- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Kubra Alkan
Bir süre kendi haline bırakın belki anlatamayacağı sorunları vardır aramıyorsa siz de aramayın biraz ara verin zamanla düzelir belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya herşeyin hayırlısı olmuş ama sonunda gerçekten önceden size böyle kötü şeyler yaşatması ne kadarda iğrenç sinirlendim okurken jfjgfj bakın sonunda evlenmişsiniz Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu :)Cvp vermemiştimkafamda bitmişti çünkü onunla olmayacağının farkındaydım daha önce de sevgilisi varken msj atıp seni seviyorum unutamadım herkeste seni arıyorum konuşması yapmıştı sevgilisi varken başkasına yazan üstelik o an ilişkisi oldugu kızı bana kötüleyen birinden bana hayır gelmezdi kalbimde hala seviyordum onu her gece aglayarak uyuyordum rüyalarıma giriyordu ama olmayacak bişeyi zorlamaya gerek yok diye dönmüyordum öylece kapandı konu evlendi bi kızı oldu mutlu hepte mutlu olsun isterim yaşanan acıya degsin hiç degilse ondan sonra eşime aşık oldum şükür çok mutluyum bi oglum olacak hayat bu herşey yaşanabiliyor bunlar da bana tecrübe oldu işte
Hayatımın en berbat dönemiydi o dönem babamın annemi aldattığını ögrenmiş yıkılmıştım üstüne bide onunla yaşananlar psikolojim baya bozuldu atlatması kolay olmadı ama bir gün bile kötü bişey söylemedim ona ah etmedim yaşattığını yaşa bile demedim hep söyledim mutlu ol diye gerçekten de mutlu olsun çok istedim ben çok acı çektim bana bu kadar acıyı bir hiç için mutsuz olmak için yaşatmasın isterim degsin olan onca şeye içim çok rahat yapabileceğim herşeyi yaptım dogru olan neyse o oldu nasipte ne varsa o yaşanıyorYa herşeyin hayırlısı olmuş ama sonunda gerçekten önceden size böyle kötü şeyler yaşatması ne kadarda iğrenç sinirlendim okurken jfjgfj bakın sonunda evlenmişsiniz Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu :)
burda ben o kadar hanıma boşanma ,çocukların için tekrar dene,ailesidir sabır gösterin dediğimde hanımlar beni taşa tuttu resmenNeden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.
Üzgünüm ama ailesi evlendireceği bir kız bulmuş olabilir. Öyle değilse bile ilgisini artık çekmiyorsunuz. Kendi haline bırakın bir ilişki oldğnu hatırlarsa size döner.Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Ailelerimiz ilişkimizi biliyor ve özellikle onun ailesi beni çok seviyor. Kendisine de bu konuda güveniyorum. Ama teşekkür ederim görüşünüz içinÜzgünüm ama ailesi evlendireceği bir kız bulmuş olabilir. Öyle değilse bile ilgisini artık çekmiyorsunuz. Kendi haline bırakın bir ilişki oldğnu hatırlarsa size döner.
Maalesef yaşananlar konusunda yapacağımız şeyler olmuyor çaresiz kalabiliyoruz ama siz iyi toparlanmışsınız pozitif bi insansınız anladığım kadarıyla merak etmeyin siz ah etmeseniz bile hayat bırakmaz yanına böyleleri mutlu olmuyor sonunda içiniz rahat olsun rahat batıyor böylelerine çok yaşadım :)Hayatımın en berbat dönemiydi o dönem babamın annemi aldattığını ögrenmiş yıkılmıştım üstüne bide onunla yaşananlar psikolojim baya bozuldu atlatması kolay olmadı ama bir gün bile kötü bişey söylemedim ona ah etmedim yaşattığını yaşa bile demedim hep söyledim mutlu ol diye gerçekten de mutlu olsun çok istedim ben çok acı çektim bana bu kadar acıyı bir hiç için mutsuz olmak için yaşatmasın isterim degsin olan onca şeye içim çok rahat yapabileceğim herşeyi yaptım dogru olan neyse o oldu nasipte ne varsa o yaşanıyor![]()
Bu saatten sonra olan beni ilgilendirmez ya ben kendi hayatıma bakarım herkes nasibi neyse onu yaşar hayatta rabbim hepimizin kaderini güzel eylesin zorluklara karşı dayanma gücü versinMaalesef yaşananlar konusunda yapacağımız şeyler olmuyor çaresiz kalabiliyoruz ama siz iyi toparlanmışsınız pozitif bi insansınız anladığım kadarıyla merak etmeyin siz ah etmeseniz bile hayat bırakmaz yanına böyleleri mutlu olmuyor sonunda içiniz rahat olsun rahat batıyor böylelerine çok yaşadım :)
Umursamayan eşi, sevgilisu olanlara genelde verdiğim bir tavsiye vardir. O da artik o kişiyi rahat birakmak. Yani ustune duşme. O aramadikda arama sorma. Bak bakalim ne zaman akil edecek. Bir hafta gozlemle. Zor gelicek. Ama sen yazmadiginda yazmamaya başliyorsa demekki bitirmek için iyi firsat bulmuş. Zaman verMerhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Aynı ben.benim ki de böyle değişik tavırlara girmişti.Buluşmak görüşmek istemezdi.1 ay sonra mesajla terketti beni o da çoktan birini bulmuş da alttan aldığım için terk edememiş.mesaj atmıştı seni sevmiyorum arama mesaj atma diye.2 yıl çöp olduÇok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştı![]()
Hep öyle olur zaten korkaklar söylemeye bile cesaret edemezler sen ayrıl istedigi için böyle davranırlarAynı ben.benim ki de böyle değişik tavırlara girmişti.Buluşmak görüşmek istemezdi.1 ay sonra mesajla terketti beni o da çoktan birini bulmuş da alttan aldığım için terk edememiş.mesaj atmıştı seni sevmiyorum arama mesaj atma diye.2 yıl çöp oldu
İlişkimizin başlarında erkek arkadaşım askere gidip geldi. Hiçbir şekilde olumsuz bir değişim olmadı ne askerdeyken ne de sonrasında. Ben seven bir erkeğin değişeceğini düşünmüyorum. Eski sevgiliniz tam bir karaktersizmiş. Neyse ki daha fazla zaman kaybetmemişsiniz. Umarım çok mutlu olursunuzAynı ben.benim ki de böyle değişik tavırlara girmişti.Buluşmak görüşmek istemezdi.1 ay sonra mesajla terketti beni o da çoktan birini bulmuş da alttan aldığım için terk edememiş.mesaj atmıştı seni sevmiyorum arama mesaj atma diye.2 yıl çöp oldu
Onu değiştiren askerlik değildi.O karaktersizmiş çıktı foyası ortaya.İlişkimizin başlarında erkek arkadaşım askere gidip geldi. Hiçbir şekilde olumsuz bir değişim olmadı ne askerdeyken ne de sonrasında. Ben seven bir erkeğin değişeceğini düşünmüyorum. Eski sevgiliniz tam bir karaktersizmiş. Neyse ki daha fazla zaman kaybetmemişsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz![]()