- 18 Şubat 2018
- 12.018
- 53.726
- 44
Tamam işte,inceldiği yerden kesip sizi daha fazla manipüle etmesine izin vermeyin.Kendinize değer verin önce,askerlik psikolojisiymiş falan boş işler bunlar.Adam net bir şekilde karaktersiz!.Yorumun için teşekkür ederimm sanırım yıllarca manipüle edilmenin de verdiği bir özgüvensizlik var.
Keşke açık ilişkiyle kalsa rezillik. Biz ayrı olduğumuz dönemde cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmış tam olarak neydi hatırlamıyorum fakat tedavisine de beraber gitmiştik. Keşke ısrarcı olmasaydım da düşseydi malum yeri... :))10 yıl ayrıl barış bir ilişki. Açık ilişki falan filan rezil bir hala dönmüş. Kendine bunu yapma
Kusura bakmayın yanlışlıkla alıntıladımZor şeyler yaşadığında küfür yemeye alışabiliyorsanız sürer tabi bu ilişki(!)
Bence bir dışardan bakın şu olaya, başkasının başına gelse ne derdiniz siz? Sizin durumunuz da farklı değil.
Bana etrafımdaki insanlar hep askerde olur böyle şeyler zor günler geçiriyor dediği için gerçekten kötü biri mi yoksa depresif bir dönemi mi anlayamamıştım. Sonunda sizler bana farklı bir bakış açısı kazandırdınız :)Tamam işte,inceldiği yerden kesip sizi daha fazla manipüle etmesine izin vermeyin.Kendinize değer verin önce,askerlik psikolojisiymiş falan boş işler bunlar.Adam net bir şekilde karaktersiz!.
Şükür edin ki böyle bir pislikle evli falan değilsiniz.Bu da size kötü bir deneyim olsun vd bir daha böyle herifleri hayatınıza dahil etmeyin.Hay onun psikolojisine ben....Bana etrafımdaki insanlar hep askerde olur böyle şeyler zor günler geçiriyor dediği için gerçekten kötü biri mi yoksa depresif bir dönemi mi anlayamamıştım. Sonunda sizler bana farklı bir bakış açısı kazandırdınız :)
Başkası yaşasaydı eminim sizin gibi tepki verirdim. İnsan gerçekten özsaygısını yitiriyor. Ben hiçbir kötü dönemimde kimseye hakaret etmiş bir insan değilim ama aşk mı kör ediyor yoksa konfor alanından çıkmak mı zor geliyor bilemiyorum. Yaşadıklarımı başkası yaşıyormuş gibi düşünüp ona göre hareket etmeye çalışacağım çok teşekkür ederim.Zor şeyler yaşadığında küfür yemeye alışabiliyorsanız sürer tabi bu ilişki(!)
Bence bir dışardan bakın şu olaya, başkasının başına gelse ne derdiniz siz? Sizin durumunuz da farklı değil.
Aslında katlanma nedenim çok basit ben kendime de zor itiraf ediyorum ama sivil hayatta olsa asla taviz vermem çoktan ayrılırdım okuduğunuz üzere ilk kez yapmış da olmazdım :))) Doğuda askerdeyken onu bırakıp psikolojisini kötü etkilemek dönülmez bir hata yapmaktan korkuyorum. Tabii kendime karşı yaptığım hatayı göremiyorum o ayrı...İnsan okurken zor tahammül ediyor siz buna niye katlaniyorsunuz
Doğuda askerde olması ne alaka mayınlı tarlada mı yürütüyorlar. Ayrıca aklı selim olsun kendine mukayyet olsun siz psikolog musunuz?Aslında katlanma nedenim çok basit ben kendime de zor itiraf ediyorum ama sivil hayatta olsa asla taviz vermem çoktan ayrılırdım okuduğunuz üzere ilk kez yapmış da olmazdım :))) Doğuda askerdeyken onu bırakıp psikolojisini kötü etkilemek dönülmez bir hata yapmaktan korkuyorum. Tabii kendime karşı yaptığım hatayı göremiyorum o ayrı...
Askerliği ben yapsaydım daha kolay olurdu. Çok zor şartlar altında olduğunu söylediği için özellikle doğuda dedim hudutta tehlikeli bir yerde yaptığı için böyleymiş :))Doğuda askerde olması ne alaka mayınlı tarlada mı yürütüyorlar. Ayrıca aklı selim olsun kendine mukayyet olsun siz psikolog musunuz?
Çok teşekkür ederim. Umarım hiçbiriniz böyle acılar yaşamazsınız.sizin sınavlarınız zor yerden olmuş zaten. Baş sağlığı dilerim. daha fazla drama ihtiyacınız olmasın bence. salın gitsin.
Yaaa şekerim askerlik zordur ama erkekler bunu hep bahane ediyor. Benim ex şuan izmirde bedelli yapıyor günde 100 mesaj atıyor. Askere giden çok erkek gördüğünden mi ne deliriyor aldırma sen kendine saygını koru ve adamdan koşarak uzaklaşAskerliği ben yapsaydım daha kolay olurdu. Çok zor şartlar altında olduğunu söylediği için özellikle doğuda dedim hudutta tehlikeli bir yerde yaptığı için böyleymiş :))
Başın sağ olsun bu arada konu sahibesi. Mekanları cennet olsun.Çok teşekkür ederim. Umarım hiçbiriniz böyle acılar yaşamazsınız.
Bence de aklamaz, etrafımda benim gibi sevgilisi eşi dostu askere giden biri olmadığı için bunun normal olup olmadığını anlamaya çalıştım teşekkür ederimAskerlik yapmak, hakaret etmesini aklamaz. Daha fazla alingan olabilir, en fazla mesajina cevap vermez küser yatar. Hakaret simdiden basladiysa onune gecemezsiniz
Çok teşekkür ederim. Yorumlarınız için de ayrıca sağ olun epey vakit ayırdınız :)Başın sağ olsun bu arada konu sahibesi. Mekanları cennet olsun.
askerdeyim derler kadınlara hakaret eziyet ederler alkollüyüm derler hakaret eziyet ederler psikolojim bozuk derler hakaret eziyet.artık yememeli kadınlar bu numaraları.gayet de bilerek yapıyorlar karakterleri buDoğuda askerde olması ne alaka mayınlı tarlada mı yürütüyorlar. Ayrıca aklı selim olsun kendine mukayyet olsun siz psikolog musunuz?