- 27 Eylül 2023
- 32
- -23
- 6
- 23
- Konu Sahibi Asyayamantug
-
Beni ifade etmişsinizNe yapacaksın sırılsıklam aşık edip bırakacağım kafasındasınız onu unut. Bu tip erkekler aşık olmazlar olan yine sana olur. belli ki diğer kız bunu sallamış sana yazılıyor yine
Sen yoluna bak bununla bir saniye daha kaybetme. belki de intikam alacağım diye hayatınızın aşkı etrafınızda dolanıp gidecek. en güzel intikam yok saymakBeni ifade etmişsiniz
Bu aşık etmek nasıl oluyor onu da anlamıyorum, aşk öyle birinin zorlamasıyla olmaz. Aşık olsaydı zaten olurdu. Bu saatten sonra bu ucuz planla onun hayatında kalmaya devam edersen yıllar sonra bile gurursuz diye hatırlayacak seniBeni ifade etmişsiniz
Benim için bu koskoca 2yılı söküp atmak çok zor olacak bir de her ilkimi bu insanla yaşadım ben çok sevdim çok güvendim bu yüzden gurursuzmuşum gibi anlaşıldı aslında her şeyin farkındayım kendime yediremedim haklısınızSen yoluna bak bununla bir saniye daha kaybetme. belki de intikam alacağım diye hayatınızın aşkı etrafınızda dolanıp gidecek. en güzel intikam yok saymak
Yani ben aşıktımBu aşık etmek nasıl oluyor onu da anlamıyorum, aşk öyle birinin zorlamasıyla olmaz. Aşık olsaydı zaten olurdu. Bu saatten sonra bu ucuz planla onun hayatında kalmaya devam edersen yıllar sonra bile gurursuz diye hatırlayacak seni
Evet öyleydin ama aşk gururlu bir duygu, aşık olduğun için onu hayatından çıkar zaten.Yani ben aşıktım
her ne yaşadıysam hiçbiri dünyanın sonu değil. Bir kere öncelikle sana saygısı yok olsa bu durum olmazdı. erkekler saygı duymadığı kadına aşık olmaz. hayran olmaz. illa aşık edicem diyorsanız dik durun asla cevap vermeyi n yine aynı yola çıkıyor yani. hayatından çıkarman laximBenim için bu koskoca 2yılı söküp atmak çok zor olacak bir de her ilkimi bu insanla yaşadım ben çok sevdim çok güvendim bu yüzden gurursuzmuşum gibi anlaşıldı aslında her şeyin farkındayım kendime yediremedim haklısınız
Doğru ama hiç iyi değilimİntikam falan alacagın yok onunla tekrar eskisi gibi olmak icin kendini manipüle ediyorsun. Sana 2 iyi davransa yelkenelri suya indireceksin söz yapmıycam dese inanacak bi tipe benziyorsun kendini sacma sapan intikam masallarıyla avutma cok intikam almak istiyorsan git hayatına baskasını al baskasıyla gercekten mutlu ol en güzel intikam yoluna bakmak baskasıyla mutlu olmaktır
Yani lütfen dalga geçmeyin duygularım çok ağır basıyorÖzsaygı nedir bilir misin..
Saolun :)Aldatilmak kötü bir psikolojidir bilirim.. ama sakin kafayla dusundugunde bir daha ona guvenemeyecegini anlayacaksin. Iliskide guven ortadan kalkinca hiç bir seyin anlami kalmiyor (ne kadar cok sevdiginin bile). Bunu simdi degil ama zaman gectikten sonra anlayacaksin…. Kendine zaman ver, kafani topla. Kiyamam sanaha onuda sil ve unutmak icin kendine zaman ver.
Çok sevdiğin sevildiğin ilişkide fedakarlık tek taraflı olmaz. Onun da beni sevdiğini düşündüm yazdınız, bu adamın askerden önce de böyle olduğuna eminim. Olursa takılırız olmazsa yolumuza bakarız tarzı adamlara bağlanınca sonuç bu oluyor. İntikam mı alacaksınız ne intikamı? Olsa olsa kendinizi gülünç durumlara düşürür bir de ona dertlenirsiniz. Resmi bağ yok sözlü bile değilsiniz. Ayrılalım bitti gitti. Ayrıca iğrenç biri olması ayrılmak istemesine engel değil. Defalarca ayrılmaya çalıştım peşimi bırakmıyor yazmış sizin için. Kendinize gelin artık.vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim
Yok valla dalga geçmedim. Kendine saygın varsa basarsın tekmeyi demek istedimYani lütfen dalga geçmeyin duygularım çok ağır basıyor
Bakıldığı zaman ona göre çok fazlaydım çok daha güzeldim sevgilim aslında çok tipsiz ve benim onun yanında fazla güzel olduğumu biliyor nasıl aldatabildi anlamıyorumEvet öyleydin ama aşk gururlu bir duygu, aşık olduğun için onu hayatından çıkar zaten.
Aslında böyle değildi sevgisini hissettirirdi ben bu olaydan sonra düşündümÇok sevdiğin sevildiğin ilişkide fedakarlık tek taraflı olmaz. Onun da beni sevdiğini düşündüm yazdınız, bu adamın askerden önce de böyle olduğuna eminim. Olursa takılırız olmazsa yolumuza bakarız tarzı adamlara bağlanınca sonuç bu oluyor. İntikam mı alacaksınız ne intikamı? Olsa olsa kendinizi gülünç durumlara düşürür bir de ona dertlenirsiniz. Resmi bağ yok sözlü bile değilsiniz. Ayrılalım bitti gitti. Ayrıca iğrenç biri olması ayrılmak istemesine engel değil. Defalarca ayrılmaya çalıştım peşimi bırakmıyor yazmış sizin için. Kendinize gelin artık.
Çünkü bunun dış görüntüyle alakası yok, ahlakla mideyle alakası var.Bakıldığı zaman ona göre çok fazlaydım çok daha güzeldim sevgilim aslında çok tipsiz ve benim onun yanında fazla güzel olduğumu biliyor nasıl aldatabildi anlamıyorum
Tipsizlikle güzellikle alakalı değil . Kişi karaktersizBakıldığı zaman ona göre çok fazlaydım çok daha güzeldim sevgilim aslında çok tipsiz ve benim onun yanında fazla güzel olduğumu biliyor nasıl aldatabildi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?