askerde olan nişanlıma hediye almak istiyorum ne alabilirim.

zeliha52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
230
20
118
canlarım ben ASKERDE olan nişanlıma hediye almak istiyorum ama çok kararsızın bana yardımcı olurmusunuz.fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız askerim kıbrısta bu arada.

canlarım fikirlerinizi bekliyorum

kimse yokmu bana cevap veren yaa ((

valla nişanlını sen tanıyorsun, neye ihtiyacı olur, ne onu mutlu eder sen biliyorsun.. manevi değeri olan bir şeyler düşünmeni öneririm..

Şekerim öncelikle nişanlın nelerden hoşlanır bunu bilmen lazım. Hoşlandığı şeyleri yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Ama en güzel hediye hissiyatlarla yazılan bir mektubun yerini tutamaz derim ben sana

Askerde olan sevgiline askeriyeye kargo yapacaksan

Orda kullanabileceği şeyler gönder

Mesela kişisel bakım ve temizlik ürünleri.

Ben öyle yapmıştım mesela izne geldiğinde koca bi paket yapmıştım.

Şampuan.dişmacunu..traş losyonu...traş kolonyası..tarş sonrası keremi..sabunu..vs vs.. bu liste gider

canlarım ben ASKERDE olan nişanlıma hediye almak istiyorum ama çok kararsızın bana yardımcı olurmusunuz.fikirlerinizi benimle paylaşırmısınız askerim kıbrısta bu arada.

güzel bir mendil işleyin bence evet eski bir adet ama çok anlamlı olmaz mı?

güzel bir mendil işleyin bence evet eski bir adet ama çok anlamlı olmaz mı?

mendil mi işlesin?nakış biliyormu ki arkadaş..?
çok eskide kalmadı mı bu hediye türü?..nerde kullanacak işlemeli mendili asker adam?

eskiler, mendil ayrılık demektir derler..bi sinerji falan yaratır, neme gerek..

konu sahibi ,kontür al diyeceim ama..askere en çok yarayacak hediye..

şu anda kış, soğuk..
eşofman ve terlik alabilirsin..şöyle aslanlı falan twigyy nin terlikleri var ya, espri olur ona da..

canlarım ben bir sitede gördüm özel baskı kişiye özel.sadece bizim resimlerimizle basılmış ve içinde bizim için özel sözler olan bir kitap var her sayfada bizi anlatacak basılmış bir kitap nasıl olur canlarım ya güzelmi sizce?hediyemin kalıcı olmasını istiyorum çünkü

kalıcı olsun diyorsan tabiki buda güzel bir seçenek..

kitapta hoş mesela benim askerim bana gelirken baskılı kupa almıştı ikimizin resmi normalde gözükmüyor siyah bi kupa

Ama sıcak su koyunca yavaş yavaş bizim resmimiz beliriyordu.

canlarım ben bir sitede gördüm özel baskı kişiye özel.sadece bizim resimlerimizle basılmış ve içinde bizim için özel sözler olan bir kitap var her sayfada bizi anlatacak basılmış bir kitap nasıl olur canlarım ya güzelmi sizce?hediyemin kalıcı olmasını istiyorum çünkü

yoo bence çok iyi bir örnek. benimde aklımda bu ilk yolculuga gitmeden otobüse binmeden önce vedalaşırken vercem üstüne ismimizi yazcam çok anlamlı bence parfümümüde sıkarım alır koklar koklar kalbinin üstüne kor:):)

hmmm seninhediyende güzelmiş canım.

hmmm seninhediyende güzelmiş canım.

hediye protfoyu çok geniş sadece yaratıcılığa bakar.

bir örnekte kendimden vereyim askerim gittiğinden beri ona günlük tutuyorum her gün

geldiğinde vereceğim onun orda yaşadıkları harici benım onsuz burda yaşadığım özlem hasret dolu bir gunluk

böyle birşeyde çok anlamlı olur diye düşünüyorum

bunu bende yapıyorum canım askerim geldiğinde verecem

ben eşime (o zamanlar sevgiliydik) traş seti falan almıştım bide bir saat almıştım ona
orda cep telefonu kullanamadığı için saate ihtiyacı vardı

aaaaaaaa kıbrısta nerdee
bende kıbrıstaym

Ne yapacaksınız ki ? !!!

....

Katılıyorum..En azından faydalı bir hediye olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…