• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekliyoruz...:(

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
41
Kocaeli
Arkadaşlar eşim bugün askere gitti. Oğlumla şafak saymaya başladık. Kısa dönem ığdır il jandarma karakolu. Lütfen eşim ve diğer askerlerimiz için dualarınızı bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bizi de (Oğlumu babasına beni de biricik aşkıma) tez vakitte kavuştursun.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Arkadaşım göz açıp kapayıncaya kadaar geçsin zaman .tez zamanda kavuşun inş. bende buna benzer bi ayrılık yaşamıştım. zor ama geçiyor zaman.
Allah kolay etsin tüm işlerinizi. sağ salim dönmeyi nasip etsin eşinize ve tüm askerlere

canım allah kavuştursun öncelikle. benim eşimde asker geçen sene 25 ağustosta gitti Ağrı merkez'e 3ayımız kaldı

allah kavuştursun canımm,
benim eşimde nisan da gidecek kısa dönem ama ayrılık sonuçta. bebekle zor olacak seninde varmış heralde..:emir_bebek:
sağ salim gider gelir inşallahturkbayragi

Allah kavuştursun eşlerinize inşallah hemen geçer benim de eşimin 6 ay kaldı kızım daha 1 aylık
bir an önce zaman geçsn de kavuşalım ah ah

canlarımm
hepinizi allah eşlerinize kavuştursun
tum askerlerımızın allah yardımcısı olsun ve sağ sağlim yuvalarına kavuştursun
dualarımız sizinle

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar Allah hepimizi tez vakitte kavuştursun ve bütün askerlerimizi korusun... ıyiki oğlum var yoksa nasıl geçerdi günler.

Allah kavuştursun canım.benim eşim de evlendikten sonra gitti hem de uzun dönem.ama bebekli daha farklıdır tabi.sana da sabır..

ayyy canlarımm kıyamam ben size. inanın yazıları okurken gözlerim doldu. Güzel Allahım inşallah eşlerinizin yokluğunun farkına varmadan, hemencecik kavuşturuverir sizleri. Kimbilir ne zordur. Benimkide bekarken kısa dönem gitmişti.Ozaman bile hep ağlıyordum. Şimdi sizin işiniz daha zor. Evli ve çocuklu... ınşallah sağ salim kazasız belasız, bebişler babalarına; annelerde kocişlerine kavuşur.

Allahım kavuştursun.ben de evlendikten 1,5 yıl sonra eşim gitmişti askere o zaman bebeğimiz yoktu.çoooooooooooook zor gelmişti bana.kısa dönemdi. ve ayda bir yanına gidiyordum ama yine de zordu. Umarım sizler de tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz...

Allah kavuştursun canım benim eşimde 2010 da gidicek şimdiden bende üzlüyorm e çokta oğlum babasına çok düşkün bakalım nasıl geçircez zamanı

bizde oğlumla babmızı bekliyoruz 203 günümüz kaldı inşallah sağ salim gelir evimize Allah tüm mehmetçiklere ve ailesine sabır versin

bizim babamız da gitti,,,,,inşllhh ocak 20 gibi yanımızda olcakkk,tabi doğumumuzda da gelecek.....ayrı kalmak çoook zormuşş..allah herkese sabır versinn....

bizim şafak 34..kızım 1 aylıkken gitti,şimdi 6.ayında..bayramda kavuşcaz inş...ama gerçekten eşinin askerde olması çok zor hele bebekle şafak saymak çok zor..Allahtan kısa dönem,uzun dönem yapanlara sabir diliyorum.....

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Eşlerinizin Nerde askerde olduklarını yazarmısınız belki aynı yerde olan çıkar kaydirigubbakcemile5. Mesela benim eşim Iğdır' ın Karakoyunlu ilçesinde ama yakında dağıtım olacak.

Allah tez zamanda sağlıklı bi şekilde kavuştursun inş. Benim eşimde nisanda kısa dönem olarak şırnaka gitti. hiç izne gelmedi. 20 günlük bi kızımız var onu bile daha görmedi. ama Allahıma şükürler olsun 10 günümüz kaldı. gerçeekten çok zor. hele hamileyken ve doğumda yanımda olamaması daha bi fenaydı. Rabbim sağlıklı bi şekilde gelmesini nasip etsin. tabi bütün askerlerimizi. bi de şırnakta olması beni daha bi zorladı. dua edin de eşim sağsalim başımıza dönsün arkadaşlar. Allah tüm asker yolu bekleyenleri bir an önce kavuştursun.

Allah tez zamanda sağlıklı bi şekilde kavuştursun inş. Benim eşimde nisanda kısa dönem olarak şırnaka gitti. hiç izne gelmedi. 20 günlük bi kızımız var onu bile daha görmedi. ama Allahıma şükürler olsun 10 günümüz kaldı. gerçeekten çok zor. hele hamileyken ve doğumda yanımda olamaması daha bi fenaydı. Rabbim sağlıklı bi şekilde gelmesini nasip etsin. tabi bütün askerlerimizi. bi de şırnakta olması beni daha bi zorladı. dua edin de eşim sağsalim başımıza dönsün arkadaşlar. Allah tüm asker yolu bekleyenleri bir an önce kavuştursun.

Amiiiiiiiinnn:)

Canım benim Allah hayırlısı ile sağsalim gelmesini nasip etsin inşallah .Şımdiden hayırlı teskereler canım ..

bizimde babamız askerde, iki oğluşumla yolunu bekliyoruz--şafak 80-- çok şükür çoğu bitti azı kaldı darısı tüm asker bekleyenlere!!

Back