Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen burda üzülürken o şimdiye o kızı kaç kere aramıştır diyim mi ben sana... pfff hiç üzülme bacım. kendini kullanılmış falan da hissetme, biz mal mıyız bizi kullancaklar. biz de böle düşünürsek erkeklere kızmaya hakkımız olmaz. kendisi rol yaptığı için asıl kendisi kullanılmıştır boşver.
en doğrusunu yapmışsın canım sakın kararından da dönme nefret ederim bu tip erkeklerden kusura bakma sakız gibi geçmişe yapışan erkkek tipine alerjim var :umursamaz:
merhaba sevgili k.k üyeleri
sizlere bir akıl danısmak istiyorum biraz uzunca sanırım sonuna kadar sıkılmadan okursunuz..
benim 2 yıl önce başlayan arada kavgalı ama sonuc olarak güzel giden bir birlikteliğim vardı ve zama ngeldi sevgilim askere gitti yalnız askere gitmedne önce ex aşkına faceden ileti yazmıs gitmeden son bir kez buluşaım diye tabi kız buluşmak istememiş ve bizim saf aşık da sen benim için değerlisin bu değerin hiç düşmedi aklına geldiğimde bu şarkıyı dinelrsen sevinirim diye bir not yazmıs ( soner kabadayı _buz ) neyse ben bunu o askere gittikten sonra gördüm asker pskolojisi deyip es gectim ama kalbime cok oturdu fakat moralde bozmak olmaz ve askerlik yaptığı yer cok zor 2 saatde bir nöbetde... canım acıyarak günler güneri kovalarken laf lafı actı ve konu doğum günlerine denk geldi ve o da hiç bir özel günü aklında tutmayı beceremz hatta kendi doğum günün bile ben hatırlatırım ve benim doğum günüm ne zama ndı diye cevabını bilemeyeceği bir soruyu sordum verdiği cevap ex aşkının doğum tarihi olmasınmı ...... dedim artık yeter senin demekki hala aklın eski sevgilinde beni neden oyaladın ve ayrıldım..Ayrıldığım için üzgün değilim saten ayrılacaktım sadece askerden gelmesini bekliyordum sırf morali bozulmasın diye ama doğum günü tuz biber oldu 9 mayısdan bugüne hiç görüşmedik sizin fikirlerinize ihtiyacım var sizce doğrumu yaptım yanlışmı