Merhaba kızlar, ilk kez buraya yazıyorum o yüzden tam anlamıyla ifade edemezsem lütfen kusura bakmayın. Nereden başlasam bilmiyorum ama sevgilimle alakalı bir sorunum var. Biz liseden bu yana ayrıl barış 10 yıldır birlikteyiz. Bundan iki yıl önce nişanlandık ama ikizim yeni vefat ettiği için ben bir yas süreci geçiriyordum -ondan bir yıl önce de annemi kaybetmiştim- bu kadar sorumluluğu o psikolojiyle alamadım ve ayrıldık. Daha sonra tekrar denedik ve biz birlikteyken çocukluk arkadaşımdan-erkek ve uzun zamandır konuşmuyorduk- ben doğuya göreve gidiyorum hakkını helal et diye mesaj geldi ben de bunu görmesin diye çocuğu engelledim ama engelli listesinden görüp ayrıldı ben ondan saklıyorum diye. Biz bir yıl ayrı kaldık ama ben onun başka bir kadınla birlikte olduğunu duyunca çok üzülüp hoşça kal diye mesaj attım o da beni arayıp hemen buluşmak istedi. Buluşup konuştuk güzel vakit geçirdik bir nevi vedalaştık ama o bir hafta sonra kızla konuştuğunu ayrıldığını tekrar birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Kızla ilgili kendimi kötü hissettiğimi söyledim ama “açık ilişki” yaşadıklarını pek umursamadığını söyledi. Olaylar buradan sonra saçmalaştı, biz barıştıktan bir ay sonra askere gitti, 12 ay yapmayı tercih etmiş 7 aydır orada şu an ama bu 7 ay resmen burnumdan geldi. Her tartışmada –küçük bir anlaşmazlık bile olsa- hakaretler küfürler havada uçuşuyor, beni çekemiyorsan ayrıl, ben bu şartlarda ilişki yürütemem diyor. Bazen yeter artık ayrılacağım diyorum bazen de orada kötü şeyler yaşıyor tahammül etmeliyim diyorum. Siz olsanız ne yaparsınız, aklım gerçekten çok karışık ve aylardır sürdüğü için çok yoruldum…