- 27 Eylül 2023
- 32
- -23
- 6
- 23
- Konu Sahibi Asyayamantug
-
Ya inanamıyorum sizde çok ağır yaşamışsız gerçekten böyle insanlardan nefret ediyorum allahlarından bulsunlarİyi olmazsın tabiki de icin kolay kolay sogumayacak. Hayatımdaki kisi benimleyken baskasını hamile bırakıp evlendi icim sogumadı 1.5sene. Neler neler kurdum kafamda boydan boya arabasını mı cizsem iliskilerine comak mı soksam yok yok yok sporuma gittim hergün yürüdüm saatlerce spor yaptım yemeden icmeden kesildim enerjim yerine gelsin diyw buz gibi sularda dus aldım kahveleri kasıkla yiyordum artık. 1 ayda 10 kilo verdim ama bunları asla ona belli etmedim ne acındırdım ne yazdım ne küfür ettim hicbisey yapmadım sadece yoluma baktım. Suan hayatımda biri var gayet de mutluyum bana gercekten saglıklı bi iliskide tetikte olmamayı güvende sevilmeyi ögretti. İnan bana icin bi gün soguyacak mutlu olacaksın.
Ne duygusu hala ya, kafayi mi yedin pardon?
Adam senin icin ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum demis, onu degil seni istiyorum demis. Sen hala duygularim var mi diyorsun?
Askimdan olsem buz gibi sogurum, boyle sikko bi iliski yasam
Haklısınız ama allah kahretsin ki bu duygu gitmiyorrNe duygusu hala ya, kafayi mi yedin pardon?
Adam senin icin ayrilmak istiyorum ayrilamiyorum demis, onu degil seni istiyorum demis. Sen hala duygularim var mi diyorsun?
Askimdan olsem buz gibi sogurum, boyle sikko bi iliski yasamam.
Zamanla gider. Senin tek yapacagin sey icini arkadaslarina dokmek, dertli sarkilar esliginde acini yasamak sonra da toparlanmak. Sakin sakin sakin bu adamla gorusmek gibi bir hata yapma. Bak bu adama donmek demiyorum, gorusmek diyorum. Bu adam senin tek bir selamini bile haketmiyor.Haklısınız ama allah kahretsin ki bu duygu gitmiyorr
Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorumZamanla gider. Senin tek yapacagin sey icini arkadaslarina dokmek, dertli sarkilar esliginde acini yasamak sonra da toparlanmak. Sakin sakin sakin bu adamla gorusmek gibi bir hata yapma. Bak bu adama donmek demiyorum, gorusmek diyorum. Bu adam senin tek bir selamini bile haketmiyor.
Gerekirse yarani sarmak icin baskasiyla gorus, takil ama bu adama sakin donup bakma bile.
Evet, bu gurursuzca olur.Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorum
Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorum
Siz bunu söyleyince ne duymayı bekliyorsunuz? Dizlerinize kapanıp ağlayacak mı affet mi diyecek? Bu da ne yapıştı kurtulamıyorum bir türlü diyecek. Hatta belki siz en iyi halinizle gittiğiniz halde gelmeyecek bile konuşmaya. O zaman nasıl hissedeceksiniz kendinizi? Bu saatten sonra ne yaparsanız kendinize yaparsınız. Elin oğlu acımamış bitti gitti demiş. O son darbeyi mi yemek istiyorsunuz?Son bir kere kaybettiğine dön bir bak demek için en iyi halimle buluşup söyleyeceğimi söylemek istiyorum da çok mu gurursuzca olacak bilmiyorum sonra da her yerden engellemeyi düşünüyorum
En güzel intikam intikam almamak tir çünkü unutulmak büyük darbeditlrEvet biliyorum öyle olması gerekiyor ama intikam da almak istiytoum
En büyük intikam onu umursamamak, görmezden gelmek olur. Sanmaki sana aşık, sevdiğinden geliyor. Dehlemiştir diğer kız, ondan geliyor. Bu tipler değişmez, onunla barışıp aynısını ona yapsan umursamaz, çünkü karakteri sorunlu.Ben intikam almak istiyorum
Sizde normal değilsiniz. Kıza yazmalar, intikam istekleri..Ben intikam almak istiyorum
Siz intikam almak istemiyosunuz aslında. Siz barışmak istiyosunuz. İntikamda bahaneniz. E alın intikam aldatılmaya ve daha çok üzülmeye devam edin.Ben intikam almak istiyorum
herhalde almanyaya gitmek için çaba sarfediyor. seni sevdiğide yok zaman kaybetmeyin . acınızı çekersiniz 1 hf 10 gün yolunuza bakın2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm
askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu
askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı
Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi
sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım
kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı
sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş
sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi
sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım
sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı
sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı
şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor
açıp bakmıyorum bile mesajına
gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Devreye girmesi gereken tek duygun nefret2 yıllık bir ilişkimiz vardı ben çok fedakardım onu çok sevdim onunda beni sevdiğini düşündüm
askere gitti bekledim onun güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadım benim onu çok sevdiğimi biliyordu
askerden geldi ama askerden çıkınca memleketine gitti çok yakın olduğu için orada 1 hafta kalacaktı
Hesabında hiç kız yok bir kızı eklemiş kız yurt dışında yaşıyor kızım hesabını alıp sevgilime attım tanımıyorum dedi
sonra içimdeki şeyi tutamayıp kıza yazdım
kız iki gündür konuşuyoruz dedi bana ekran görüntüsü attı
sevgilim o kıza onunla ilişkiye başlamak istediğini söylemiş
sonra sevgilim konu konuyu açtı beğendim kızı hata yaptım dedi
sonra ben kıza durumu toparlamak için biz aramızdaki sorunları çözdük hala beraberiz yazdım
sevgilim kızla arası bozulmasın diye kıza benden için ben onunla ayrılmaya çalıştım defalarca ayrılamadım istemiyorum demiş kız bunun ekran görüntüsünü de attı
sonra sevgilim bizim geleceğimiz olmaz senin bensiz daha mutlu olacağına eminim dedi ve benden ayrıldı
şimdi her gün nasılsın napıyosun keyfin nasıl diye yazıyor
açıp bakmıyorum bile mesajına
gelince bi kahve içelim diyor arkadaşlar kafayı yiyeceğim bana yardım edin şu an mantık çerçevesinde düşündüğümde elbette silmem lazım ama işte duygular devreye giriyorr Bu olay olalı bir hafta oldu ve bugün buraya geliyor
Demek ki başınıza gelecek var.Haklısınız ama allah kahretsin ki bu duygu gitmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?