- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi EU1
patiska noldu senin iş??
bende bekledim sevgilimi hem 18 ay ama giderken ayrılmayı bile düşünmüştü benden ayrılmadık askere gitti seviyosa ariycaktır seni sevip sevmediğini herşeyi düşünüyodur herşeyi oluruna bırak zaman tanı relax sen sevgisinden eminsen oda emin olup seni ara meraketme bak ben sevdiğimle evliyim şimdi hemde 7 yaşında kızımız var inş. sende sevdiğine kavuşursun mutluluklar ikinize:)))))))))))
hehe cevap vermedım hıc dmımı :)))
yok yok kargoyu almadı daha ama aradım konustuk alcakmıs kargoyu cumartesı, alamazsan arkadasını cıkar dedım. olan bıten yok bıttı ılıskı :)))
aradıgıma pısman ettı benı hıç guzel seyler duymadım
:) anladım kı sevgım ilgim onu sımartmıs
ve daha da sımarıcak o paketı görsenız düğün paketı gıbı
yani daha da sımarır onları gorünce tavan yapar ıyıce kopar gıder, böle renklı kurdelelerle renklı kumaslarla bı bohca yaptım düşünün ıcıne şekerlemeler cukulatalar kuru gül yaprakları falan attım
mektup, cukulata seker, atkı bere var ıcınde de işte........
ıyıce tavan yapıcak sımarıklıgı emınım, sımartmısım ben onu onu anladım :)
ama yani bıttıgıne ınandım .. ucmus gıtmıs benden, bıde ınatcı cıdden ınadıma maıllerıme cevap vermıyomus onu söledı, bıde bana ınatcı dedı ne ınatcı kızsın hala arıyon dıyo :)
film koptu yani bizde hehehe
winks ne guzel sız evlenmıssınız bızımkının şımarmaktan bunları düşünmeye vaktı olmusmudur bılmıyorum da poposunu cok kaldırmısım onu anladım ben :) artık kenara cekılıyorum bu konuda buraya kadarmış yani...
işte büle arkidişler
ortak ark var da soramam artık kendıyle konustum cunku bıttı didi. .bu çoçuk seni arıycakkkkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- şimdi sen onu bıraktım desen herşey bitti desende bitmiycek o seni elbetteki arıycak ama zamanı bekle şimdiden sıyırıp atma ortak arkadşlarınız varsa onlara sor canımcıımmm:dilcikar:
ived hep havada kuyrukları pofpoflanmış kediler gıbı dunyaları ben yarattım edasıyla gezıyor ortalıklarda, telefonda bi konusması vardı duysanız böle tarkan sanırsınız sankı tum dünya peşinde hayran ona, o derece yani.walla onun sana orda ıhtıyacı war.sen daha tehlıklelısın heran bırını bulabılırsın dımı.o korksun.sevıyosa arar.kaybetmekten korkuyosa.bıde hala kuyrukları hep havadadır uyuzların.
kıss ilk günü münü kalmadı bunun şurda kaldı 3 ayı. buu bu kadrmış artıkın. görsun benı uzaktan seyretsın ah kaçırdım derse ne ala. ama bu havayla öle bıle deemeye varmaz dili onun . küçük tarkan oldu bizimkisi bır de klıp cektı mı tamamdır :)arar bence o seni benim sevgilim acemliğini ankarada yaptı ilk 2 hafta hiç aramadı bunalımlara girmiştim bende sonra arayınca rahata erdim :) hiç üzülme canım daha vakit bulamamıştır ilk günler yoğun oluomuş.. hem ne güzel işte 5 ay kısa dönem askerlik yapıcak bnm sevgilim 15 ayve şimdi van da
amannn boşver canımm ya üzülmeye değmez çok kalkmış poposu o zaman :teselli: bırak bildiği naneyi yesin eninde sonunda değerini anlar senin ama o zaman da çok geç olur hihoyyyt
walla onun sana orda ıhtıyacı war.sen daha tehlıklelısın heran bırını bulabılırsın dımı.o korksun.sevıyosa arar.kaybetmekten korkuyosa.bıde hala kuyrukları hep havadadır uyuzların.
aa yok ne zırlaması o benı gıderken hayatımdan bezdırdı önce sevgı sıkbogazı ettı sonra da gıttı yazlıga uzun sure gelmedı sonra yazlıga cagardı ettı gelmedım dıye bozuk attı sonra her sanıye merak edıp benı delırttı oo ordaykene telde ayrıldık yani benı tam cıldırtmıskene bam telıme bastı.halıyle kurtulmayı onun kdr ıstıyodum ondan. adam cok bılıoo uyuzzzzz :1shok:bu erkeklerin hepsi aynuu ya bnm ayum da böle ettiydi giderken ayrılalım dedi boşuna bekleme filan böle otogarda türk filmi çevirioz sankimklava: bn zırladım o her zamanki gibi dayanamadı :teytey:zafer benimdirrrr:hooray:
aa yok ne zırlaması o benı gıderken hayatımdan bezdırdı önce sevgı sıkbogazı ettı sonra da gıttı yazlıga uzun sure gelmedı sonra yazlıga cagardı ettı gelmedım dıye bozuk attı sonra her sanıye merak edıp benı delırttı oo ordaykene telde ayrıldık yani benı tam cıldırtmıskene bam telıme bastı.halıyle kurtulmayı onun kdr ıstıyodum ondan. adam cok bılıoo uyuzzzzz :1shok: