- 27 Eylül 2023
- 32
- -23
- 6
- 23
- Konu Sahibi Asyayamantug
-
Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoumMümkünse hiçbir yere gelmesin, hangi duygu devreye giriyor? Nefret ve tiksinme duygusunun devreye girmesi gerekiyor.
Biraz kendi değerinizi bilin, defolsun gitsin ahlaksız.
Ay saçmalayın ne intikamı? Alsanız ne olacak?Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
Değmeyen bir insana çaba harcayıp kendi değerini düşürme , engelle gitsin bu kadar basit .Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
Sen her zaman onun için garantisin belli. Sen bi kenarda dur ama ben biraz hayatıma heyecan katayım diyor sanırım. Sevgini belli etme. Kaçan kovalanır diye boşuna demiyorlar. Süründür. Biterse de bitsin ya. Bir kere yapan hep yapar. İlerde hergün ağlayacağına bir kere sağlam ağla. Yarın bir gün Sen gülerken de o ağlasın.2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm
askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu
askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı
Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi
sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım
kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı
sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş
sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi
sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım
sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı
sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı
şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor
açıp bakmıyorum bile mesajına
gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Düşünmen hata. Engelle.2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm
askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu
askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı
Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi
sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım
kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı
sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş
sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi
sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım
sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı
sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı
şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor
açıp bakmıyorum bile mesajına
gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Ben intikam almak istiyorumDüşünmen hata. Engelle.
Ne yapacaksın mesela? Hayır intikam dediğin ne? Ne yapabilirsin?Ben intikam almak istiyorum
Doğru diyorsunuzAyyy seni istemeyen bi adamdan neyin intikamını alacaksın ? Al bi kına, yak.
Mesajlarına bakmaman onun için bişey ifade etmez. Bas engeli rahatsız etmesin.
Bilmiyorum işte o kadar kötüyüm kiNe yapacaksın mesela? Hayır intikam dediğin ne? Ne yapabilirsin?
Gerek yok ,boşa zaman kaybiBen intikam almak istiyorum
seni umursamayan adamdan ne intikamı alacaksin allah askina? alacagin en mantikli intikam her yerden engelleyip hayatina bakmak olacakEvet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
Bilmiyorsun çünkü öyle intikam denen şey yok.Bilmiyorum işte o kadar kötüyüm ki
Ne yapacaksın sırılsıklam aşık edip bırakacağım kafasındasınız onu unut. Bu tip erkekler aşık olmazlar olan yine sana olur. belli ki diğer kız bunu sallamış sana yazılıyor yineBen intikam almak istiyorum
En güzel intikam kendi hayatınıza bakmanız. Boşverin size değer vermeyeni.Evet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?