- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.593
- 798
sadece merak korkma bişe yapcam yok
Ben korkmuyorum, merakınızın gereksiz olduğunu dile getirdim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece merak korkma bişe yapcam yok
aaaaaaaa kıbrısta nerdee
bende kıbrıstaym
ben eşime (o zamanlar sevgiliydik) traş seti falan almıştım bide bir saat almıştım ona
orda cep telefonu kullanamadığı için saate ihtiyacı vardı
güzel bir mendil işleyin bence evet eski bir adet ama çok anlamlı olmaz mı?
ıyı fıkır aslında
hatıra olarak saklarsınız daha sonra ılerde cocuklarınıza gosterırsınız
eşim biz sözlüyken askere gitti orda moral bulsun eğlensin diye yaylalar şarkısını söyleyip göbek atan asker bebeklerden aldım.. kargoyla yolladım hem güzel bir anı oldu hemde şimdi oğlumuz oynuyor bebekle :)) bunalıma sokmayacak eğlendirecek şeylerden yanayım ben.. Allah kavuştursun hayırlı teskereler...
yoo bence çok iyi bir örnek. benimde aklımda bu ilk yolculuga gitmeden otobüse binmeden önce vedalaşırken vercem üstüne ismimizi yazcam çok anlamlı benceparfümümüde sıkarım alır koklar koklar kalbinin üstüne kor:):)
eskiler mendil ayrılık derler, demiştim..
ne kadar hurafe de olsa, tırsarım ben..:18:
söz,nişan bohçasına falan mendil koymazlar
neyse bulmuşsun hediyeni zaten
hediyemi buldum demişsin ama bende bişeyler yapmıştım belki başka fikir verir diye yazıyım dedim.
güzel bir kutu aldım içine bir sürü kağıt hazırladım ( hepsinin içinde farklı aşk dolu sözler vardı ve hepsi katlıydı) içine kahve dünyasının kalpli çikolatalarından attım. baş harflerimizin olduğu gümüş kolye uçları aldım ve onuda deriye taktım içine attım. tabiki aşk dolu bir mektup yazdım. bunun haricinde havuçlu tarçınlı kek yaptım. ben kocaelindeydim o balıkesirde.
gelelim bunları aldığındaki yorumlarına :)
kağıtları tek tek açıp okumak yanında çikolatayı yemek çok keyifliymiş öyle dedi. aşk tombalası gibi dedi :)
başharflerimizi boyunlarına astıkları isimlerinin uazdığı kolyeye takmış koşarlarken sürekli şıkır şıkır vurma sesi çıkıyomuş milletin alay konusu olmuş :)
keke gelince bütün bölük yemişler sadece 2 dilim yiyebilmiş nasıl sevaba grdin anlatamam demişti. mektubun yeri ayrı zaten :)
o zaman sevgiliydik şimdi nişanlı hala duruyo o kutu ondan ve seneler geçsede durucak. bence anlamlı
özel basımdan ziyade el emeği olan şeyler daha değerli oluyo söylemeden edemicem :)
O kadar kişiden fikir aldın ne buldun söylesene bize de merak ettim![]()
aslında fikrimi söylemiştim ama tekrar söylim özel baskı bizim resimlerimizin olduğu tamamen bize uyarlanmış içeriğinde bize özel sözler bulunan bir kitap...
Evet canım görmüştüm o yazını pardon, hadi hayırlı olsun canım
mendil işlemek de güzel bir hediye olurdu canım ama ben buldum hediyemi özel basım kitap yaptıracağım
gerçekten iyi fikir, kullan at hediyeler gibi değil kalıcı
![]()
eşim biz sözlüyken askere gitti orda moral bulsun eğlensin diye yaylalar şarkısını söyleyip göbek atan asker bebeklerden aldım.. kargoyla yolladım hem güzel bir anı oldu hemde şimdi oğlumuz oynuyor bebekle :)) bunalıma sokmayacak eğlendirecek şeylerden yanayım ben.. Allah kavuştursun hayırlı teskereler...