durum evlı yazıyoboshayallersmile
tabiikide çok doğru yapmissin..
askerde diye zor şartlarda diye buna goz yumacak degilsin..
sen onu düşünüyorsun ama belli ki o askere giderken bile seni değil eski sevgilisini düşünüyormuş..
2 senelik bir iliski..az da değil..nasıl hala o kızı unutamamış..hayret..
bu erkekler bir kalbe iki kisiyi nasıl sigdiriyorlar?benim aklım almıyor..
17 msja istinaden yazıyorum boş laflar bunlar canım kimseyi dinleme en doğru olanı yapmışsın sen ayrılmakla...
senin yerinde olsam belkide o yazıyı görür görmez ayrılırdım fevri bi kararla...
ama sen onun seni aldatmasına rağmen onu düşünüp beklemişsin bu da büyük bir başarı bence...
hiç düşünme yeni bir hayat kur kendine seven adam eskinin ardına bakmaz yanında onu seven elinin sımsıkı tutan biri varken...
aman diyim vicdan yapıp ararsa geri dönmeyi felan düşünme çünkü o seni düşünmemiş böyle bir saygısızlık yaparken...
hemde hiç düşünmedi benim onu ne kadar cok sevdiğimi bildiği halde yaptı bunu bana... bazen düşünüyorumda ne kadar salkmısım diyorum keşke o kadar cok sevmeseydim.. aslında bilmem bu konuda bana katılırmısnız ama tanıdığım tüm koc burcu erkekleri böyle hiç elindeki ile yetinmezler hep başka bir aşk ararlar...(böyle olmayan koc burcu erkeklerini ayırıyorum sadece benim tanıdığım koçlar böyle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?