Askerden sonra sevgilim değişti

Bir süre kendi haline bırakın belki anlatamayacağı sorunları vardır aramıyorsa siz de aramayın biraz ara verin zamanla düzelir belki

Bazı ilişkiler bazı testleri geçemiyor demek ki. O askerdeyken iletişiminiz nasıldı bilmiyorum ama araya mesafe, zaman girince soğukluk olmuştur belki.

Sizde değişen bir şey yoksa sorunu kendinizde aramayın. Demek ki değişen karşı taraf.:kahve:

Cvp vermemiştim 😂 kafamda bitmişti çünkü onunla olmayacağının farkındaydım daha önce de sevgilisi varken msj atıp seni seviyorum unutamadım herkeste seni arıyorum konuşması yapmıştı sevgilisi varken başkasına yazan üstelik o an ilişkisi oldugu kızı bana kötüleyen birinden bana hayır gelmezdi kalbimde hala seviyordum onu her gece aglayarak uyuyordum rüyalarıma giriyordu ama olmayacak bişeyi zorlamaya gerek yok diye dönmüyordum öylece kapandı konu evlendi bi kızı oldu mutlu hepte mutlu olsun isterim yaşanan acıya degsin hiç degilse ondan sonra eşime aşık oldum şükür çok mutluyum bi oglum olacak hayat bu herşey yaşanabiliyor bunlar da bana tecrübe oldu işte
Ya herşeyin hayırlısı olmuş ama sonunda gerçekten önceden size böyle kötü şeyler yaşatması ne kadarda iğrenç sinirlendim okurken jfjgfj bakın sonunda evlenmişsiniz Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu :)

Ya herşeyin hayırlısı olmuş ama sonunda gerçekten önceden size böyle kötü şeyler yaşatması ne kadarda iğrenç sinirlendim okurken jfjgfj bakın sonunda evlenmişsiniz Allah analı babalı büyütsün oğlunuzu :)
Hayatımın en berbat dönemiydi o dönem babamın annemi aldattığını ögrenmiş yıkılmıştım üstüne bide onunla yaşananlar psikolojim baya bozuldu atlatması kolay olmadı ama bir gün bile kötü bişey söylemedim ona ah etmedim yaşattığını yaşa bile demedim hep söyledim mutlu ol diye gerçekten de mutlu olsun çok istedim ben çok acı çektim bana bu kadar acıyı bir hiç için mutsuz olmak için yaşatmasın isterim degsin olan onca şeye içim çok rahat yapabileceğim herşeyi yaptım dogru olan neyse o oldu nasipte ne varsa o yaşanıyor 😊😊

Lise son zamanlarımda bir sevgilim askere gitmişti üstelik 1 buçuk sene. Geldiğinde hiç değiştiğini görmedim. Demem o ki karakter meselesi. Değişkenlik değildir sevgilinizinki. Siz sevgilinizin üstüne gitmemeye özen gösterin salın bakalım yakında kokusu çıkar. Böyle devam ederse bitirin.

Benim esim böyle yapmıştı fazla ugrasmamistim ya zaten is hayatim çok yogundu ona dedim ki senin dengesiz ruh halinle uğraşamam senin önünü kapatmak istemem ayrılmak istiyorum diye mesaj attım anında dibimde bitmişti :KK70: tabiki yuz vermedim cunku beni kendinden sogutmustu neyse işte evlendik falan kimsenin nazını cekme baktın olmuyor sen ayrıl

Askerden sonra çoğu erkek değişir. Bu durum geçici de olabilir çünkü askerlik farklı bir psikoloji. Umarım zamanla toparlar

Neden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.
burda ben o kadar hanıma boşanma ,çocukların için tekrar dene,ailesidir sabır gösterin dediğimde hanımlar beni taşa tuttu resmen 🤔belki yazım yanlış anlaşılmıştır ama normal hayatta istemsizce rastladığım bir durum hanfendiyi uyardım bence! açık acık konuşsun sevdiğiyle ,kimse kimseyi oyuncak gibi oyalamasın. Erkeğin psikolojisi düzelecek diye kadının ruh halini düşünen yok kafasında neler kuruyordur.sizde beni yanlış anlamayın lütfen!!! genel hayatımdada çok şükür şükreden mutlu bir insanım saygılar😊

Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Üzgünüm ama ailesi evlendireceği bir kız bulmuş olabilir. Öyle değilse bile ilgisini artık çekmiyorsunuz. Kendi haline bırakın bir ilişki oldğnu hatırlarsa size döner.

