Askerdeki sevgilimden ayrıldım.. Acaba doğrumu yaptım

yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar verdiğim kararın doğruluğunu sizler sayesinde bir kez daha teyid etmiş oldum...

Allahın şanslı kuluymuşsun ki eski sevgilisine yazdiği msjı okumuşsun. ya okumasaydın saf saf asker yolu bekleyecektin. kalbin gerçekten temizmiş Allah göstermiş sana doğruyu yanlışı..

sen burda üzülürken o şimdiye o kızı kaç kere aramıştır diyim mi ben sana... pfff hiç üzülme bacım. kendini kullanılmış falan da hissetme, biz mal mıyız bizi kullancaklar. biz de böle düşünürsek erkeklere kızmaya hakkımız olmaz. kendisi rol yaptığı için asıl kendisi kullanılmıştır boşver.

bencede kendisini kullandı saten kullanılmış hissetmeme sebep başkasını unutmak için benimle zamanını gecirdi beni herşeyin güzel olacağına inandırdı.. yoksa kullanılmak derken fiziki anlamda değil....

decemBer ¤ sen burda üzülürken o şimdiye o kızı kaç kere aramıştır diyim mi ben sana buda cok doğru bir tespit olabilirdi ama kızın başka sevgilisi var :)

Ay hiç üzülme böylesine tam bir pislik klava:
Süper yapmışsın...
Bu olaya midyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan olmak denir...

cok cok iyi etmissin, hatta okuduktan sonra hemen cekip gitseydin. adama bak yaa, utanmaz herif.

en iyisini ypmşsın canım hiç takma bence kafana iyi mi yaptım kötü mü yptım diye.
sen onu dşününerek harekt ediyosun ama bence o bunları hiç hakketmemiş

en doğrusunu yapmışsın canım sakın kararından da dönme nefret ederim bu tip erkeklerden kusura bakma sakız gibi geçmişe yapışan erkkek tipine alerjim var :umursamaz:

ay canım alemsin yaaa çok güldüm cümlene :))

canım benim sen ne kadar temiz kalplisinki hala onun psikolojisini düşünüyorsun yada gerçkten baya sevmişsin ama bence askerde değil adada tek başına bile olsa bırakılır o aç susuz yaşasın yanii o derece.... unutaMAmış olabilir bu normaldir herkes yaşayabilir bende sende o insan onu istemiyorda olabilir ama belliki senle unutamamış onu bence önce içini bi temizlesin sonra milleti beklettirsin arkasında sana yazık değilmi bide bekliyosun onu hiç bunu düşünmüyormu bencil şey....:umursamaz: inş unutursun asker beklemek zaten çook zor bide böyle değmeyecek birini hiç bekleme tatlm Allah o temiz kalbine göre verir senin sen gene kalbini bozma bak neleri çıkar karşına.kaydirigubbakcemile5

Haaayıırr tabii ki de yanlış yapmadın, ne münasebet canım aaa... Bunun "askerlik öncesi psikolojisi" denen meret öyle olmuyor, sizi yakar sizi kavurur ama kendi içinizde yanardınız, eskilere sarmak da neyin nesi... Ohh iyi yapmışsınız, elinize sağlık :)

başka ne yapmayı düşünüyordunuz.yapabilecek en güzel şeyi yapmışınız

Çok yerinde bi karar olmuş tabiki de, iyi sabretmişsiniz üstelik...

Bncede yaptıgın çok doğru bi adım atmışsın.. Aklı gönlü ondaysa 2 yıldır seninle işi ne? Ha gönlü sendeyse ne diye görüşelim diye ileti atıyo eski sevgilisine? Ki sen o kadar iyi niyetli yaklaşmışsın ki askerlik psikolojisidir deyip bişey bile söylememişsin.. Hiç üzülme hiç pişman da olma.. Senin gibi temiz kalpli hoşgörülü birini kaybettiği için o üzülmeli.. Çok doğru bi karar vermişsin kendisi haketmiş...

Slm kızlar foruma daha bugun üye oldum ve gördümki hemen hemen benim durumumla ayni bir konu var ki bu baslıgı acan arkadaşta papatya bende daisy sanırım kaderimiz aynı

Benim sevgilim şuan kısa dönem asker ve 1,5 yıllık bir birlikteliğim vardı. askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmasını bekledim ama yapmadı bunun üzerine askere gitmeden önce ayrıldım ondan sonra giderken görüşmeye geldi ve dayanamadım barıştım ama içimde hep bir kırıklık oldu..Askere ailesi onu uğurladı ben gidemedim yemin töreninede ailesi gittiği için yine gidemedim en sonunda bu olanlara dayamadım yine ondan ayrıldım ayrılalı birkaç gün oluyor ve pzts günü öğrendimki askere gitmeden önce eski kız arakdaşını aramış bu olayda beni çok kırdı bir insan askere gitmeden önce 1,5 yillik bir ilişkisi varken neden eski sevgilisini ararki? belkide askere gitmeden önce görüştüler bile bilemiyorum. Zaten bunuda öğrendikten sonra birdaha onunla asla görüşmeyi düşünmüyorum bu konuda haksızmıyım biraz yardımcı olun kızlar lutfen suan buna çok ihtiyacım var...

Bu erkeklerin mayasında ne var anlamıyorum ki
askere gitmeden önce eskiye dair herkes aranıyor
görüşmediği insanı önemsemediği insanı askere dahi gitse neden arar insan
valla ben aramam siz arar mısınız?
arıyorsanız kesinlikle bir nedeni vardır
ve hayatınızda biri olsun yada olmasın bunun nedeni "unutamamak"tır..
bağları koparmak en doğurusu canınız yanar ama alışırsınız..

erkek arkadaşında nasıl bir psikoloji varsa artık eski sevgilisiyle grüşüşmek istiyo ona şarkı armağan ediyo
onu gördüğün an ayrılman gerekirdi resmen onu unutammış bunu nasıl es geçtin ki hayret ettim ya

bnce sen çok saf birisin
burda ki saf iyi niyetli temiz kalpli anlamında herşeye rağmen onu düşünüp gururunu bile ezip ilişkiye devam etmişsin
o da ayrılmayı göze almış ki bunları yaparken snn görebileceğini düşünmemiş seni umursamamış
en doğru kararı vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…