yıne ayrılıyorlar 1 ay

sonra eger dayanırsan gık demessen gelıyorlar gerı hehe hihoyyyt
bekle bebemm cıt etme sımdı pıskolojısı bozukmus onun kolay degıl tabı
ama mesela benımkı de gelcek yıne bana da bı yıgın seyler dıcek hehe

sen de cıt etme gelsın gerı toplam 1 aymıs bebemm bekle kaydirigubbakcemile2

doğru söylüyor bence de dikkatli ol
seviyorsa arar orası kesin ama askerlik çok başka bir şey
Hakkına hayırlısı olsun

e aradıgında bosmu kaldı sevıyo mu nereden anlıcam kı ?

hem bı kere benımkının cevresınde cok kız vardı boşsa onları aramaz mı
en cok ben sevıyom su an dıye mı benı arar ay aradıgında ne arıyon dıyeyım mı olmazsa =)
kızlar açık konusunnn dellendırmıyın benııı

patıskacım ne kadar oldu askere gıdelı daha yenı galba
sevgısınden emınsen arar bıtanem merak etme sadec bekle ve sabrt dua et

patıskacım ne kadar oldu askere gıdelı daha yenı galba
sevgısınden emınsen arar bıtanem merak etme sadec bekle ve sabrt dua et

evet bı tanem yenı oldu cok yenı daha 20 gun olmadı
arar ben de emınım egıtımde sımdı cıkmdan ya da cıkınca arar vs :Saruboceq:
yanı sonucta arıycak ıllakı sevıyo benı, ben de sevıom bılıom sevdıgını sositososito
ılla kı arar dert etmıcem cnm hıc

benim genelde bildiğim/duyduğum kadarıyla askere gidince erkekler kızlar ya bekliyor ya da aldatıyor veya ayrılıyor. sonuçta erkekler orda tamamen erkek ortamı içinde görevdeler,aylarca bekleyen, o arada yeni insanlarla tanışma dolayısıyla ayrılma ihtimali olan kadınlar. erkekler neden ayrılsın ki gitmeden? bana tek mantıklı sebebi sevmemesi geliyor. ilişkiye ciddi bakmıyordur, nasılsa 1 geleceğimiz yok, beni beklemesin aylarca diyordur. aklıma gelen tek sebeb bu.

öle tatlım bız de ondan ayrıldık
henuz ılıskımız cok yenıydı ewlenme kararı alamadık
flörtteyken de durup beklemek manalı gelmedı ayrıldık
ama sevıyoz o bıtmıyo ayrılıncana
işte mantıga sıgmayan durum bu zaten

ne bıleyım ben gıttı berı 2,5 ay gecmıs
3 ay kaldı hıc aramadı
hedıyesını gonderdım dogum gunu hedıyesı
son cırpınısımdı bu artık atkı beresi.

amma azmetmişim adam benı unutmus hala da sevıyormusum way be
ne kerizlik.

patiska
1.askerlikde acemi birliğinde çok sıkı eğitim veriyolar başlarını kaşıyacak zamanları olmuyor sabah erken kalkıyorlar akşama kadar eğitim veriyorlar ve akşmda 6 8 arası görüşme izini veriliyr bu heryere göre farklı ama benım bıldgım en fazla 9 a kadar ulaşa bıldın ulaşa bıldın sonra santraldeki asker bağlamıor yattılar dıyor ..ögel arasında be boş vakıtlerınde ankesörlü telefonda sıra oluyor ve zaten arkadakı sıradakıler kapat dıye barıyolar en fazla 1 2 dakıka konusabılıosun....askım acemıklde ıken çok zor günler yaşadım şimd usta birliğinde usta bırlıgı acemi birliğine göre daha rahat oluyor şimdi arkadasım senın askerının nerde askerlık yaptıgı konumuda çok önemli ama çok yeni daha yenı yollamıssın canını sıkma zaten sevıorsa arrara.s.

canım şöyle, bız ayrıldık gıderken, işte az cıktık beklemeyelım dedık karar verdık göya ama azcık mecburı bı karardı nişan söz olmıcaksa ayrılalım demıstım sonra evlenemıcegmızı anladık ve kopma raddesıne geldı arkadasca bıtırelım dönuste bakarız dedık bıttı..

ılk 1 ay dedıgın gıbı ama şu anda da okadar yogun kı anlatamam aradım hıc ofiste durmuyormus, kardesıne söledım evet dedı köpek gıbı calıstırıyolar onu hehe dedı kı onun bıle dogum gununu kutlamadı aılesını de arada bır arıyormus 2-3 dk konusup kapıyormus ama benı daha hıc aramadı

bende gönderdım hedıyesını belkı almaz bıle kargodan alırsa belkı arar cnm hıc bılemıyorum
ama yogun dedıgın gıbı, ınsan zorlukta sevdıgını düşünür ama bu kımseyı dusunmuyor ne aılesı ne arkadaslarını ne de benı...

bu devirde asker beklenmez delikanlı erkek kalmamış...
(SÖZÜM ONA O KENDİNİ BİLİYOR ŞEREFSİZ)

kısss patıskaaaaa sana inanamıorum:1shok: bu ne hırs bu ne azim mi diyeyim yoksa bu ne gurursuzlukmu dıyeyım:1shok: kusura bakma canım ama dost acı soler kötükedihüso cok sasırdım sana yuz vermeyen bı erkege bu kadar ilgi göstermene :1shok: gençsin güzelsin bırak ayol yeter yorma kendini eminim daha iyilerini bulursun hem kendinide kandırma ne ailesini ne beni düşünüo diye o düşeneceğini düşünüyodur nese lafın kısası erkek bu kadar ilgi göstermiosa vazgecmıstır hayatım ugrasma artık..sevgıyle kal......

Evet tatlım haklısın,
aradım sımdı o da öyle dıyor
sindirmem lazım

ılk gunler alısmaya calısır
gıden kadar bekleyenede zordur askerlık
bana cok sey ogrettı
askımıza cok sey kattı
bız kazandık umarım sızde kazanırsınız :)

ilk 3ay geçti hiç aramadı diyorsun..hiç vakit bulamaması imkansız güzelim

kısa dönem değil herhalde askerliği...kısa dönemler daha rahatlar bu konuda çünkü...

uzun dönemse hergün arayamaz ama haftada bir kez arar en kötü ihtimalle...

zaten silmiş baksana...zorla güzellik olmaz

kendine yeni bir yol çiz patiskacım...

kısss patiişşşşşşşşşşşşş merak ettim ayoll hediyeni alınca ne dedi hele bi aydınlat bizisırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…