Üzgünüm ama ailesi evlendireceği bir kız bulmuş olabilir. Öyle değilse bile ilgisini artık çekmiyorsunuz. Kendi haline bırakın bir ilişki oldğnu hatırlarsa size döner.
Ailelerimiz ilişkimizi biliyor ve özellikle onun ailesi beni çok seviyor. Kendisine de bu konuda güveniyorum. Ama teşekkür ederim görüşünüz için

Askerden sonra oluyor böyle. Keşke hemen işe başlamayıp biraz kafa dinleseydi hoş benimki dinledi de bir sonuç alamadık ama😂😂 yani benim yaptığım hataları yapma, sürekli neden böylesin dememeye çalış bir süre hatalarını görmezden gel. Bu durum geçici çünkü.

Hayatımın en berbat dönemiydi o dönem babamın annemi aldattığını ögrenmiş yıkılmıştım üstüne bide onunla yaşananlar psikolojim baya bozuldu atlatması kolay olmadı ama bir gün bile kötü bişey söylemedim ona ah etmedim yaşattığını yaşa bile demedim hep söyledim mutlu ol diye gerçekten de mutlu olsun çok istedim ben çok acı çektim bana bu kadar acıyı bir hiç için mutsuz olmak için yaşatmasın isterim degsin olan onca şeye içim çok rahat yapabileceğim herşeyi yaptım dogru olan neyse o oldu nasipte ne varsa o yaşanıyor 😊😊
Maalesef yaşananlar konusunda yapacağımız şeyler olmuyor çaresiz kalabiliyoruz ama siz iyi toparlanmışsınız pozitif bi insansınız anladığım kadarıyla merak etmeyin siz ah etmeseniz bile hayat bırakmaz yanına böyleleri mutlu olmuyor sonunda içiniz rahat olsun rahat batıyor böylelerine çok yaşadım :)

Maalesef yaşananlar konusunda yapacağımız şeyler olmuyor çaresiz kalabiliyoruz ama siz iyi toparlanmışsınız pozitif bi insansınız anladığım kadarıyla merak etmeyin siz ah etmeseniz bile hayat bırakmaz yanına böyleleri mutlu olmuyor sonunda içiniz rahat olsun rahat batıyor böylelerine çok yaşadım :)
Bu saatten sonra olan beni ilgilendirmez ya ben kendi hayatıma bakarım herkes nasibi neyse onu yaşar hayatta rabbim hepimizin kaderini güzel eylesin zorluklara karşı dayanma gücü versin 😊

Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Umursamayan eşi, sevgilisu olanlara genelde verdiğim bir tavsiye vardir. O da artik o kişiyi rahat birakmak. Yani ustune duşme. O aramadikda arama sorma. Bak bakalim ne zaman akil edecek. Bir hafta gozlemle. Zor gelicek. Ama sen yazmadiginda yazmamaya başliyorsa demekki bitirmek için iyi firsat bulmuş. Zaman ver

Çok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştı 😂😂😂
Aynı ben.benim ki de böyle değişik tavırlara girmişti.Buluşmak görüşmek istemezdi.1 ay sonra mesajla terketti beni o da çoktan birini bulmuş da alttan aldığım için terk edememiş.mesaj atmıştı seni sevmiyorum arama mesaj atma diye.2 yıl çöp oldu

Aynı ben.benim ki de böyle değişik tavırlara girmişti.Buluşmak görüşmek istemezdi.1 ay sonra mesajla terketti beni o da çoktan birini bulmuş da alttan aldığım için terk edememiş.mesaj atmıştı seni sevmiyorum arama mesaj atma diye.2 yıl çöp oldu
Hep öyle olur zaten korkaklar söylemeye bile cesaret edemezler sen ayrıl istedigi için böyle davranırlar

İlişkimizin başlarında erkek arkadaşım askere gidip geldi. Hiçbir şekilde olumsuz bir değişim olmadı ne askerdeyken ne de sonrasında. Ben seven bir erkeğin değişeceğini düşünmüyorum. Eski sevgiliniz tam bir karaktersizmiş. Neyse ki daha fazla zaman kaybetmemişsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz🙏🏻

İlişkimizin başlarında erkek arkadaşım askere gidip geldi. Hiçbir şekilde olumsuz bir değişim olmadı ne askerdeyken ne de sonrasında. Ben seven bir erkeğin değişeceğini düşünmüyorum. Eski sevgiliniz tam bir karaktersizmiş. Neyse ki daha fazla zaman kaybetmemişsiniz. Umarım çok mutlu olursunuz🙏🏻
Onu değiştiren askerlik değildi.O karaktersizmiş çıktı foyası ortaya.

Back
X