" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Aaa benimde mutfak havlularim, el,yüz havlularim vaar :) annem danteli cok sever havlularim hep dantelli falan ama ben pek sevmem 1 tane takimim var vitrin takimi :) şallarim var :) benimde varmis biseylerim:)

İlk aldığım çeyizliklerimden internetten almıştım. Kancaev ürünleri.. peynir bıçağı, tatlı ve reçel kaşıkları, dondurma servis kaşığı.
Bunlar olmadan evlenemiyosun

The company'den son dk bulduğum kavanozlar. Malesef biber olanı kalmadığı için set eksik kaldı..

Bunlar plastik kadeh İkea'dan almıştım. Başka renkleri kalmamıştı.

Paşabahçe kahve su bardağı, bunların ince uzun ve altı renkli olanlarınıda almıştım:)
Servis kesme spatulası. (Düzgün pasta kesmeyi hiç beceremem pratik ve yardımcı olur diye almıştım)
Yükledikçe görürsünüz çeyizimde cam şişe,kahvaltı kasesi ve kavanoz fazla mevcut:))

Carrefour'dan almıştım cupcake'li kavanoz ve reçelliği.

Elma kesme tahtam:) servislikten 2 tane aldım.

Vakumlu cam saklama kabı, kaseleride salata kasesi olarak kullanabilirim diye düşünerek aldım.

Bu su bardaklarından 6şarlı 2 boy aldım sırf ucuz diye:)
Eki Görüntüle 1156232

Mavi,yeşil ve pembe renklerinden 9lu set yapıp aldım.Diğer renklerini bulamadım sitesinde.

Günlük 8li yemek takımım kuzenimin hediyesi:) Kaselerin görüntüsünü bulamadım sitesinde

Oh oh Kübra mşallah çok güzeller güle güle kullan canımm

Hepsini güle güle kullan Küb güzel seçimler olmş

bence oldukça tatlı.
hatta ben çok sevdim
ben o fırfırlı olanları hiç sevmiyorum.
eşim herhalde öyle bi örtümüz olsa fırlatıp atardı
yastığı yorganı bile yerlerde buluyorum sabahları :)

kesme tahtan ve çerez tabaklarının aynısı bende var.

2.5 senedir evliyim fotodaki çoğu eşya kullanılmıyor yalnız kızlar
önce heves edilip alınıyor.
sonra güzellikten ziyade "pratiklik" öne çıkıyor.
özellikle çalışan insanlar için her şeyin en kolay kullanılanı, en çabuk temizleneni vs. bunlar tercih ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…